Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben,beírom, de azért nem jó ez így, mert nem fogom azt a felelősséget személyesen elvinni, hogy valakinek is ne tetszene valami!Ezért tessék mindenkinek megnézni a helyszíneket,és egy döntést igenis meghozni!Az adatlapomon van a három Velencei kemping linkje.
Nekem a helyszín mind1 igazodom a többséghez én vagyok a legmesszebb.

csoki tunál nekem első kerékcsapágy méretet mondani?
hogyan emelted fel az elejét? nem találtam olyan pontot ahol meg tunám emelni alulról.
HEHE Végre reggel, végre vége a várásnak
"kezdek feszült lenni" ez jó Szóval olyan 170Km az átesési pont?
most úgy csinálsz mintha nem is nsr-ed lenne
az km számláló amit lehet nullázni
mikor tele tankolom akkor nullázom
aztán ha már 120km közélében jár akkor már selytem hogy nemsokára tartalékra kell rakni
170km utánn meg kezdek feszült lenni
Napi számláló?:S az micsoda?
oda-vissza 200km az egy délutáni gurulás
hát sajnos énse ....
Végül is tényleg, még csak 5-6 szor említettem, a nevét,meg képet tettem be róla, meg asszem pár hete még a cég linkjét is beraktam
Szeva cimbi! Te sem tudsz aludni? Én sem
nah megint késő este érek énis ide. helyzetek?
Azt írtam volna, hogy félek?!?!
Ne félj, a tied már be van írva.Kleinnek szólt
Én már írtam, hogy nekünk mindegy, mert nem vagyunk ottalvósak...
De ha neked így jobb, akkor leírom konkrétabban: "Nekünk konkrétan megfelel amit a többség megszavaz, mert nekünk a társaság a fontos, a helyszín másodlagos."
Így konkrétan már megfelel?
Na most már tessék konkretizálni a helyet! A Liget-Velencére gondolsz?
arról az tud, aki volt már ott.
Mondjuk én:)

A házak full szocreál berendezésűek, de lefogadható, kis jóindulattal retrónak nevezhető.

A közös fürdő wc izék szintén.
HÉJ-HÓ!

Tessék véleményt nyilvánítani a kempingről rendben?
csoki525 tudnál nekem első kerék csapágy méreteket mondani? hogyan emelted meg a motor elejét? mikor kicseréltem a hátsó csapágyakat meg akartem emelni az elejét megnézni az első kereket szabadon, de nem jött össze.
Hát hogy őszinte legyek az ilyen kijelentésekkel óvatosabban kéne bánni, mert ez egy nyitott fórum...És ha tudna, sem írna ide ilyesmit senki.A benzintank ügyében jó ötlet ez a kutakodás,engem is érdekelne a dolog, de addig ott a napi számláló.
Még 1 kérdés , nem lehet valahogy nsr 125 re benzin szint mérőt tenni.?
Békés megyébe , Szarvas közelébe nem ismer valaki, olyan emberkét akinek van szám beütője és áttudja nekem ütni az alvázszámot?
Na látom már itt vagy
Igen a féktisztítót akartam javasolni, de azzal is óvatosan, csak oda ahova kell.És igen a légtelenítést, csak ügyesen
Szia!
Nincs! De azért pénteken szépen ki lesz pucolva féktisztítóval, meg kap új fékfolyadékot, és így már biztos rendben lesz... Csak hát a légtelenítés nekem nem megy egyedül...
Egyébként gondoltam én is arra, hogy a Te kezecskéddel kicsit más volt visszanyomni azt a dugattyút, mint mondjuk, mikor Fehér-nek kezd vörösödni a szeme ...Ne vedd fel Kollega, nem cukkolás Tudod h büszkék vagyunk rád a legutóbbi fegyelmezett akciódra