Na igen de azon kicsit maskent jon at a feny mint a gyari szamlapokon, es sotetbe sem art jol latni a szamokat. Illetve egy uj lapba hogy rakod at a mutato tamasztekot ?
A keverési arányt a szivattyú bowdennel kell állítani, Mert ahogy huzod neki annál több olajat kap! Alapjáraton nem is nagyon lehet állítani mert a subernek van egy fix pöckökje a karbiban.. a a kicsivel az anyagot a nagyobb csavarral a levegő arányát állítod.
Kis kézügyesség, egy jó dekoros és olyat csinálsz amilyet akarsz.
A felezett számlapokat hőálló matricára (matt, selyem, fényes és uv álló) bármilyen színben és mintával 2-2500 Ft/db csinálták itt nekem.
Kell hozzá egy 1,5 milis plexilap meg kis kézügyesség és kb negyedóra alatt bent van a helyén. Méretarányos mintáim (jpg) vannak ha kell amit lehet alakítani ahogy akarja az ember ....
Az ALAPJÁRATI keverék csavar mit befolyásol menet közben? Én eddig azt hittem, azt a suber-tűvel állítom a keverési arányt, az alapjárati keveréktől meg az függ, hogy alapjáratról gázadásra mennyire harap, vagy hogy stabilan ketyeg-e alapjáraton, ha várom a zöldet... ];oDDD
Van fejlemény. Először is csináltunk egy faszbuk csoportot, jelentkezz be, ott fogjuk a konkrét eseményt meghirdetni. http://www.facebook.com/groups...
Ide bárki jöhet, mert kíváncsiak vagyunk egymásra. ]:-)))
Körvonalazódik a dolog, a Liget-Velencét néztük ki, nézelődünk a környéken, hogy hol lehetne az egyéb programot megejteni.
Próbáljuk, vicces-, vizes-, és ügyességi "játékok " felé tolni kicsit még az irányt, ha van ötleted, hogy mit lehetne, szólj!
Ja es a telo dolog mar targytalan, szetneztem a bontott NSR-es cuccaim kozt es talaltam a hianyzo cuccokbol! (hoztam regen egyet amit szetszedett telokkal hoztam mert elgorbultek a szarak, meg jo hogy eltettem rola a cuccokat :)
Tudja valaki hogy hol kapok alkatreszeket elso telohoz? Szetszedtem a telokat es az egy dolog hogy a szimeringek total hulladekok, de hianyzik egygyuru mindket szarrol, es az egyiken a szimering ala valo femgyuru is... Vagy csak rakjam ossze ugy ahogy van es vagy hasznalhato vagy nem ?
A felezett számlapokat hőálló matricára (matt, selyem, fényes és uv álló) bármilyen színben és mintával 2-2500 Ft/db csinálták itt nekem.
Kell hozzá egy 1,5 milis plexilap meg kis kézügyesség és kb negyedóra alatt bent van a helyén. Méretarányos mintáim (jpg) vannak ha kell amit lehet alakítani ahogy akarja az ember ....
Írtam emailt, de nem válaszoltál. Esetleg valakinek lenne még elektronikus fordulatszámmérője NSR-hez?
Van fejlemény. Először is csináltunk egy faszbuk csoportot, jelentkezz be, ott fogjuk a konkrét eseményt meghirdetni. http://www.facebook.com/groups...
Ide bárki jöhet, mert kíváncsiak vagyunk egymásra. ]:-)))
Körvonalazódik a dolog, a Liget-Velencét néztük ki, nézelődünk a környéken, hogy hol lehetne az egyéb programot megejteni.
Próbáljuk, vicces-, vizes-, és ügyességi "játékok " felé tolni kicsit még az irányt, ha van ötleted, hogy mit lehetne, szólj!