Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég fáradt az agyam mostanság, ne tetézd :D
Az sem megy, az enyém nem mini... ];oDDDDDDDDD
hát igazából itt a mini klubb tali miatt lenne jó dolog :).......persze megint mondom, jogsi :D
Á, fájna belegondolni, hogy 50 évig járnék annyi benzinből, amit a marhák egy este elfüstölnek... ];oDDD
annak ugye feltétele a jogsi :) de inkább hozzád mennék oszt együtt gurulnánk :) Zsandar?
Na ez a beszéd! Akkor ott tali?!
jaja, tudjátok h valami van a kuplunggal
hát jó :) megdumáltál :D 3-an elmenünk :D
Kuplung? Mi baja? Nem emel ki?
Ha a régi csapat portázik, akkor a belépő nem gond... :)
ááááá! tudod h rossz a kuplung :) lóvé se nincsen...de azért benne van a pakliban
Helyes! Remélem tényleg megkapod! De akkor már lássalak is a szombati tököli éjszakai gyorsulási versenyen! :)
Hello!

Eladó NS 125 F alkatrészek. Szinte minden van, az idomokat leszámítva. (Abból csak a bal ülés alatti van meg)

Érd: honda4022@gmail.com vagy 0630-7255588

(A kép csak illusztráció, ez a fajta a motor)
Haver tud valamit, azt mondta talán a héten van jogsi :D
Oké köszönöm!
Majd utánaérdeklődök!
cdi-röl. az a kábéla ágazik ketté, amelyik a trafóhoz megy
szerintem csak 520-as van
nsr 50 felninek biztos kisebb a lánckereke, keress ojan felnit
akkor vidd vissza a szerelőhöz és csinálja meg amit elrontott
amúgy valahonnan a gyújtásról veszi a jelet
olvass vissza egy kicsit és találsz
Szevasztok eladó lett a kis NSR ha esetleg tudtok valaki akit érdekel nefogjátok vissza magatokat :)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125-5859837
Üdv mindenkinek
nekem is nsr 125-ösöm van, az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék hozzá jó állapotú hengert , dugót , gyűrűt venni emberi áron vagy esetleg vkinek itt a fórumon nincs-e eladó?
előre is köszönöm
Your welcome!
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a macskalámpás NSR fordulatszámmérője honnan veszi a jelet? Mert miután elhoztam a szerelőtől nem működött. Próbáltam kapcsolási rajzot is keresni hozzá, de a JC22-höz nem igazán találtam használhatót.
Megtisztelő, hogy azt gondolod, én vagyok a kiváltó, de végül is te nemtörtél össze semmit:)
Sziasztok!
Na Szakik, állítottam az arányon, kitekertem egy negyeddel a csavart, most fasza! :)
Köszi, hogy agyaltatok rajta, köszi a segítséget!
Ja, lehet, hogy MZoli hatására, de már nem törtem azóta semmit...
Emlékszel Zoli, amikor a súber-állításról írtál nekem egy esszie-t?
Na azt is úgy csináltam, hogy laptop előttem, olvastam mit írtál, és úgy csináltam... elsőre sikerült, úgyhogy nem vagyok reménytelen eset! :)
Köszi mégegyszermindenkinek a segítséget! :)
Sziasztok!
NSR kerekeket akarok belerakni RX 50-be csak a hátsó fogaskerék nem passzol mert az NSR azt hiszem 520-as! Nem tudja valaki, hogy lehet e kapni más fogosztású lánckereket NSR-hez?