Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah hupsz..még nem is olvastam a többit :D
Akkor valaki vegyen be engem is létsziiii
A kényeg hogy nem veszett el :) Remélem azért jól van :)
Örülök hogy Te is beszállsz a szervezésbe,valami jót hozzátok ááám össze
Én a facebookos csoportot megpróbálhatom összehozni de mondjuk nekem nem ismerősöm egyikőtök sem. :/
De majd meglátom mit tehetek.
Ok, megvan. Alkalmasint tudsz admint csinálni belőlem is? ]:-)))))
Már megcsináltam felvettelek majd fogadd el és beteszlek a csoportba, utánna már te is jelölhetsz tagokat.
Ez így jó, megcsinálod? Ha megvan, küldj légyszi linket! ]:-)))
Helló!

Írtam emailt!
Úgy működik, hogy bárki jelölhet tagokat aki már bennt van, de csak akkor kerülnek be ha az admin vagy adminok elfogadják.
Lehet olyat, ahova jelentkezni kell, aztán Te eldöntöd, hogy kit engedsz be?
ENZO Tihanyt említette, végül is az nem rossz... ]:-)))

Én arra gondoltam, hogy de. gurulhatnánk, fürdés, városnézés, kinek mi tetszik, délután vissza a kemping környékére, aztán valami füves placcon mindenféle motoros-ügyességi bohóckodás (gumit égetni, meg hasonló szarságokat minden idióta tud, mi mutassuk meg, hogy ügyesebbek vagyunk), gondolván arra, hogy a vizespohár egyensúlyozás pl. jó móka, a nagy melegben, stb.
Meg lassulási verseny, hordógörgetés, ilyesmi.

Este tábortűz, beszélgetés, mert bulizni bárki, bárhol tud, ám most a lényeg inkább egymás megismerése lenne, úgy gondoljuk. ]:-))))
Meg tudom csinálni a zárt csoportot csak adjatok linkeket vagy neveket.
én majd nézek túraútvonalat a környéken
mennyire legyen nehéz? szerpentín is van, balaton sincsen messze
Igen, beszéltem ENZO-val, hamarosan visszatér. Zűrös most Neki is minden, de erről meséljen inkább majd Ő...

Lényeg, beszállok én is a találkozó szervezésébe, így fejünket összedugva szervezünk egy jó kis bulit a bandának, részleteket később kidolgozzuk még.

A FASZbukon fent van szerintem a csapat nagyja. Csinálhatnánk egy külön csoportot, hogy lássuk egymást, ki-kicsoda, nem? Nem értek a faszbukhoz, nem is szeretnék, de ha lenne egy ilyen zárt csoport, akkor csatlakoznék hozzá... ]:-)))
énse alapjáraton közlekedek, mostanába mióta meleg van 4-4,5l a fogyasztásom de 900km-nél nem tart tovább 1 liter olaj
csak a dobot cserélted ki vagy az egész rendszert?
kereket elvitted már centírozni?
Szija.Az szerintem is jó lenne ha tudnánk egymás elérhetőségeit.
Ezzel csak az a baj hogy láttam sokan írták hogy kint van az email címük,de szerintem ha ide nem jön fel valaki akkor az emailt sem biztos hogy megnézi.
Tudtál Enzoval beszélni?
Ja még annyit, hogy esetleg teljesen burkolt Aprilia Rs, Af1, Cagiva Mito EVO, vagy ennek a burkolt változata érdekelne esetleg cserébe. Köszi. Üdv, Barnie.
Sziasztok! Nekem lenne egy eladó Honda NSR Rider-em. A macskalámpás street változata. 190 Eft az irányár, mely alkuképes. Bővebb infók itt: http://aprod.hu/hirdetes/honda... Képek a galériámban is vannak. Ritkán lépek be ide, ezért akit érdekel, az a fenti linken megadott elérhetőségeim közül válasszon. :-)
Pofás egy jószág... ];oDDD
2000km = 20x100km
2,5l/100km fogyasztással: 20x2,5l=50l
50l + 1l olaj = 1:50-es keverék
Ne feledd, az enyém egy 9kW-os (12Le) NS125R, amit egy lányka használt, aki 45 kg és nem is nagyon nyelezgette, csak túrázott vele. Ezért gondolom, hogy alattam 3-3,5 l/100km-el eljárkálok majd. ]:-)))))))))
Sziasztok!
Mi újság erre? Végre sikerült egy új pufót találnom! :)
ha neked 2 litert fogyaszt 100km-en akkor elhiszem
No, jó éjt mindenkinek! ]:-)))
[46021]
[46024]
Köszi a válaszaitokat!
Van fordulatszammerom is, bar legszivesebben egyben adnam az egesz muszerfalat.
4vatera kukacs gmajil pont kom
Van mind2, dobj egy mailt ide: 4vatera kukacs gmajil pont kom