Pedig így hamar ledarálja magát... Ha beáll a csapágy, vagy a fogaskerék törik, akkor már nem kell szétszedned, mert megteszi Ő helyetted... ];oDDDD
Mennyi egy tömítés hozzá? ],oDDD
Érdekes ez, mert ha kinyitja az ember a szemét, amit próbálnak csukva tartani, teljesen egyértelmű hogy manipulálnak. És ettõl sokkal durvább dolgok mennek a háttérben
Hülye az időjárás mostanában.
Reggel áztam, aztán megsültem, de mindvégig próbált a szél letépni a vasról. Még az a szerencse, hogy nem is olyan komoly, ez a globális felmelegedés (kapják be!). ]:-/
Vagyok, csak több dolgot csinálok egyszerre...
Szóval, jöhetsz hozzánk is, de mi nem motorral megyünk, hanem az amerikaival... mert tudod az enyém csak 50-es és így nem lehet két személlyel motorozni... :)
Lesznek motorok is, meg drift, meg autó-szépségverseny...
Zsandar tényleg nem jössz?
A mini talit meg is tarthatnánk... :)
Mennyi egy tömítés hozzá? ],oDDD
A tömítés miatt is, meg nem tudom mi várna rám :)
Vagy hiányzik egy hézagoló, vagy alátét, és az egész kuplung lötyög kicsit a helyén (1-2 tizedről van szó).
Látni kellene, hogy mi vele a szitu.
Reggel áztam, aztán megsültem, de mindvégig próbált a szél letépni a vasról. Még az a szerencse, hogy nem is olyan komoly, ez a globális felmelegedés (kapják be!). ]:-/
Azért nincs senki, mert mindenki motorozik... ];oDDD
Most kicsit lépek...
Szóval, jöhetsz hozzánk is, de mi nem motorral megyünk, hanem az amerikaival... mert tudod az enyém csak 50-es és így nem lehet két személlyel motorozni... :)
Lesznek motorok is, meg drift, meg autó-szépségverseny...
Zsandar tényleg nem jössz?
A mini talit meg is tarthatnánk... :)
Pedig milyen jó party-k voltak itt. ...