Kerek... flexi szárral... qrva jó...
Lehet, hogy alulra teszem... a hűtő környékére... de még ténleg nem tudom... sehogy nem tetszik tükörrel a motor...
Kormány végén szabályos, de tök szarul néz ki... :(
A fejidomon (ami közúton hivatalosan nem elfogadott) jó lenne, de annak a teteje meg mozog, így a tükör is mozogna...
Úgyhogy nem tudom hova tegyem...
sssszeva! Nagyon figyelj a jogszabályokra majd hogy a tükörnek jó legyen a helye.Szerintem nem mind1 a helye a kormány végén sztem szabályos lesz mert fater MZ-jén us úgy van.
Sziasztok!
Megjöttek a tükreim meg a porvédők! Yeah! Holnap meg érkeznek a szimeringek a telókhoz...
Nade...
A. verzió: kormányvégre kerülnek a tükrök... ez kicsit f...szul néz ki, de legalább látok hátra.
B. verzió: felfúrom valahova a kasztnira...
Ötlet? :)
nekem egy kicsit nagyobb volt meg mivel összefutottak a golyók ezért könnyen ki tudttam ütni a csapágy középső részét aztán akkor már kijöttek a golyók meg a távtartó is utánna már hozzá lehet férni
jó ez bele de ez kéket fog világíttani amiért megbüntetnek
nekünk is hasonló van a kocsiba de az csak 1db led ami nagy és fehéret világítt
unix autóalkatrész boltba vettük
Nagyobb fuvókákkal be lehet állítani etanol üzemre. Az oktánszáma magasabb így elvileg jobb lesz a teljesítmény. Azt nem tudom a gyújtást ehez miért kell piszkálni? Ezt valaki elmagyarázhatná. Az etanolból többet fog enni szóval a fogyasztás mindn esetben nem csökkenni hanem nőni fog de amennyivel olcsóbb az etanol még így is jobban kell kijönnöd mint benzinnel.
Az etanol viszont sokkal agresszívebb anyag mint a benzin. Minden lerakósát és trutymót felold a tankból a karbiból és a csövekből. Szóval érdemes benzin szűrőt cserélni átállás utrán. Az elfáradt tömítéseset is megeszi, átállás előtt érdemes újakra cserélni őket.
Szóval a távtartó átmérője nagyobb mint a csapágyé? Attól féltem hogy ugyan az az átmérő és gyakorlatilag nincs váll ahol megüthetném belölről. Ilyenkor csak a csapágykihúzó jöhet szóba de olyanom nincs sajna.
De így akkor nem bonyolult. Ma délután hozza a haverom az új csapágyakat majd nekiugrok.
Nagyobb fúvókák, tű máshova vagy más kehelycső. Ha fogyasztáscsökkenés miatt akarod akkor felejtsd el, nem lesz jelentős árkülönbség, vagy pont ugyanannyi mint benzinnel. Viszont környezetkímélő, és nem füstöl, nem büdös.
Az megy azzal nincs gond, keveréket nem szeretek lötykölni :)
Nagyobb karburalas alatt azt erted hogy nagyobb fuvoka?
Gyujtason nem tudom hogy mit lehet allitani... allitolag letezik az NSR-nek allithato elektronikaja is de nem lattam meg ilyet eloben...
Nagy kerdes hogy mennyivel ugrik meg a fogyasztas... mert ha ugy mint a kocsiban akkor meg dragabb lesz vele kozlekedni mint sima benyaval...
Csak akkor, ha a különolajzás működik. Nagyjából 20-30%al kell feljebb karburálni. Ha gyújtást is állítasz hozzá akkor erősebb is lesz. Fogyasztás egyértelműen növekszik.
szia, motorhibás volt, azért lett elbontva, nem törés miatt. Évjáratot nem tudok mondani, kb 99-2001 es lehetett. Képem nincs, ha nagyon kell akkor holnap este tudok csinálni.
Na van egy nagy kérdésem hátha valaki tudja... 2t-vel meg lehet etetni az ethanolt megfeleló karbi beállítással? Vagy csak teljesítményesés/fogyasztásnövekedés árán? Valakinek tapasztalat?
Ilyen csapágyakat sikerült vennem. Remélem jók lesznek.