hát fékbetétet nemtom hogykell cserélni még csak zsiguliban cseréltem xDDD de viszont a markolat levétel pofon 1szerű injekciós túvel vizet( tök mind1 miet csak víz elygen ) benyomsz alá hogy ojjon ki az oldalán és csavargatva a végét fogva lehúzod hamar lejön. Nekem pikk pakk emgvolt felrakni emg csak feltolod max 1 pixit bevizezed előtte a gáz csonkot de csak éppen hogy. és azóta működik 1. osztályú
Az is lehet, de nem lenne meglepő, ha tudnád is biztosan említve is volt, de én monnyuk nem szappanos vízzel raktam fel, hanem egy gumi ápoló habbal, amit a Lidl-ben lehet néha kapni.Ez nem olajos, és nem csúszik.száradás után visszatapad ez is, mint a szappan.És közben még ápoltam is kicsit
hmm érdekes.Ebből is több féle volt?...mind1 nem érdekes apróságok ezek és sikerült rendesen rátornászni a csőre?
Nekem azt mondták, szappanos vízzel csináljam
Nekem is, gyorsan el is ajándékoztam De igaz milyen jó ennek a markolatnak a fogása? És nem az a fajta gumi, ami kimarja az ember kezét, hanem csak annyi, hogy tapad rendesen.Egy dolog fontos, zsíros, vagy olajoj kézzel nem szabad megfogni, mert 1:csúszni fog ugye, és az nem tesz jót az egészségnek 2:ezek az anyagok megeszik a gumit
Jó Éjt Nektek!
Valami motoros élmény?
Nekem azt mondták, szappanos vízzel csináljam
Na erre majd odafigyelek amit írtál!