Attól hogy halogén gáz van benne valóban nem melegszik jobban.
attól melegszik jobbna hogy az izzó sázlát magasabb hőméréskletre tudják hevíteni ezáltal.
Ha mefogsz egy hagyományos izzót és egy halogén izzót és a kezedbe áramot adsz nekik a halogén hidd el hamarabb égeti meg a kezed. Xenonból meg nagyrészt 35 wattosat gyártanak és itt most HID xenonra gondolok nem utánzatra.
Van itt valaki akinek körlámpás NSR be halogén izzó vagy xenon égő van ?
Nem földelt, azért írja föld elektródának mert az a ferde a test felöli elektróda. Egy gyertyán két "elektróda" van.
Nekem a motorba mezei BR9ES gyertya van. Jól bírjaa fordulatot fogyasztásban nem jelentkezik a különbség de nyilván van oka, hogy a gyártó a ferde elektródásat javasolja. Véleményem szerint strapabíróbb.
Üdv! Aadams írtad hogy van önindító forgórészed! ha írnál nekem egy e-mail címet akkor elküldeném a címem és akkor én megvenném 2000+ pk ért! Fontos lenne! köszi! Üdv mindenkinek!
Kérdés! Kinek van eladó NSR membránháza? (szűkítővel együtt kéne, ha lehet) .. Természetesen membránokkal együtt. (jó, működő érdekel.) Elérhetőséget kérnék hozzá , és egy árat. (nem lenne rossz egy település megjelölés is. Főleg tolna megye, vagy győr környéke lenne az elsődleges célpont)
Ha tudunk beszélni, kérdeznék Tőled S51-ről, mert nem találok adatot.
Végül is, csak nem lesz gond itt sem belőle:
Az első és hátsó kerékagy ugyanaz? Az elsőt a jobb villaszárhoz a bal oldali "porvédő" tárcsa szorítja oda? Egy nyomorult manuált, de robbantottat sem találtam 2 óra alatt, amin az első kerék rajta lenne... ]:-? Köszi!
Az elektróda akkor "földelt" ha elásod a gyertyát:)
Egyéb esetekben inkább testelt.
Amúgy sem a testelektróda szokott nagyon trükkös lenni, mert az szépen hűti a gyertya háza.
A belső, a porcelánnal szigetelt elektódát szokták mindenféle varjúmájjal, kecskehájjal ötvözni, ellenállásokat raknak bele, meg rézakármit, satöbbit, a testelektróda ehhez a kialakításhoz igazodik.
a forgórészt megvenném :D mert nekem csak az kellene! ha írsz egy e-mail címet akkor megadom a címem és akkor küldheted a forgórészt! köszi a segítségeteket és a cuccot is! szép estét! :D
Egyébként szép a dugótetőd :DDD cserés már.. nem ? :D