Hát, éppen sikerült annyira visszanyomkodni a dugattyút, hogy az új betéttel rácsúszott a tárcsára...
Most már teljesen jó, az új markolattal egyik kezem sem fáj már
Láttam én is! Nagyon szép lett! Jut eszembe, nekem meg lehet hogy az oldalidom vízszintes részéhez kell majd ilyen védőmatrica, mert a térdvédő néha hozzáér, és az új fényezést nem szeretném majd ha kidörzsizné, de majd csak őszre...
Jól van Hölgyem, akkor biztosan rendben van...Azért csak próbálgasd óvatosan 1-2 napig, mire neki mernéd ereszteni erősen a féket jó?Nehogy akkor legyen baj, amikor nem kell.Egyedül sikerült?Nagyon ügyes vagy .És most már a jobb kezednek is jobb igaz?A bal az rendben lesz abban biztos vagyok
Rendben vannak a betétek..ki is próbáltam, muszáj amíg agyamban van, hogy oda kell figyelni rá! Így egy kicsit meg is szoktam
A markolat is frankó A bal kezemet már megerősítettem a kuplunghoz viszont azt vettem észre, hogy a jobb kezem is elfárad, az pedig azért volt, mert már annyira csúszott a régi, hogy nagyon kellett szorítani...
Most már teljesen jó, az új markolattal egyik kezem sem fáj már
A markolat is frankó A bal kezemet már megerősítettem a kuplunghoz viszont azt vettem észre, hogy a jobb kezem is elfárad, az pedig azért volt, mert már annyira csúszott a régi, hogy nagyon kellett szorítani...
Remélem nem csúszott baj a fékekbe, mert baj lesz, csúnya harapás az ilyen vége kipróbáltad, működik szépen?Markolat milyen?
Mindig agyalunk, mert ettől lesz egyedi a motorunk... :)