Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen de azon kicsit maskent jon at a feny mint a gyari szamlapokon, es sotetbe sem art jol latni a szamokat. Illetve egy uj lapba hogy rakod at a mutato tamasztekot ?
Sorry vmiert spamba rakott a gmail, ne haragudj de tenyleg egyben szeretnem eladni a muszerfalat... megbontottat lehetetlen eladni...
hááát igen. :D
Bele mennek maga a müszer fal ugyan az csak a vissza jelzők vannak a jc20 ason a tank fölött amúgy dettó megegyezik!
Nekem van egy-kettő db fölösben
A keverési arányt a szivattyú bowdennel kell állítani, Mert ahogy huzod neki annál több olajat kap! Alapjáraton nem is nagyon lehet állítani mert a subernek van egy fix pöckökje a karbiban.. a a kicsivel az anyagot a nagyobb csavarral a levegő arányát állítod.
Kis kézügyesség, egy jó dekoros és olyat csinálsz amilyet akarsz.
A felezett számlapokat hőálló matricára (matt, selyem, fényes és uv álló) bármilyen színben és mintával 2-2500 Ft/db csinálták itt nekem.
Kell hozzá egy 1,5 milis plexilap meg kis kézügyesség és kb negyedóra alatt bent van a helyén. Méretarányos mintáim (jpg) vannak ha kell amit lehet alakítani ahogy akarja az ember ....
Helló!

Írtam emailt, de nem válaszoltál. Esetleg valakinek lenne még elektronikus fordulatszámmérője NSR-hez?
Azt nem probalta ki valaki esetleg hogy a macskalampas NSR orai belemennek e a JC20-as muszerfalba? A fekete szamlapok csabitoak... :)
Azért a találkozóra várunk, ha kedvet érzel hozzá! (tudod, nekem se NSR-em van, azt mégsem utál, csak a banda fele! ];oDDDD)
Az ALAPJÁRATI keverék csavar mit befolyásol menet közben? Én eddig azt hittem, azt a suber-tűvel állítom a keverési arányt, az alapjárati keveréktől meg az függ, hogy alapjáratról gázadásra mennyire harap, vagy hogy stabilan ketyeg-e alapjáraton, ha várom a zöldet... ];oDDD
Bocs, beindult a szezon, két napig szereltem. Hívj fel, ha gondolod, segítek amiben tudok. (nem vagyok szerelő, csak rengeteget szerelek ];oDDD)
Szia Tamicaa! (és Mindenki!)

Van fejlemény. Először is csináltunk egy faszbuk csoportot, jelentkezz be, ott fogjuk a konkrét eseményt meghirdetni. http://www.facebook.com/groups...
Ide bárki jöhet, mert kíváncsiak vagyunk egymásra. ]:-)))

Körvonalazódik a dolog, a Liget-Velencét néztük ki, nézelődünk a környéken, hogy hol lehetne az egyéb programot megejteni.
Próbáljuk, vicces-, vizes-, és ügyességi "játékok " felé tolni kicsit még az irányt, ha van ötleted, hogy mit lehetne, szólj!
hiszen alig mentél vele, mégis élmény volt?
Meg keresem majd... enyém elég jól sikerült eszterga és tárcsamaróval lett készítve úgy emléxem 22 vagy 24 es dugókulcs ment rá!
hát srácok a mai nappal kilépek az nsr tulajdonosok köréből... egy élmény volt a motor de hát váltani kell...
Ja es a telo dolog mar targytalan, szetneztem a bontott NSR-es cuccaim kozt es talaltam a hianyzo cuccokbol! (hoztam regen egyet amit szetszedett telokkal hoztam mert elgorbultek a szarak, meg jo hogy eltettem rola a cuccokat :)
Most raktam fel Vaterara egyet, kihajtassal egyutt van, 3200 + postaert viheted.
Van valami fejlemény tali ügyben? Lemaradtam valamiről? :)
Én csak most léptem fel de örülök hogy visszatértél közénk
halóó! kérdésem lenne. Van e valakinek bontott km óra bovdene?
Tudja valaki hogy hol kapok alkatreszeket elso telohoz? Szetszedtem a telokat es az egy dolog hogy a szimeringek total hulladekok, de hianyzik egygyuru mindket szarrol, es az egyiken a szimering ala valo femgyuru is... Vagy csak rakjam ossze ugy ahogy van es vagy hasznalhato vagy nem ?
Megkoszonnem, le tudom gyartatni, csak legyenek jok a meretek!
Amúgy ha leszeded a kuplung kinyomó részét, a kuplung kosarat is körmös anya fogja.
Nekem van valahol egy rajzom róla ami alapján elkészítheted csak legyen gépész ismerösöd ha érdekel megkeresem.