Üdv mindenkinek
nekem is nsr 125-ösöm van, az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék hozzá jó állapotú hengert , dugót , gyűrűt venni emberi áron vagy esetleg vkinek itt a fórumon nincs-e eladó?
előre is köszönöm
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a macskalámpás NSR fordulatszámmérője honnan veszi a jelet? Mert miután elhoztam a szerelőtől nem működött. Próbáltam kapcsolási rajzot is keresni hozzá, de a JC22-höz nem igazán találtam használhatót.
Sziasztok!
Na Szakik, állítottam az arányon, kitekertem egy negyeddel a csavart, most fasza! :)
Köszi, hogy agyaltatok rajta, köszi a segítséget!
Ja, lehet, hogy MZoli hatására, de már nem törtem azóta semmit...
Emlékszel Zoli, amikor a súber-állításról írtál nekem egy esszie-t?
Na azt is úgy csináltam, hogy laptop előttem, olvastam mit írtál, és úgy csináltam... elsőre sikerült, úgyhogy nem vagyok reménytelen eset! :)
Köszi mégegyszermindenkinek a segítséget! :)
Sziasztok!
NSR kerekeket akarok belerakni RX 50-be csak a hátsó fogaskerék nem passzol mert az NSR azt hiszem 520-as! Nem tudja valaki, hogy lehet e kapni más fogosztású lánckereket NSR-hez?
Ha a régi csapat portázik, akkor a belépő nem gond... :)
Eladó NS 125 F alkatrészek. Szinte minden van, az idomokat leszámítva. (Abból csak a bal ülés alatti van meg)
Érd: honda4022@gmail.com vagy 0630-7255588
(A kép csak illusztráció, ez a fajta a motor)
Majd utánaérdeklődök!
nsr 50 felninek biztos kisebb a lánckereke, keress ojan felnit
amúgy valahonnan a gyújtásról veszi a jelet
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125-5859837
nekem is nsr 125-ösöm van, az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék hozzá jó állapotú hengert , dugót , gyűrűt venni emberi áron vagy esetleg vkinek itt a fórumon nincs-e eladó?
előre is köszönöm
Valaki meg tudná mondani, hogy a macskalámpás NSR fordulatszámmérője honnan veszi a jelet? Mert miután elhoztam a szerelőtől nem működött. Próbáltam kapcsolási rajzot is keresni hozzá, de a JC22-höz nem igazán találtam használhatót.
Na Szakik, állítottam az arányon, kitekertem egy negyeddel a csavart, most fasza! :)
Köszi, hogy agyaltatok rajta, köszi a segítséget!
Ja, lehet, hogy MZoli hatására, de már nem törtem azóta semmit...
Emlékszel Zoli, amikor a súber-állításról írtál nekem egy esszie-t?
Na azt is úgy csináltam, hogy laptop előttem, olvastam mit írtál, és úgy csináltam... elsőre sikerült, úgyhogy nem vagyok reménytelen eset! :)
Köszi mégegyszermindenkinek a segítséget! :)
NSR kerekeket akarok belerakni RX 50-be csak a hátsó fogaskerék nem passzol mert az NSR azt hiszem 520-as! Nem tudja valaki, hogy lehet e kapni más fogosztású lánckereket NSR-hez?