Erdeklodnek hogy lenne e erdeklodes hatso ulestakaro idomokra. Most rendeltem egy NOS idomot, ha valakinek kell jelezze mar, uvegszalbol le tudom masolni.
Rendben. Mert az a problémám, hogy a szikra egyszercsak megszünik. Elkezdem nyomni az önindítot, van szikra és szépen lassan eltünik. És nemtudom hogy csak a trafó e a szar vagy esetleg más. :) De kösziszépen :)
Igen,addig a vágatig megy fel,vagy 1-2mm-rel feljebb! Arra a szűrőre gondolsz,ami a benzincsap és a karbi között van? Azt nem néztem még meg:/ Ma vagy holnap megnézem a levegőt:)
A hőfok mérőn van egy vágat odáig megy csak nem? am nekem odáig ha kicsit jobban bemelegszik akkor középre de még az is tűrhető bőven! am ha lehörög lehet nem kap elég naftát a szűrőt is ki takarítottad? ha nem próbáld meg ott még és ha továbbra se javul akkor vegyél vissza a karbin a levegőből!
Hat nem vagyok meg tul melyen tapasztalt, de ha horog akkor gondolom nincs eleg anyag a levego mellett... pucold ki a karbit, fuvokakat nezd meg nincs e valamelyik eldugulva, illetve hogy a megfelelo meretuek vannak e benne.
Ma szétszedtem a mocit! Kivettem a termoszt,és lám nem megy fel a hőfok,csak az alsó kis vonal főlé kicsivel. Légszűrőt,karbit kitakarítottam,de semmit sem változott a motor. 5000 fordulatnál hörög egy kicsit (1-2be nem nagyon venni észre) de feljebb már eléggé hallani. 6-ba nem tudom 5000-5000 fölé emelni a fordulatot. Ha ilyen fordulatnál 6.ba teljes gázt húzok,akkor csak hörög,de nem gyorsul. Mit javasoltok?
Valaki nem tudja hogy hol lehet NSR-hez hasznalhato markolatot venni? Az enyemen a gyarit mar lecsereltek de fel centivel hosszabbra, ralog a kormanysulyra, es hiaba zsirozom meg, par kanyar utan kezd ragadni.
Szóval hivatalosan gurulásképes a vas. A vizsgabázison annyit mondtak, hogy egy hátsó fényvisszaverő hiányzik róla, de amúgy nagyon egyben van. "Örülünk Vincent? -Örülünk."
Még a karbit finomhangolni kell, mert tegnap néha ledadogott, 5e alatt meg nincs benne egy pici erő sem, így 50-el, 3-ban, 5erpm-en kellett közlekednem, amit némiképp túlzónak találok. De szép az élet... Most szerelem vissza az összes cuccot rá, amit a vizsga miatt leszedtem, aztán megyek intézni a dolgaimat, végre motorral... ]:-)))
A karbiban durva dolgokat találhatsz, vízkőoldó, tömény ecet, ilyenek legyenek kéznél. Ha jó a tankod, akkor 2-3 éves benzinnel is lehet menni (én 3 évessel simán motoroztam), de azért kicsi rá az esély. A karbiban viszont szellőzik, párolog, lerakódik... ]:-)
Váltóba én sima Castrol 10w-40-est töltöttem (volt itthon kéznél). Minden álláskor letapad a kuplungom, így az indítás utáni első sebességbe tételhez kell egy kis gázfröccs, de utána simán megy, nem csúszik, nem ragad, olyan mint a vaj... ];oDDD
Bocs, most olvastam csak a következő üzeneted... Köszi! ]:-)))
Az NS-emen határozottan "segbe rúgták érzés a power nyitása, onnantól megy csak rendesen, de igaz, még a karbi sincsan rendesen belőve, mert tegnap mentem vele először aszfalton... ]:-)))
Szóval hivatalosan gurulásképes a vas. A vizsgabázison annyit mondtak, hogy egy hátsó fényvisszaverő hiányzik róla, de amúgy nagyon egyben van. "Örülünk Vincent? -Örülünk."
Még a karbit finomhangolni kell, mert tegnap néha ledadogott, 5e alatt meg nincs benne egy pici erő sem, így 50-el, 3-ban, 5erpm-en kellett közlekednem, amit némiképp túlzónak találok. De szép az élet... Most szerelem vissza az összes cuccot rá, amit a vizsga miatt leszedtem, aztán megyek intézni a dolgaimat, végre motorral... ]:-)))
Váltóba én sima Castrol 10w-40-est töltöttem (volt itthon kéznél). Minden álláskor letapad a kuplungom, így az indítás utáni első sebességbe tételhez kell egy kis gázfröccs, de utána simán megy, nem csúszik, nem ragad, olyan mint a vaj... ];oDDD
Az NS-emen határozottan "segbe rúgták érzés a power nyitása, onnantól megy csak rendesen, de igaz, még a karbi sincsan rendesen belőve, mert tegnap mentem vele először aszfalton... ]:-)))
Lehet a torpanás oka nagy fordulaton, hogy túl nagy az az "ablak", úgy összességében, vagyis hiányzik a fojtás?
Macseklámpás nsr-emre keresek plexit! Jó lenne ha nem a füstszínű lenne,hanem a teljesen átlátszó. ha valakinek van szóljon légyszi pumma@vipmail.hu
illetve ha tudtok másik plexit ami feltehető rá várom az ötleteket!
Blokk alkatrészeim vannak eladók!
Köszi