Igen,ez furcsa volt,hogy 5.-be is tudta a 130-at,és 6.-ban sem ment többet.Volt rajta egy arrow rendszer,de nem változott,csak felső tartományban jobban húzott,viszont alacsonyabb fordulaton sokkal kisebb a nyomaték,mint a gyári kéménnyel...
lehet hogy fojtás van benne
erről dávid tudna mesélni hogy pontosan mennyit kellene mennie mert neki is folytott van
régebben írták többen a fojtott motorokra hogy 100-ig elég jól húz és utánna már nem gyorsul jól
meg ha 5.-be kihúzatják és 6.-at kapcsolnak akkor visszalassul
Szia Csoki!Rég jártam erre,kellene egy kis segítség. Nem szoktam hajtani az Nsr-t,erre ott a Cbr.De a múltkor avval mentem egy dobogókői túrára,és kicsit megkergettem.De a mutató 130-nál lekoppant.A motor 96-os macskalámpás jc22(svájci),én meg 189cm vagyok,és 95kg.Reális ez a végsebesség?Lehet hogy fojtott verzió?
hidegen power? számomra ijen nem létezik
keveset kap, szedd szét a karbit pucold ki, álítsd be az úszószintet
nézd meg a fúvókák méretét
meg a gyertyát is nézd meg mi van benne
igen a tiédbe ijen méretű kell, látom macskalámpásod van
athena márkájut vegyél és ne a csapágyboltba mert ott nem ojant adnak ami a teleszkópba való
motorosboltba keresd
olaj gyárilag 10w és 280ml
de ha kicsit keményebb futóműt akarsz akkor 15w olajat rakjál bele
Értem én, de nem lehet vele lassan, kevésből? Ma lent voltam Siófokon (204km) 2'500.- Ft-ból, ~110-es utazóval, burkolat nélkül, a tengernyi - a motoron mindenfelé lógó - motyómmal... ];o)
Nem csak csukló kérdése?
Gyertyahézag, vagy alacsony hőértékű gyertya is lehet, de kevés az info. Ha elengeded a gázt leáll? Pl. akkor megy el az alapjárat így, ha nem zár a szívató rendesen, így belefullad a benyóba.
Vedd ki a gyertyát, és:
1, nézd meg, milyen van benne
2, mennyire trutyis, fekete
Így elsőre, aztán ha ez nem segít, akkor alaposabb hiba-leírással várunk... ];oD
Üdv! valaki tud nekem segíteni? nekem is 125 ös nsr-em van és az a gondja hogy egy idő után hörög és nem akar menni! :( addig amíg hideg a motor semmi baja power is nyit rendesen de mihejts bemelegszik már a 4 ezres fordulatot se éri el és ahogy visszaengedem a gázt leáll :( ez mitöl lehet? valaki segítsen fontos lenne! köszönöm
Nekem 1990-es évjáratú a mocim! Én Nagykátán vettem a csapágy-szimmering boltba! darabja 480ft volt! Lehet,hogy vannak,de amit én beraktam a telóba,tökéletesen működik! Olajnak nyoma sincs a száron:) 1 órás meló kicserélni:)
Szia Misi, köszi szépen a segítséget:D még olyan kérdésem lenne h te neten vetted-e v hol? és h hanyas évjáratú az nsred? mert motoros boltban azt mondták vannak méretbeli különbségek a szimeringnél.
Hidd el megetetem vele.. lehet ha 160 ccm es henger a hibás de a csuklom mint a 2es számrendszer 0 vagy 1 azért 2T h forgassam nem ?! nem panaszkodok a fogyasztására mert jó kis seggrakéta
Nekem 144km sikerült 10 literrel úgy, hogy volt benne szinte végig nyél legalább 60km, plusz 2személyezés nyélgázon kb 35km-en keresztül.. a többi város
Ezek a fogyasztások brutálisan nagyok, ilyen jó súly/teljesítmény arány mellett, szerintem. 6 liter környékén már autók is elmennek, akkor hova a túróba megy el?
erről dávid tudna mesélni hogy pontosan mennyit kellene mennie mert neki is folytott van
régebben írták többen a fojtott motorokra hogy 100-ig elég jól húz és utánna már nem gyorsul jól
meg ha 5.-be kihúzatják és 6.-at kapcsolnak akkor visszalassul
Most milyen izzó van benne?
Ha hidegen megy, ahogy melegszik, köhög, darál, nincs alapjárat, az nem a szegény keverék jele, nemde? ];oDDDDDDD
keveset kap, szedd szét a karbit pucold ki, álítsd be az úszószintet
nézd meg a fúvókák méretét
meg a gyertyát is nézd meg mi van benne
athena márkájut vegyél és ne a csapágyboltba mert ott nem ojant adnak ami a teleszkópba való
motorosboltba keresd
olaj gyárilag 10w és 280ml
de ha kicsit keményebb futóműt akarsz akkor 15w olajat rakjál bele
ha tompított világítt és ráhúzom a fénykürtöt akkor csökken a fényerő
Nem csak csukló kérdése?
Vedd ki a gyertyát, és:
1, nézd meg, milyen van benne
2, mennyire trutyis, fekete
Így elsőre, aztán ha ez nem segít, akkor alaposabb hiba-leírással várunk... ];oD
HA az nsr ótó lenne, akor monnyuk 1200-es lennne és minima 230 loerősnek kellene lennie.
NA za már fogyasztanan szintén becsülettel.
Az autók azért nem fogyasztanak mert ygengék.