Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZSANDAR vajon van-e?Megtaláltam a lámpájára vonatkozó jogszabályi előírást.
persze ebbe mindegyik bennevan
sziasztok aki esetleg megy a hungexpora az legyszi szavazzon a zöld pikkelyes motora az az enyem:$
Akkor beírom.Jobb híján doc fájlba írom h ki hova szeretné
Bőr ruhával mi a helyzet?
Oké értem
Nekem mindegy, hogy hol kajálunk... de ha kell, akkor legyen a Liget...
De Apa!Azért csak nem szeretnél még egy fél napot sem eltölteni akárhol Még egy bográcsozást is jó helyre kell tennünk.Amúgy sztem Liget-Velence
Semmi gond, csak nekem hosszú a nick nevet leírni
Sziasztok!
ENZO... érezd magad leb...szva... én is mondtam, hogy mivel mi nem leszünk ottalvósok, nekünk mindegy a hely, döntsétek el ti, akik ott alszotok!
Figyelek ám...
Ja ezer bocsesz :)
Így már tudom kiről van szó
...Kezdőhondás
Kezdjük ott hogy ki az az Endre?
Tényleg!Endrével mi van?
Menni fog
De valóban, ennek mennie muszáj
Kell-kell, de az kevés Ha a teljes motoros kreszt nézem majdnem annyi kérdés van, mint B-re 55 kérdés csoport átlag 20 kérdéssel.
Biztos sikerülni fog,csak úgy kell hozzáállni
Rendben, az jó lesz, én is rádőlök az ügyre(bár ugye ezt az én helyzetemben fájó megtenni...remélem meglezs a jogsi).Igen,m most sincsen dugó a szerveren...majd minnyá lesznek
De úgy látom most is csak kettesben vagyunk.
Oké akkor mindig mikor fel tudok jönni akkor kérdezek majd felőle
Nem tudom, a panorama is jó.Majd erről is kéne szavazni, de egyedül Endre mondta h mi van...meg most Te
Köszi, remélem is, h menni fog, mert nem szeretnék Május utánig várni már.A taliról mindenki tud már.Neked is mondom most, hangoztasd úgy, ahogy ma is tetted.Sokan nem is érdeklődnek, csak várják h tegyek valamit.De az tuti h jogsi nélkül ugye csak Nektek szervezem, mert akkor nem tudok menni.Ez mondjuk most zárójeles.Szóval hangoztassátok.Én is a Ligatre szavazok
Az a baj hogy sokan el sem olvassák épp nincsenek fent mikor erről van szó : /
Hát akkor meg reméljük hogy másodszorra sikerül.
Majd szorítok