Aról nem is beszélve, hogy pl az iylen ditech szarok pár év alatt hullnak szétfele, és ember nincs aki megjavítsa, illetve van, csak az összeget ne akarjad megtudni.
Ilyenek vannak, hogy 1darab levegődugattyú 30 ezer és társai.
Feleslegesen agynobonyolított hulladékok miközben ugye a 2t motor lényege az volna, hogy egyszerü a szerkezete....
Egy ismerősöm belefutott egy iylen scarabeo trágyába, már többe van a nyomorult injektpr javítása mint amennyiért a motort vette.
szerintem bízd meg a japán honda mérnököket hogy fejlesszenek neked egy rendszert a motorodra
amúgy eszembe nem jutna ekkora marhaság
fogyasztásom 4-5liter gyári karbival
hali nagyon új vagyok még a témában az lenne a kérdésem h meg oldható lenne-e az hogy a karbit kicseréljem injektorra ? (tudomásom szerint a fogyasztásra és a teljesítményre jó hatással van) van e műszaki megoldhatatlansági ok ? előre is köszi :) és persze 1 nsrről lenne szó
Szerintem igen, az idomok, lámpák, kapcsolók, és blokkalkatrészek is biztos elég keresettek lennének. :) Ha hoznál a lámpabúrát már most előre lefoglalnám :P
Ha esszel hasznalod a henger vagy a dugo fog leghamarabb meghalni :) Eleg megbizhato gepek (felteve hogy nincs benne kokanyolas... ami sajnos itthon eleg gyakori...
Érdeklődniék kinek mi a tapasztalata a macskalámpás nsr-ről?
Meg éri e a vételt kell e szerelgetni, mi romlik el gyakran?
Előre is köszönöm
szadam02@citromail.hu
Lehet, csak nekem nem er annyit egy hasznalt gumi. Felre ne erts nem csesztetes, csak olcsobban tudnek hasznalt Bridgestone-t vagy Michelint igy nekem nem er annyit.
Ilyenek vannak, hogy 1darab levegődugattyú 30 ezer és társai.
Feleslegesen agynobonyolított hulladékok miközben ugye a 2t motor lényege az volna, hogy egyszerü a szerkezete....
Egy ismerősöm belefutott egy iylen scarabeo trágyába, már többe van a nyomorult injektpr javítása mint amennyiért a motort vette.
amúgy eszembe nem jutna ekkora marhaság
fogyasztásom 4-5liter gyári karbival
Üdv
belsö átmérö 90mm
képet és árat ide kérnek : sas555@vipmail.hu
feltéve ha tényleg az van levágva
ha akkorse jó akkor szedd szét aztán mérd meg a lamellákat meg a rugókat
http://s574.photobucket.com/al...
csere rendszámosra
Meg éri e a vételt kell e szerelgetni, mi romlik el gyakran?
Előre is köszönöm
szadam02@citromail.hu
am rendszámos a kecske?