Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Látom alakulgat mindenkinek a motorkája... Ti mindig agyaltok valamin?
Az én vadmacskám is megkapta az új markolatot, és az új első fékbetétet...hát nem mondom volt szenvedés a fékdugattyúkkal...Már megvan a váltóolaj is. A hétvégén azt is lecserélem...aztán indulhat a menet...
Persze, rendesen kapcsol mindent... szétkaptam a gyújtáskapcsolót, úgyhogy így már nem bonyolult.... :)
Szivargyújtó sima ügy... plusz, mínusz, aztán kivezeted oda, ahova kell... de minek neked szivargyújtó? GPS?
Én meg a szivargyújtót fogom beletervezni.És akkor rendesen kapcsol majd mindent a kapcsolód?
Faja Kérlek Téged is, h hangoztasd a talit,mert egyelőre 5-en lennénk És add tovább a hangoztatásra vonatkozó utasítást másnak is.Had terjedje, mert itt az ideje hogy felírjam az óhajokat.az adatlapomon lesz minden.És jobb szeretnénk ugye, ha a régebb óta ismertek jelentkeznének(ezt az utóbbi hetek forgalma miatt írtam)
Sziasztok!
Helyzet?
Szombaton megszűnik a kulcsos gyújtáskapcsoló, bekerül a sima "rejtett" kapcsoló... Yeah!
Ez lesz, de melyik az amelyiket Te mondtad?
ccakát neked is, én nyomom itten a kresszet És várok, hátha Valaki még begyün
Na én megyek,a talira majd visszatérünk még szerintem úgyis
Sziasztok Jóéjt
Lehet hogy igazad van
Lehet ám hogy így lesz.És melyik az az ex ifjúsági?
Mi egeresztettünk egy telefont:

"-három hát múlva lesz hely?
-Lesz"
Oszt jól odamentünk vagy huszan, elfértünk.
Igen, nekem is megfordult a fejemben, hogy talán a tényleges létszám is más lesz.Majd kiderül, mert Májusban nekiállok gőzerővel, és pár nap alatt lerendezek mindent.Csak a jogsin imádkozom sokat még.Addig had érjen a köztudatban, és adogassuk egymásnak az infót
ne szavazgassatok, mert nem lesz semmi akkor.

VAlaki jelentse ki, hogy itt meg itt lesz, ekor meg akkor, azt jóccakát, aki megy megy, aki nem , az úgy járt.

Az ex ifjúsági tábor kempingjébe nem igen kell foglaló, odamentek, és rendszerint van hely szezonban is.
Hát én azért ilyenkor felteszem magamnak a kérdést hogy ha arról nem szavaz senki hogy hol legyen,csak megígéri hogy eljön,akkor hányan leszünk ott a talin.Mert szerintem ha így állnak hozzá akkor el sem fognak jönni.
És most remélem nem bántottam meg senkit ,csak látom hogy Te szerveznéd,meg igyekszel és senki még csak szavazni sem akar....
Szia!Szép kis dög, grat!De a gyári fényezésre kb annyi lesz az esélyed, mint nekem a lottó 5-ösre Fényezni lesz muszáj sajnos, erre sztem számolj
Szia!Semmi, a kutya sem vakkantott még rá azóta sem.Fehér írt még aznap, de azt még láthattad is...ennyi.Akkor legfeljebb intézem, és akinek nem tetszik, az majd lemegy és visszaveszi az előleget...mert hogy egy ilyen buli foglalóval is jár ám, úgyhogy ez komoly.
Hinnyehó de bindult itten az éjlet
Sziasztok,Bármi fejlemény tali ügyben?
A blokkja uyan az mint az mtx 125 nek, úgy köyneb találni.

Van indiai, azt nem javaslom.
Annál egy fokkal jobb a sajtos féle(magyar)
Van Vertex de az meg 28 rugó.

Szerinem nézz körül nincs e TKrj gyártmány
Na halihó!

Valaki nemtudja véletlen NS125-höz hol lehet beszerezni dugót, gyűrűket ? Hangsúlyozva, NS !
a képen látható nsr hez kellene hasidom ugyan ilyen gyári fényezésel!
aki tud írjon megveszem!
Igen folyamatosan tekeri a motort, de nem akad meg
Sziasztok az lenne a kérdésem tud e valaki eladó magyar papiros vázat macska lámpáshoz 98 - as
Ezt tudjuk, aksi csak az indítómotorhoz kell.
Bazeg, hányszor írjam még le, hogy az nsr NEM akkumulátoros gyújtású?

Ha kiveszed az akkut akkor is van szikra.