Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óvatosan, kis lángon, és körbe-körbe
nem kell neki sok idő
benzinlámpám van :DDD az nem drasztikus kicsit?
akkor gázlámpa
szomszédba vagy motoros havernál biztos akad
nincs hőlégfúvóm. szóval nem kinevetni
előszöris engedd le az olajat, vedd ki a szimeringeket aztán hőlégfúvóval meg tudod melegítteni a csapágyat, nem kell annyit bűvészkedni
vagy az egész blokkot berakod előmelegített sütőbe
nekem aztmondták hogy bőven elég csak a csavarhúzó meg a kalapács hozzá de szerintem ahogy te is mondtad úgylesz hogy van otthon csőkulcskészlet bőven rezsóra rádobom őket felmelegítem utána rárakom a csapágyakra picit felmelegednek remélhetőleg utána szét tudom húzni remélem.
kicsit bővebben írd le a hibát, pontosan hogyan meg mikor dadog be?
rendesen be szoktad melegíteni vagy indulás után egyből nyelezed?
talán kimelegíti a csapágyat aztán szétfeszíti csavarhúzóval
ez csak 1 felvetés volna hogyha 1esbe berakoda gépet és valaki rátapos a fékpedálra úgy nemtudod lecsavarni az anyát? vagy rossz a gondolat menetem?
úhh... értem csakmert azért szétbarmolni sem akarnám de szerelőhöz se akarom vinni mostmár mindent szinte magam akarok csinálni annyit csak értek hozzá szerintem meg nem is annyira bonyolult művelet ha elakadok max hívok segítséget. mert holnap szét akarom fullrosra kapni, lepucolni mindent benzinnel dekniket felpolírozni amennyire tudom, holnapután megveszem bele a 2 db főtengely csapágyat+ szimeringet, tömítéseket illetve elviszem karsaihoz felújitattni a főtengelyt. utánna rakom össze szépen. majd lövök fotókat jön fel galáriába
jelenleg nkg br9es
Sajna légkulcsom nincs, már csináltam olyat hogy aluminium lapot tettem a fogaskerek közé de kényelmesebb lenne ha meg lehetne akasztani. De utánnanézek a manualban hátha van valami. Nem tudom elképzelni hogy a honda ne gondolt volna erre.
Simsont még nem szedtem szét de mást már igen. Egyikhez sem kellett semmi célszerszám. Egy gumikalapáccsal megkocogtattam és simán szétjött aztán ugyan úgy vissza.
de itthon sufniba célszerszám nélkül hogy szedem szét? mert szerelőm a nélkül szedi szét meg rakja is össze.
de itthon sufniba célszerszám nélkül hogy szedem szét? mert szerelőm a nélkül szedi szét meg rakja is össze.
ehhez vannak széthúzó célszerszámok
összerakni melegítve szokták akkor nem kell célszerszám
a fogaskerekeken van jelölés, pontozva van
én légkulcsal lazítottam meg azt az anyát ami a kisfogaskereket fogja a föcin
szerintem meg todod fogni kézzel a kuplungot hogy ellenttartsál neki, nem üt ojan nagyot csak sok kicsit
vagy megakasztod a két fogaskereket egy darab fával
húúhaa. az nem valami jó dolog, főleg ha olaj sincs benne. de viszont lenne 1 kérdésem hozzád mivel te már húztál szét blokkot remélem simsonét is. Én most főtengelycsapágycsere előtt állok és nem tudom hogy hogy húzzam szét a blokkot széthúzó szerszámok nélkül. Ebbe kellene 1 kis segítség illetve az összerakásnál is a főtengelyt hogy húzzam bele?
Gyanakszom hogy csipegeti a blokkból az olajat, olajos a gyertya és égett olajszag jön a pufóból, plusz mikor megvettem olaj sem volt a blokkban. Tuti szimeringes ki akarom cserélni. Holnap meg is jön az új szimering. Van 3 blokkom is de igazából NSR blokkot sosem szedtem még szét. A főtengelyről letekerni az anyát elég macerás ha nem lehet megakasztani a tengelyt valahogy. Jó lenne tudni van-e ilyen okosság benne illetve ösze vannak-e jelölve a fogaskerek. Mondjuk azt megjelölöm szétszedés előtt az még nem is lenne gond. De lehet próbából szétkapok egy blokkot mielőtt élesben szenvedek Nem az én teleszkópommal volt baj nekem az első tengelyem van eldeformálódva de már úton van az új.
most mejen van benne?
a régi ngk bpr6es, azzal csak beszaggatott 11ezernél, az újjal viszont már 8000nél hebeg habog... és amióta beletettem az uj gyertyát, a régival még rosszabb..
lehet hogy nem úgy rakták össze a karbit ahogy kellene
vagy a tankból beszívott valami ramatyot és eldugult
ha van elég önbizalmad meg szelelői tapasztalatod akkor szétszedheted megnézni
amióta szervízbe volt azóta tankoltál?
attól nem csinál ijent
ez inkább karburálás vagy elektromos hiba lessz
régi gyertyával mindíg elindult könnyen?
mijen volt a gyertya mikor kivetted?
jó majd szólok
szombaton meg vasárnap lessz eto parkba a motorkiálítás ha érdekel gyere és nézd meg
nem tudok róla hogy lenne hasonló pedig már kibeleztem egyet
talán a fogaskerekeknél lehetne megakasztani, beraksz egy műanyag vagy fa rudat
mért akarod megakasztani?
teleszkóp már újra a régi?