Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kelelne nézni a vizedet, hogy tiszta e.
(nem lesz az:)

Vélhetően benézeget a láng a vízbe
Hát meg kell smérni a lamellákat és kiderül. De az is lehet, hogy csak az állító csavaron kell tekerni.
Na! Nem is kellünk Mi :) Szerintem is a 160-as henger okozhatja mind. melegedést, mind pedig a kuplung csúszásra erõsen hasonlító gondot.
A termosztát nyit csak kicsit későn lehet h ki is veszem belőle, a kilométer óra meghajtó jó de hangra is hallani h majdnem mintha üresbe lenne úgy pörög, de gondolkoztam azon hirtelen meg csúszik a kuplung mivel 160-as henger van rajta és power nyitás után csinálja ezt. Ezért gondolkoztam egy erősitett kuplung rugó szetten. Vélemény?
Nem lehet, hogy nem nyit a termosztátod és, hogy valami nem jó a kilométeróra meghajtóddal?
Hali! Lenne egy olyan problémám h a motorm 3.-6.-ig ha húzom neki hirtelen kipörög de nem megy úgy ahogy kéne vagyis a fordulatszám nem arányos a sebbeségel ha 6.-ba vissza engedem a gázt és elkezdem húzni akkor jó de ha 80-nál többel megyek huzamosabb ideig (kb 1 kilométer) akkor elkezd nagyon melegedni. Mi lehet a gond és h lehetne orvosolni? Ja és 160-as henger van rajta
Ebben egyetértek veled.De reméljük most visszaszokik a csapat ide :)
Ha észnél leszek, elküldöm a beállítás menetének leírását.Anno kimásoltam amikor mzoli leírta.

Cakát báttya
Én valamiért mindig a gyertyával kezdem, mielőtt állítanék a karbin. Ha eddig, azzal a beállítással jó volt, akkor hirtelen nem valószínű, hogy nem volna jó. Előfordulhat, hogy koszos a karbi, mert ilyesmit nekem is produkált, de szerintem nézd meg, nem kokszos-e a gyertya.
Baszki...én azt hittem... :)
Na akkor mindegy, akkor azt állítottam alapra... Akkor adjak még hozzá levegőt? Tekerjem negyedenként ki?
Na majd holnap... addig elteszem magam...
Jó volt megint hogy itt voltál Cimbora!
Jóéjt nektek és köszi a segítséget! :)
talán dugulás...de akkor nem dús hanen szegény...ha meghajtod talán kidugul....passz, ez még homály egyelõre...
Kb 2 hónapos! :)
Eddig nem is volt ilyen, csak ma valamiért...
Szerintem gyenge a szikra, és hirtelen gázadáskor nem tudja elégetni a keveréket. Szépen lassan pedig elegendő a szikra. Mikori a gyertyád?
ja értelek...az nem az olajat állítja, én ugy tudom. Hanem a levegõ-benzin arányát. 2.5 a gyári alap beállítás, ez majdnem tuti fix hogy nem állja meg a helyét 20 év és 40 ezer kilométer után. Szerintem negyedenként próbálkozz kifelé, de sokat kell várni. lassan reagál. De az a biztos, ha megvárod a "nagyokat" mert biztosan jobban tudják.
Nem, azt csak visszaállítottam az alapbeállításra... Tudod... tökig betekered a csavart, aztán 2,5 fordulatot kitekersz.... Ez az alapbeállítás... Hajtsam beljebb hogy kevesebb olajat kavarjon a benzinhez?
olajat? hol? az olajzást is állítottad?
Nem tudom, az be van lőve az alapra... tudod, 2,5 fordulat ki... vegyek még el tőle olajat?
Na tessék hát mindenáron hús konzerv akarsz lenni?

Es még én gondolom hogy nem kéne az Ikarosz nevet adni a gépnek :D

Bár beszéltünk már róla, hogy hogy vagyunk ezzel a témával :) Hát igen, így tud az ember félelem nélkül vezetni :)

A hiba nem keverék bedúsulás miatt van?
Volna már helyem, tudod az, amelyikről régebben dumáltunk...
De más a terv...ezt is tudod... jogsi nélkül rendszámos nagyobb dög... erről még mindig nem tettem le... :)
Ja, ha még itt vagytok, akkor ötleteljetek, mert ma este olyat csinált a vadállat, hogy hirtelen gázadásra befulladt.... ha lassabban húzom neki, akkor ok, de alapjáraton álló helyzetben ha hirtelen odahúzom, akkor rotty... ja és nem nyúltam hozzá, nem b...sztam szét rajta semmit! :)
A jogsit meg kezdd el ha van gempa, elviszlek oda ahol engem is áttoltak
OK, köszi, hogy szóltál! Tudod a facebook nekem tiltott zóna, így ha van fejlemény, akkor mailen küldd el légyszíves! Köszi!
U.i.: qrva jó, hogy végre olvashatok tőletek is, mert mostanában qrva sok az új tag! :)
Tényleg örülök nektek!
Ugyan a csodákban hiszek, de az effajta dolgokban nem...Azért felraktam, úgy hallottam, valamit csak használ(volt már járművemen)

:D
Rendben. Szavazni nem tudom hogyan fogok tudni, most csináltam még csak meg az accountot, rohadtul idegen nekem még a facebook
Én egy chopper szerű dologgal gurultam.Tanulásra mindíg kezes motort adnak.