Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ez jutott eszembe nemrég Remélem nincs baj!
Csak azt ne mondd h Neked ez volt a csomagolásban Befonom a hajam Nekem nyamvadt matrica volt...
Zsandarral mi lehet? Qrva régen volt fent... remélem nem történt semmi baj...
De igen!
Igen ugyanonnan vannak!
Miért?Nem egyedül csináltad, h ne tudnád?
Minta-forma-szín-felirat...akármilyen kívánság jöhet
Milyen érdekes, ugyanilyen markolatom van progrip:) a kulcstartót is onnan vetted akkor?
Még nem tudom..majd az új festéshez...
Azért ezt még nem mondanám tapasztalatnak...
Hát, éppen sikerült annyira visszanyomkodni a dugattyút, hogy az új betéttel rácsúszott a tárcsára...
Most már teljesen jó, az új markolattal egyik kezem sem fáj már
egyébként óriási ötlet az oldalidomra is ragasztani, ezekszerint nem csak én gondoltam rá ....erre is...
Megoldjuk nem sokára Milyen minta kéne?
Rendben Szükség lesz rá, hiába nem vagyok suta, a tapasztalat előtt mindig tiszteletem, akár NŐ akár nem
Láttam én is! Nagyon szép lett! Jut eszembe, nekem meg lehet hogy az oldalidom vízszintes részéhez kell majd ilyen védőmatrica, mert a térdvédő néha hozzáér, és az új fényezést nem szeretném majd ha kidörzsizné, de majd csak őszre...
Jól van Hölgyem, akkor biztosan rendben van...Azért csak próbálgasd óvatosan 1-2 napig, mire neki mernéd ereszteni erősen a féket jó?Nehogy akkor legyen baj, amikor nem kell.Egyedül sikerült?Nagyon ügyes vagy .És most már a jobb kezednek is jobb igaz?A bal az rendben lesz abban biztos vagyok
Majd segítek, rendben?
Rendben vannak a betétek..ki is próbáltam, muszáj amíg agyamban van, hogy oda kell figyelni rá! Így egy kicsit meg is szoktam
A markolat is frankó A bal kezemet már megerősítettem a kuplunghoz viszont azt vettem észre, hogy a jobb kezem is elfárad, az pedig azért volt, mert már annyira csúszott a régi, hogy nagyon kellett szorítani...
Láttam... fasza... :)
Bizony ííííígy van ez HÉJJJ tényleg! Mocimat láttátok? Új képek vannak
Persze! aGPS miatt.De azért lesz benne művészet, mert vízhatlanul kell megcsinálni
Igazad van! Ettől még jobban a sajátodnak érzed!
Na majd segíthetsz nekem is a fékbetétet cserélni .Neked tapasztalatod van, nekem meg kopott betétem
SEE YA

Remélem nem csúszott baj a fékekbe, mert baj lesz, csúnya harapás az ilyen vége kipróbáltad, működik szépen?Markolat milyen?
Szia!
Mindig agyalunk, mert ettől lesz egyedi a motorunk... :)