Sziasztok! Most cseréltem ki az első teleszkóp szimmeringeket! 10W-s olajat tettem bele,villánként 280ml-t. Nagyon könnyen rugózik az eleje,és annyira lemegy a teló,hogy a sárvédő felakad a vízhűtő elejére! Befolyásolja az olaj a teleszkóp keménységét? Esetleg gyengék a rugók benne?
Amúgy Csoki próbáltad már h tele tankolód és nyélen mész vele 11 nél váltasz mindig?! Ha nem próbáld ki fogyasztás akár 9-10 lehet! ahoz h 4-5 litert egyen 7k fölé nem nagyon szabad engedni a fordulatot! Szal ez nagyon relativ h 4-5 liter a fogyasztás csukló válogatja.
ma végre volt időm szétszedni, hát nem a kuplunggal volt a gond :D mikor levettem a deklit, kiesett 1 anya 1 alátét meg egy rudacska :D néztem hogy most ez honnan :D.. úgy 10 percnyi csodálkozás utána észrevettem, hogy azt a fogaskereket, ami a kuplungot hatja meg ez a rudacska rögzíti a tengelyéhez, ez volt kiesve a csavarral meg az alátéttel együtt, a fogaskerék forgott a tengelyén, ezért hittem azt hogy a kuplung csúszik.. a rudacskát visszatettem (1.kép) de nem tudom, hogy az nagy alátét és az anya közé kell-e,vagy tegyek-e rugós alátétet (2.kép), mert félek ha nem teszek megint leesik és tolhatom haza valahonnan világvégefalváról :D btw, nem tudod véletlenül milyen nyomatékkal kell meghúzni azt az anyát, és a kuplungdekli csavarjait?
Üdv mindenkinek!Nemrégen vettem egy kerek lámpás nsr-t,és olyan hibája van,hogy 2700-as fordulaton már teljesen kinyit a power és ezáltal kis fordulaton szinte lehetetlen vele közlekedni illetve gyorsítani! Ha valaki esetleg tudja rá az orvosságot azt megköszönném!
Igen a gyáriba raktam bele, vagyis "müvészkedtem bele" volt itthol elfekvőbe egy foncsorom amit nem használtam és csak a port fogta, abba Faragtam bele :) Mostmár nem panaszkodom a világításra :P Este olyat terít, hogy az eszméletlen. :) Csak állítanom kell rajta, mert még a fák tetejét is világítja és a szembeforgalom nem éppen tolerálja :D
És Ime, ittvan a 2012 es fejlesztésű, Honda NSR :D :P
Véleményeket kérnék ::P Szerintetek ? Projektor,Xenon, Angel eyes-(az még nincs a képen bekötve, hamarosan több kép ), És persze a kis morcosítás. :) Nekem nagyon bejön.:)
Ha nagyon feszes, akkor hirtelen eröhatásnál elszakadhat. A belógásnak 1-3 centiméternek kell lennie. És emlékeim szerint, melyek 13 percel ezelöttre nyúlnak vissza, a csavarok igen finoman állítható láncfeszességre utalnak. :) Én is sokat szoktam játszani hogy jó legyen.
nekem a meredek emelkedőkön szokott egy kicsit rángatni mikor egy úthibán átmegyek meg furcsa hangot ad
2-3 cm mozgás kell neki
középsztenderre álíttod ha van, ha nincs akkor kitámasztó is jó de az macerás
én úgy szoktam beálíttani hogy van a villán az a műanyag koptató ami védi a villát hogy ne azt koptassa a lánc
annak az alsó feléhez szoktam álítani ahol a koptatónak vége van ott hozzáérjen a koptatóhoz a lánc de a villához már nem
vagyis ha megemeleg ott a láncot akkor a műanyag koptatóhozhoz hozzáér viszont a villához nem
amikor ráülsz a motorra akkor is nézd meg hogy még terhelésen is tud-e mozogni mert akkor egy kicsit megfeszül
Egy egy huppanónál csattog a láncom , gondolom meg kéne feszíteni. Ha megfeszítem akkor meg nagyon keménynek tűnik, nem árt neki a túl van feszítve?
Vagy ki van nyúlva
Az nem folytott elektronika, a 626 is jo ahelyere, annykulonbseg van hogy azegyiknek van kivezetese oldaltamasz kapcsolohoz, a masiknak nincs... ha kell van olyanom amin nincs tamasz kapcsolo, de 7000 ft-ertodaadom.
van ebből ojan ami fojtott verzió vagyis kevesebbet pörög tőle a motor
írd meg a számokat ami a tiéden van meg amit akarsz venni aztán megmondom hogy mijen
HY ALL ! Légyszives aki tudja válaszoljon egy kérdésemre:
A gyújtáselektronika elromlott a motoromon:( láttam neten jó drágáé meg bontottból , ugyan úgy néz ki mint az enyém , a csatlakozó is stimmel, de a számok mások rajta.
Ezeket mi alapján kell passzoltatni a motorhoz? Az mind1 hogy milyen számok szerepelnek rajta, vagy az lényeges? mert lényegében ugyna azt a célt szolgálná nem?
válaszokat előre is köszönöm! ÜDV : Szilard
úgy néz ki mint a régebbi fire blade
Véleményeket kérnék ::P Szerintetek ? Projektor,Xenon, Angel eyes-(az még nincs a képen bekötve, hamarosan több kép ), És persze a kis morcosítás. :) Nekem nagyon bejön.:)
2-3 cm mozgás kell neki
középsztenderre álíttod ha van, ha nincs akkor kitámasztó is jó de az macerás
én úgy szoktam beálíttani hogy van a villán az a műanyag koptató ami védi a villát hogy ne azt koptassa a lánc
annak az alsó feléhez szoktam álítani ahol a koptatónak vége van ott hozzáérjen a koptatóhoz a lánc de a villához már nem
vagyis ha megemeleg ott a láncot akkor a műanyag koptatóhozhoz hozzáér viszont a villához nem
amikor ráülsz a motorra akkor is nézd meg hogy még terhelésen is tud-e mozogni mert akkor egy kicsit megfeszül
emlékeim szernt a villán van (volt) matrica ami a lánc megengedhető belógását mutatja.
Feszes semmiképpen nem lehet.
Vagy ki van nyúlva
amit néztem neten újonnan : http://italmondo.hu/shop/8-ele...
itt a linkje
Köszi szépen a választ!
lehet hogy többet számol a km/h
írd meg a számokat ami a tiéden van meg amit akarsz venni aztán megmondom hogy mijen
A gyújtáselektronika elromlott a motoromon:( láttam neten jó drágáé meg bontottból , ugyan úgy néz ki mint az enyém , a csatlakozó is stimmel, de a számok mások rajta.
Ezeket mi alapján kell passzoltatni a motorhoz? Az mind1 hogy milyen számok szerepelnek rajta, vagy az lényeges? mert lényegében ugyna azt a célt szolgálná nem?
válaszokat előre is köszönöm! ÜDV : Szilard