Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök is
Facebookon vagyunk fent. Ha van neked is akkor beveszlek a csoportba.
Csepelen.
Most, hoyg simson or más motor, ez eléggé mindegy.
HA nem nagyítod ki, tényleg jónak néz ki:)
Igen, szeretem a költészetet.

Az előzőhöz azért hozzá teszem, hogy nem hagyom magam, döglöttem már meg párszor, ez a helyzet sem érdemli meg, hogy legyőzzön Majdcsak lesz munka, pénz, meg minden...
Ja hogy valami más csatornán is tárgyaltok...értem már
Hát azért lehet nekem örülni
Az igazság az, hogy nincs rendben semmi...az egyetlen IGAZI öröm eddig az, hogy megtartott a Jóisten idáig, de ki tudja, most kezdek motorozni Azt hiszem az IKAROSZ nevet kapja majd a gép
Ez tényleg szépre sikeredett :))
Pedig úgy örültem mikor mondta Zsandar h fent vagy.
Remélem azért minden rendben van veled :) Ezek szerint nem unalmas az életed mostanság.
Na akkor Neked azért nehezebb dolgod lesz Hát 5-re írni valamit...mondhatnám, hogy erről csak hallottam eddig, de az az igazság, hogy az irodalom írásbelimet 5+ ra írtam anno(Radnóti: =. Ecloga), de nekem roppant mázli volt, hogy azt 3X is tanultam.
Hát, hogy is monnyam....zajlik az élet körülöttem rendesen.Hol jó, hol mégjobb, hol rossz dolgok váltogatják egymást, és vannak állandó körforgásban a nyakam körül.Ezek hol megfolytanak, hol épp levegőhöz juttatnak, amikor jól esik.Jó költői lett

A lényeg, hogy sok a baj, és az elfoglaltság, ami veszi-rabolja az időt.Most itt vagyok, de lehet nemsoká megint eltűnök...
Ja,sajnos :( Nem sokára itt a biosz szóbelim, és mivel az írásbelit eléggé elszúrtam ennek 5ösnek kell lennie -.-
Jelentkezek.Azt hiszem illik rám a leírás
Suli?
Én mmár feladtam...Most júniusban nekem biztos nem jó :/
Azért volt furcsa

Na azért nincs veszve minden! Ha nem is Péntek, de Szombatra inkább esélyes(persze jogsi függvénye, de haverral lebeszéltük).Hátha mégis lesz pénz valahonnan.Azért nem adom fel
Hupsz az előző én lettem volna csak az ismerősöm volt bejelentkezve
Melyek? Kezelem én az ügyet nyomban
Az a lényeg hogy lassan de biztosan meg lesz a jogsid :)
Nem haragszom,szerintem ez a tali nekem sem fog összejönni. :/
De majd bepótoljuk.. :))
Csinálj valamit Enzo! A csajok engem zaklatnak, hogy mi van Veled... ];oDDDDDDDDDD
A leányzó, akinek a Simsont összelapátoltam a napokban, elment egy "rendes" tanfolyamra, de közölték vele, hogyha nem tud motort vezetni, azt ne a tanfolyamon akarja már megtanulni, jöjjön majd akkor, ha már tud. Korrekt, mi? akkor minek fizet a vezetési gyakorlatokért?
Megismerem, Simson... ];oDDD Profi lettem, figyelsz? ];oDDD
De szép. Merre tevékenykedsz?
JA valóban

Hát pont azért festettem le emlékeztek?

De elég egyedi ez így is, nem is láttam másik fehér-pirosat.
Rendben.

Most, hogy egyszerűbb legyen Csoki-nak is válaszolok. olyan 40-45 mire vége a bulinak.

Tehát a folyamata:

Beiratkozás+ a 3 KRESZ óra: 16Ezer, ebben benne lesz a vizsga...Aztán, ha megvan, akkor tovább megyen a dolog a rutin pályára....

A folytatás ára:11Ezer(Vizsga díjak)+olyan 5Ezer a vezetés...itt mindössze 2 órád van a dologra Tegyük hozzá, hogy akár mennyit volt már a lábad között motor, 2 óra arra lesz elég, hogy a motort megismerd a nyolcashoz(ez mondjuk túlzás, nekem is elég volt fél óra, de érted mit akarok mondani).Mire megszokod az idegen motor kuplungját, a dőlését, fékjét, stb. na meg a pályákat begyakorlod(fejben megtanulni, mert kivitelezni valóban nem nagy nehézség...inkább megjegyezni).....És akkor még nem voltál a terepen, ahol vizsgázni fogsz forgalomban

Szóval plusz óra biztosan kell majd....na meg az is szükséges, hogy jó indulattal találd, és jó kedvében a vizsgabiztost, mert 2 óra vezetés után ott húz be a zsákba, ahol akar...

Az utolsó 3 vizsga egy napon végzendő! Műszaki(gyerek játék)+Rutin(ezt tudni kell megcsinálni, nem nehéz)+Forgalmi(ezt normál esetben sem lehet sikeresen megcsinálni a mai szivatós világban, nemhogy 2 óra vezetés után)

Ha sikeres a vizsga, akkor 3 munkanap után be tudsz menni a vizsga igazolásért a központba(Nekem a Petzvál utcába). Innen pedig az okmány iroda....itt kell az utolsó 4000-et kifizetni....innen még max 3 hét a motorozásig...

Bocsi ha hosszú lett, úgysem, írtam régen
De hol a sárga lábtartó-konzol? ];oDDDDDDDDDDD
Így nem ismerünk meg...
Szép munka
Gratula érte
Ilyen fejeket szoktam csinálni
első kép, szétdurrant görgő nyomai
Másidkik kép, kijavítva.
(nem pont uygan az a fej, de ez most mindegy:)
Na ENZO cimbora, most aztn olvasni szeretném az egész story-t, de lépésről lépésre, mert lehet, hogy én is megyek egyszer csak...
Ha gondolod, akkor jöhet mailbe is!
Köszi!
Még egyszer gratula!