És ha hajtókar lenne az oka-- kell e javítani érdemes e mennyi ideig nem csörög ha kijavítják van e tapasztalat? Igazából meg kéne hallgatnom más motort (így utólag ha már megvettem elég késő ) de akkro is jó lenne
Sziasztok
Napokban vettem egy 1995-ös HondaNSR t 125-öst. Zörög csörög eladó szerint a power szelep miatt . mennyire így van ez , tényleg csörgős a blokkja? Meg kihagy időnként magasabb fordulaton, le akar fulladni , de volt már olyan is hogy felpörgött alapjáraton egyre nagyobb fordulatra (Gondolom a súber kiakadt vagy fennakadt vagy ilyesmi) .Elviszem karbipucolásra.
Nállam tavaly volt egy vevő az NSR-re a kissrác nézegette Pátrohán közben az egyik haverja megállt mellettünk, egy cbr 600-ról ült át egy körre kipróbálni, ő teljesen meg volt vele elégedve semmi rosszat nem mondott. Szegény sárc rá pár hétre motoros balesetben meghalt. :/
Sűrítési végnyomást mérje meg, akompresszió(viszony) benne van a katalógusban nincs rajta mint mérni, valamint normál hazsnálat során kevéssé változik.
(optimális esetben:)
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000Ft
tel:06702465353
nem értenek hozzá, ez egy speciálís műszer (2t)
amikor ráülök a simsonra azis elég gyengének tűnik 4.-be
amúgy én mentem már párszor nagyobb motorokkal és ahhoz képest mikor visszaültem az nsr-re ojan volt mintha biciklivel mennék
utánna elemtnek beszéltem vagy 2 percet apámékkal felkaptam avize hogy mi az hogy nem megy felvettema bukót és geci másfél kilóméteren belül utolérte a srácokat. és nyeleztem végig. mentem vagy 140el tuti ha enm többel.
nemc ska tegnap jöttek emgnézni a motorot és azért nem vette emg a srác emrt aztmondta hogy 6.ba gyenge meg hogy a pówernél amikor kapcsol kicsit várakozik. de azt hozzá teszem hogy 1000-es cbr-je van a srácnak és 180ba hirdetema ztmondta a srác hogy 140et ad árte.
NSR-es márka társak ! lenne 1 kérdésem nektek az nsr 6.ba mennyire húz mármint úgy értem hogy ugyebár az nsr-nek a 6. az ilyen utazó sebesség hogy lassan növekszik a fordulatszám?
Ezt valahogy úgy értelmezném (fordítottan persze) "attol hogy xl-es kotont húzol a szerszámodra attól még nem lesz nagyobb"
Persze ezzel remélem nem sértem meg senki lelki világát :D
Sziasztok! A kis NSR em hez keresek fékkart. Az a probléma hogy a mostani fék egy Brembo a gyári fékkarhoz képest sokkal kisebb a munkahenger átmérője, így elég puha mintha kicsit levegős lenne, de nem az.
Köszi a választ!
Egyébként hagy kérdezzem még meg, hogy melyik csapágy melyik oldalra kell? Mivel nekem csak a lánckerék felőli csapágy kopott ki, így csak azt cserélném ki.
Az Apriliám csinált olyat, hogy elvágta a főtengelyen a fogaskerék ékét és az forgott el. Olyan volt mint a kuplung csúszás. Ha minden új és rendben van akkor hasonló dolog is lehet .....
Napokban vettem egy 1995-ös HondaNSR t 125-öst. Zörög csörög eladó szerint a power szelep miatt . mennyire így van ez , tényleg csörgős a blokkja? Meg kihagy időnként magasabb fordulaton, le akar fulladni , de volt már olyan is hogy felpörgött alapjáraton egyre nagyobb fordulatra (Gondolom a súber kiakadt vagy fennakadt vagy ilyesmi) .Elviszem karbipucolásra.
(optimális esetben:)
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000Ft
tel:06702465353
amikor ráülök a simsonra azis elég gyengének tűnik 4.-be
amúgy én mentem már párszor nagyobb motorokkal és ahhoz képest mikor visszaültem az nsr-re ojan volt mintha biciklivel mennék
Miért? Gyengének érzed a motort?
Persze ezzel remélem nem sértem meg senki lelki világát :D
Egyébként hagy kérdezzem még meg, hogy melyik csapágy melyik oldalra kell? Mivel nekem csak a lánckerék felőli csapágy kopott ki, így csak azt cserélném ki.