Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van még egy pár első telóm, egy központi teló meg egy hátsó lámpa
sziasztok,
van pár maradék alkatrészem, ha valakit érdekel keressen.
Néha elgondolkodom, hogy egyes emberek, vajh miképpen tudták elvégezni az általános iskolát...
Na most hátha jól teszi be!http://www.motorostalálkozó.hu
Szevasztok!Talán érdekel valaki!http://www.motorostalálkozó.hu/
szia eszeket sajnos ami nem helyeszhető forgalomba csak alkatrésznek lessz jó már most rá áltak nagyon a rendörök erre be kell vinni a bevizsgálják 120000ft rögtön a büntetés én utánna jártam a dolognak ez nem pletyka azok monták akik ezzel foglalkoznak ez a jogszabály április 1-töl él.
nincs
helosziasztok. olyna kérdésem lenne felétek, hogy nsr 125 höz van szerintetek gyári doboz vagy táska tartó vmi? köszi
Koszi.

Nekem nem rez van, hanem sima fem, talan aluminium. Cserelnem kellene?

Kiprobalom ezt a tomitopasztat, hatha jo lesz...
még arra gondoltam hogy talán mz tűzkarikája hasonló méret lehet
marad minden úgy ahogy van
eddígse lehetett használni rendszám nélkül meg ezutánse
mégis használják
Gyárilag csak a réz gyűrű van ott annak tömítenie kellene. Ha eldeformálódott a széle akkor lehet hogy folyik ilyenkor max a tömítő pasztát tudom elképzelni. Alaposan zsírtalanítod brigéciollal vagy tiszta benzinnel, mosószeres vízzel átmosod és megszárítod aztán jöhet a paszta a gyűrű két oldalára, összerakod megvárod míg megszárad és örülsz.

Ilyen tömítő pasztát a legtöbb autós boltban kapsz.
Sziasztok! Honda NSR125 50-es papírral. Rendszám nélkül. Milyen jogszabály van kialakulóban rájuk? Mert ugye ezt így nem lehet vezetni. Először is kell egy B125 csökkentett A1-es jogsi. Ez odáig rendben van. De viszont akkor is van egy motor aminek se rendszáma se papírjai. Ezekkel a motorokkal akkor mi lesz? Nem egy van belőle,és nem egy van 125-ös robogóból sem ami 50-es papírral van. Ezek akkor kuka? |
Koszi a valaszokat.
Nekem is egy vastag gyuru van ott tomitesnek, megtisztitgatom es visszateszem, remelem jo lesz. Ha ezek utan is folyik, akkor mi a teendo?
A kipufogó már elkelt!
amit alkatrésznek vettem nsr-t abba gumi volt
most énse találom pedig valahol már találtam gégebben
Szia! Az NSR JC20-as Vagy JC22-es? 22-es esetében egy szép állpotú gyári kipufogó érdekelne.
V vagy U keresztmetszetű gyűrű ami rugalmas és tömít, nem lenne szabad folynia nekem a régi is és ez is teljesen száraz semmi olaj.
Gumi? Egy réz tűzkarika van benne semmi más. Gumit én még nem láttam.
Koszi!

Az italmondonal nem talalok ilyent, tudsz esetleg linket mutatni? Koszi.
Köszönöm az információt
van benne tömítés gyárilag, kemény gumi
italmondo.hu oldalon tudsz rendelni
vagy a hondába de ott drágább
nemtudom mi a külömbség közöttük, amúgy nekem is folyik az olaj de engem nem zavar
nekem 4-5,5L között szokott lenni