Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam meg csinálom tokkal kerettel üveggel mindenestül.. de ha nem hát nem!
Ez így néz ki... Egy egység az eleje, egyben van a hátulja.
Keresgélek én, de mindenhol egybe van horror áron. Azért gondoltam hátha itt valakinek van bontva egy-egy darab. A keretnek meg azt gondoltam, hogy úgy van mint pl a lada óráknál, hogy egy külön keret fogja az üveget minden órán, de ezek szerint itt nem....
Vedd már a fáradságot..... tudod a "googli a barátod" és keress már rá: Honda Nsr125 műszerfal.
Ez itt nem darabokból van, a belseje kiszedhető ... de a tok az egy komplett cucc !

Továbbra is keresnék nsr fordulatszámmérőt, lehetőleg üveggel és hozzá való kerettel együtt!:)
Helló!

Küldtél képeket? Mert én nem kaptam semmit még!:)
Mentem vele még pár kört,és figyeltem,hogy mit csinál. Power alatt szépen megy(ahogy kell) de 7ezer körül ledadog mielőtt kinyit a power. Meglódul,de nem így kéne mennie... 140et megy,pedig bőven pörögne még:/
Kezdd a karbival.... attol hogy sokat all ahengernek nem nagyon lesz baja. Pucold ki akarbit, allitsd be hogy jo legyen az alapjarat aztan proba. Illetve szervizkonyvet szedd le es nezd meg hogy a power jol van e beallitva, illetve hogy mozog e szabadon.
Ize... jelen :D Najo a blokkot azert nem de a karbit igen :D Dehatzsir uj gyertyara fene se gyanakodott... aztan kiderult hogy zarlatos lett... :)
Hidd el hallotam már olyat h csak a gyertya volt szar és szétbontották a blockot
NAgyon jó tanácsaid vannak.
Nyilván kezdje legbelül....
Ménem mingyá alsócsapot cseréljen?
Az mégbonyibb.

Közben meg lehet, hogy csak be kellene álíltani, meg kipucolni ezt azt.
Na most hogy utcakepes a gep.... hogy is meg hol is lesz ez a tali dolog ? :)
Lehet nem ártana meggyűrűzni!
Ma vettem meg a gépet keresztaputól!:) Viszont 2 évet állt a motor,és mintha nem lenne valami jó erőben:/ 9000-től indul meg,és 6.ba elég gyengusz. Nagyon könnyen indul,de nem igazán megy. Lehet,hogy a powert ki kéne pucolni? Ha sokat áll,eldugulhat ott valami?
Jó éjt :)
Nincs mit!
Jó éjt!Sziasztok!
Köszönöm szépen :)
Küldtem meghívót!Adminisztrátori elfogadás függőben!
Az egyébként *mégis akart lenni
égis,pont most érkezett meg :)
3 perce jelöltelek a fbukon
Szija,hát eddig még nem kaptam értesítőt hogy bejelöltek volna :)))
Szia! Remélem Téged jelöltelek be!
Én meg téged nem talállak :D
Szóval egyéb infó : Név: Babarci Tamara, Lakhely:Tompa