Van egy NSR 125-om es ahol a kipufogo csatlakozik a blokhoz olajos trutyi jon ki. A motor manulajaban azt irja, h nem kell tomitest oda, de leszedtem a kipufogot es ott volt valami tomites maradvanya. Az a kerdesem, h kell oda tomites vagy nem? Ha igen, akkor milyen.
Próbáld meg szerintem először a csapot kitakarítani. Lehet hülyeséget mondok, de a karbiból a benzin kipárologhat szerintem. Tehát nyisd meg a csapot, várj egy picit és utána indíts. Ha nem lesz baj, akkor tudod, hogy a csap nem enged át rendesen. Szerintem.
Most vásárolok egy Nsr 125. 1993-as évj. poweres.
Ahogy néztem 28-as karbi van rajta gyárilag.
Mivel ez az első motorom, mennyit fogyaszt egy ilyen gép?
Na ugy nez ki a szivatos problemam idojarasfuggo.... tegnap is meg ma is siman megvolt az alapjaratom es tenyleg csak az inditashoz kellett a szivato. Annyi hogy amig hideg addig kicsit fullad az elso par gazadasnal... egyel nagyobb fuvoka majd azt hiszem elfer a karbiba, de egyenlore elegedett vagyok vele :)
a gep most mar aprosagok kivetelevel kesz van.
KERESEK:
-Jobb elso indexet
-Jobb elso labtartot
-Jobb hasidomba a belso fekete felcsavarozhato muanyagot
-Esetleg elso sarvedot (csak hibatlan erdekel)
ELADO:
-1db Hajtokarhibas blokk henger nelkul, olajpumpa kivezetese torott, egyebkent mindene megvan, felig szet van szedve, jelkepes arert viheto, egyebkent mehtelepen fogja vegezni
-1db Jo fotengely hajtokarral
-2db karburator, egyik kompletten bowdenekkel, masik bowdenek es tu nelkul. egyikhez 132-es, masikhoz 120-as fofuvoka van
-1 par hasidom amit muanyagos mar megcsinalt, csak a festest kell kelyrehozni.
-Komplett kabelkorbacsok, hatso fekrendszer, hatso fektarcsa, egy par felni, kicsit kopottas de hibatlan kuplungkar.
Szia!
Szerintem halad a dolog, múltkor mintha valaki szavazott volna valamelyik helyre...
Zsandart várjuk, mert kb 3 hete nincs sehol...
Enzot kellene megkérdezni, ő a szervező... :)
Hát figyelj csak... külön nem adom el, mert akkor már nem lesz komplett a szerkezet. Ha meg valaki ilyet akar venni egyben, akkor majd odaadom annak...
Sziasztok.
Mi a helyzet itt fent? :)
Én ma elvittem a mocit Szegedre szerelőhöz.Nagyon sajnálom hogy ott kellet hagyni,remélem egy két hét alatt kész lesz.
A talival kapcsolatban jutottatok már valamire?Vagy még mindig ugyanúgy áll a dolog?
A forgattyús házból már régen ki kellett volna ürülnie a reteknek, mert hidd el magas fordulaton van hajtva a dög... De ugyanaz... Zoli már leírta mit hogyan kell csináljak, Klein is adott tippeket, meg Mártontól kaptam egy képet... szal elméletileg nekimehetnék... :)
A következő motorokat bontottam el,ha valakinek kellene valamilyen alkatrész belőle,kérdezzen,hátha megvan még:
- MZ TS 125
- Yamaha DT 80
- Yamaha DT 50 levegős
- Honda NSR 125
- Honda MTX 80
- Suzuki DR 600
- Suzuki GSX 400E
- Suzuki GSX 250F Across
Telón nem mindig vagyok elérhető:
06702172322
ramsess@citromail.hu
Keressetek bátran!