Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SEE YA:)

NA azé Akkor nincs baj .Ismerek egy autószerelő húzást a betétekkel kapcsolatban, de csak külön kérésre mondom el, mert meg leszek támadva egyből, é sjön majd a sok ellen tanács
Köszi Csoki a segítséget!
Azért nem úgy kell elképzelni, hogy ragadt mint állat...az elején kicsit szenvedtem vele, de megjárattam...és hamarosan lecserélem a fékfolyadékot is!
A betéteket megcsiszoltam kicsit mielőtt beraktam, egyébként AP Racing a motoroswebáruházból.
pontosan!
TAnúlságos volt ez a téma nekünk tavaly.
egy napot töltöttünk azal, hogy polót vettünk egy nagykerben(százat) elvittük egy szitás céghez.
Küldtünk nekik neten jpg-t hogy mit szeretnén rátetetni.
Csináltak látványtervet, visszküldták neten, elfogdtuk, legyártották.

A kiszálíltáskor derült ki, hogy teljesen felesleges volt odavinni szemáylesen, simán neten intázhető lett volna ez agész.

Megrendelés, , tervezés, elfogadás, legyártás, fizetés utalással, kiszálíltás futárral.
egy métert sem kellett volna itthponról elmenni.
A net mellett minek odamenni?

Akár a székedből is le lehet levelezni.
Ekkor mennénk, ennyien kábé, mennyi az annyi, házban vagy sátorban.
Ha elmész, és megnézed annak örülünk, de csak ezért több száz KM-t megtennél? Egyébként érik a dolog, Liget-Velence.Hallgatok az idősebbekre, és pláne a megérzéseikre.Zoli pontosan tudja, a többi idősebbünk meg azt érezte jónak, ezért sztem érik rendesen, csak arra várok, h mindenki adja le a voksát
a kempigről még egyenlőre nem nyilatkozok
lehet hogy majd elmegyek aztán megnézem melyik mijen
ácsi, itt valami gondok vannak azzal a fékkel
annak a dugattyúnak könnyen kell mozognia, annyira hogy kézzel be tudd nyomni
egy kis tisztogatás után nekem bejáródott és könnyen ment
fékolajatse ártana cserélni, majd erről is csinálok képeket a tavasszal
az új betétet meg be kell járatni, nem szabad vele egyből nagyokat fékezni mert akkor hirtelen felmelegszik és nagyon kemény lessz utánna már nem fog semmit
inkább többször fékezzél kevesbbet vagy csak kevésbé húzd be a féket
ezt addíg nem szabad erőltetni míg a tárcsához nem kopikbe
pontosan mijen betétet vettél?
csak első vagy hátsó is lett cserélve?
Jaja Liget kemping.
én saját magam rúgtam le térdel a bal oldalit, csak hátratoltam a motort
csőcső j8 :D
hát csinálhatok de van ami nekem is le van törve sajnos mikor a karbit pucoltuk akkor vettüük észre pl ami van hasidomnál aza kis bepattintós cucc na nekem az már be sem pattan bal oldalt :(
No én is mentem skaccok:)
Jóccakát!
Értem, akkor beírom ezt is a kis noteszbe.Majd ha látsz itt más időpontban mást is, akkor lécci add tovább a dolgot
Én léptem!Sziasztok!
Hát mert totál patent, patika gyári Ha tudnál, jó lenne majd ha a spoilerek illesztéséről csinálnál képet, had lássam, milyen az eredeti.
ezt miből gondolod?
Nekem és a cimbinek is Liget -Velence jön be a legjobban!
Hát a tiedén nem igen valószínű h agyon lett szedve.
Hát nem igazán mondogatják...Persze nem 5-en...vár csak, hát 8 a biztos eddig.A többiek nem nyilatkoztak konkrétumokat illetően, csak még régebben jelezték a szándékot.Hangoztassuk majd mindig renben?Májusban ráfekszek erőből, és le lesz szervezve.
háát igen előző tulaj gondolom nagyon vigyázott szegényre... :( én most néztem ahogy az indexem ragasztottam vissza mert télen anya véletlenül berugta a térdével. Gondolhatod kicsit pipa voltam nah mind. de visszaragasztottam sziloplaszttal ;) és ahhoz levettem a hasidomot néztema vázon a csavarokat még rajta van a gyári sárga színű festékjelölés :D meg merem kockáztatni hogy még nem volt kivéve a blokk....
Szia!Már csak 5-en lennénk a találkozón?
hehe, nekem nem kellett víz alá, szabályosan darabokban tört le, olyan öreg volt pengével segítettem neki
szépeket szijaa