A csillapítón van DO NOT REMOVE felirat meg manualban is ilyesmik szerepelnek. Ahol néztem eddig ott motorokat nem vállalnak. Lehet, hogy valaki elbújva töltöget gázos telókat. Jó volna megtalalálni... :(
Két hónapja e-bay-en találtam. Asszem 35-be fájt volna szállítás nélkül. Én használtan vettem bele, de meg is jártam, mert végül nem sok különbség lett a régihez képest. Úgy emlékszem Csoki is így járt. Lehet, hogy megéri külföldről sok pénzért.
Köszönöm mégegyszer a segítséget! Először hétvégén kicserélem a levegőszűrőt (mert az előzőt amikor kimostam és kicsavartam, akkor elszakadt, lehet, hogy ez is közrejátszik), aztán ha továbbra is fennáll a jelenség, akkor nekimegyek megint a karbinak... :)
minek neked másik kuplung?
a tiéd nem jó? és az amit veszennél az mennyivel lenne jobb?
úgy tudom hogy a 22-esen a kosár nem ferdén fogazott
a 20-as meg ferdén fogazott
Ha a darálás följebb ment, és te a tűt lentebb eresztetted, akkor jó úton jársz, a hba meg is mutatta magát: Felül sokat kap.
Lehet, h 2-3-5 tel kisebb főfuvi meg is oldaná.
régen és most
Hát igen ez nem Mitas hanem Pirelli... Az új ára 18.000-től kezdődik attól függ hol veszed. Ez alig futott,úgyhogy úgy gondolom az ár korrekt!
teleszkópszervíz
Mekkora bizti kell az NSR-be?Az enyémben kiolvadt és nem látszik rajta az írás.Köszi!
a tiéd nem jó? és az amit veszennél az mennyivel lenne jobb?
úgy tudom hogy a 22-esen a kosár nem ferdén fogazott
a 20-as meg ferdén fogazott
Lehet, h 2-3-5 tel kisebb főfuvi meg is oldaná.
http://www.sportmotor.hu/motor...