Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zsandar mester! Gratulálok a vizsgához, meg az átíráshoz!
Sajnos közösségi oldalakon nem vagyok fent, nem is lehetek... de a mailcímemet tudja ENZO, meg a számomat is, úgyhogy nem vagyok eltűnve...
De köszönöm az invitálást a f...szbúkra... :)
Azt nem tudja valaki hogy hatso lengescsillapitot hol kapok ujonnan?
Kipuffod gyari?
Ugy tudom hogy a blokk az megegyezik, uh elvileg a kuplungnak is jonak kell lennie.
Valami alkatresz csere/beszamitas jattszhat? Pont most keresek elso gummat.
Faszbukon szervezzük a talit. Keress meg, mesélek majd!
Sziasztok!
Mennyi új ember...!?! Csak néha találok egy-két számomra ismerős régebbi nick-et...
Zoli, kiszedtem a súbert, áthelyeztem a zégert, úgy ahogyan mondtad... elsőre sikerült, köszönöm mégegyszer a segítséget! Viszont ugyanúgy darál, csak már kicsit magasabb fordulaton... lehet, hogy még mindig sokat kap? Jövő héten kicserélem a légszűrőszivacsot, aztán több ötletem nincs...
Jut eszembe, egyik haverom tud szerezni légszűrőszivacsokat, 1000 HUF/db áron az alábbi méretekkel: (szél,hossz,magasság)25x35x1,5 - ha esetleg valakit érdekel.
Széles utat, remélem most már sűrűbben írogatnak az ismerős nickek...
az a lényeg
Egykis segítséget, had kérjek már :D A gyújtáskapcsolót leszedni/széttszedni, hogyan tudnám ? :) Már a leszedésénél is elakadtam, alulrol 2 csavar fogja, kúpfejü csavar.
igen hálistennek (lekopogom) semmi gondom nincs vele :)
ááá irigyellek piszkosul
látom ezekszerint jól szuperál a volt testvér motor
mert ma már nincs olyan jóidő aztán inkább tegnap elmentünk szlovákiába szerpentinezni
az attól fugg hogy pontosan mi?
elég sokminden megegyezik de van ami nem
Hali
JC20-as kuplung jó a JC22-esbe is?
te mérnem vagy győrújbaráti találkozón?
Sziasztok!

Előre van eladó Pirelli MT 75 -öm 100/70 17 85%-os min. 10.000 papírba vihető! Sérülésmentes!
nagyvas.hu csak eleg durva ara van....
Meg egyszerubb. Leveszed a pumpa fedelet, a ppump forgodobjat maximumra huzodkezzeles kiakasztod. Ha nem megy, akkor a bowden allitocsavart lelazitod es ki fogjonni.
nem a kuplungbowdent , hanem azt ami az olajpumpában van
Tud valaki Honda Nsr 125-re plexit? 1999-es évjáratú.
Üdv!
Van egy honda nsr-em, és én is plexi-t keresek rá. Sikerült végül találnod a tiédre? Ha igen leírnád, hogy honnan?
Köszönöm!
Hali!
Keresek JC 20 as ra az "R" változatra jobboldali tükröt, és plexit !
nekem előző héten volt ilyen...a test vezeték volt elszakadva.. megforrasztottam és jois lett
Háát nemigen tudtam volna ennél udvariasabban fogalmazni...

A cél az (lett volna) hogy legalább a gyakorlottabb szaki mint te is, szakmailag korrektül fogják meg a dolgot.
Ez kb oylan, mint a "mérjél kompressziót" szöveg.
HA iylesmit írnék, lécci javítsd ki: "mérjél sűrítési végnyomást" megfogalmazásra.

Szóval nemtom, átmegy e, de a tizenévesek tőlünk tanulnak, és ha elfoglmazzuk, azt adják tovább.
Szóvl nem g'cizés, sokkal inkább valami kiegészítés féle akart lenni.
Korántsem szőrszálhasogatás.
Azért írtam le, mert egyrészt nem korrekt megfogalmazás, hogy "megszakítja" másrészt azért, nehogy valakinek eszébejusson tényleges megszakítással leálílani a motort.