Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feladom. nézzétek meg az adatlapomon! :D
nemtom mér nem rakta egybe a kettőt, itt a mostani.
kész az új festés, gondoltam megosztom veletek :]

régen és most
szia!

Hát igen ez nem Mitas hanem Pirelli... Az új ára 18.000-től kezdődik attól függ hol veszed. Ez alig futott,úgyhogy úgy gondolom az ár korrekt!
Nekem 20A volt benne, azt is raktam bele most is... gáz?
Töltenek gázt? Az juhuu
Mert nem ismerik a keleteurópai embertipust:)

teleszkópszervíz
A csillapítón van DO NOT REMOVE felirat meg manualban is ilyesmik szerepelnek. Ahol néztem eddig ott motorokat nem vállalnak. Lehet, hogy valaki elbújva töltöget gázos telókat. Jó volna megtalalálni... :(
a kis rs ek ben is mintha iylesmik lennének, azokat is aléggé meg szokták csinálni.
Tudtommal gazos telot nem lehet felujitani?
Miért nem kérdezed meg a futóműves topikban, hogy ki vállal felújítást?
Megkerdeztem.... eleg gaz... Honda tud ujat hozni, 65000 afasan... ugyhogy marad a hasznalt....
Hat ez az... hasznaltam van nekem is ami jobb, de az se tokeletes. Maradaz hogyfelhivom a Honda-t.
Hat bocsi de csak korlampashoz van, az is javitott. a 10e-t meg kpban soknak tartom, 9ert vaci uj Mitast veszek.
Köszi!
15A-os
Két hónapja e-bay-en találtam. Asszem 35-be fájt volna szállítás nélkül. Én használtan vettem bele, de meg is jártam, mert végül nem sok különbség lett a régihez képest. Úgy emlékszem Csoki is így járt. Lehet, hogy megéri külföldről sok pénzért.
a 20asé nemjó a 22 be mert ahogy csoki mondta az ferdén fogazott
Sziasztok!
Mekkora bizti kell az NSR-be?Az enyémben kiolvadt és nem látszik rajta az írás.Köszi!
Köszönöm mégegyszer a segítséget! Először hétvégén kicserélem a levegőszűrőt (mert az előzőt amikor kimostam és kicsavartam, akkor elszakadt, lehet, hogy ez is közrejátszik), aztán ha továbbra is fennáll a jelenség, akkor nekimegyek megint a karbinak... :)
minek neked másik kuplung?
a tiéd nem jó? és az amit veszennél az mennyivel lenne jobb?
úgy tudom hogy a 22-esen a kosár nem ferdén fogazott
a 20-as meg ferdén fogazott
Plexire lenne szükségem (macskalámpáshoz),azt be tudnám számítani.
hát a komplett kuplung.. az egészet cserélem ki és tudnék szerezni olcsón jc20- as kuplungot, de az enyém jc22-es
Ha a darálás följebb ment, és te a tűt lentebb eresztetted, akkor jó úton jársz, a hba meg is mutatta magát: Felül sokat kap.
Lehet, h 2-3-5 tel kisebb főfuvi meg is oldaná.
raktam fel pár képet lessétek

http://www.sportmotor.hu/motor...