Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó haver, engem hidegen hagy a gyári matrica helye. Ez így szép ahogy van.Különben sem a gyári ez az egész.
Na kérem!Erről van szó Ugye hogy nem is fájt annyira a szuri És ezért paráztál, te huligán? Hát szerintem teljesen jó!Úgy néz ki, mint valami földönkívüli rovar csápokkal!Szerintem jó, és ne is figyelj semmi negatívra!
jól nézki de én inkább nem veszek ijent
azt a szárnyat nemjó helyre raktad mert így a térded eltakarja
gyárilag magasabban van
szerintem jobb ha fölfelé áll mert a városba nem kell mindíg lefelé nézegetned ami eléggé balasetveszélyes
amekkorát kér pont akkora kell bele
próbálgatni kell
én kezdésnek beraknék egy 170 vagy 180-ast
aztán próba, nézni kell egy gyertyaképet aztán ha nem jó akkor másik fuvit bele
akkor lessz jó a motorod ha az összes fukókát nagyobbra cseréled
nem lehet hogy nem is az a cdi rossz hanem valami más?
lehet hogy jeladó a rossz
neked nem lessz jó mert 30*1,5mm az nsr lehúzó
Sziasztok!
Na megvan a tükör végleges helye... hosszú folyamat volt, megpróbáltam felül, alul, aztán úgy döntöttem, hogy alul a legvagányabb! ENZO megnyugtatása miatt: a kormányvégen van így is!
És akkor a képek:
Sziasztok segítség kellene 160as pollini hengerhez mekkora főfúvóka kéne? meg esetleg vkinek nem lenne hozzá egy hengerfeje? előre is köszi
Helló Nsr- hez vettem egyszer használtam. 3000 Ft- ért a tied

ilyen lenkerékhez való
Hát én azért nem akartam letapétázni, inkább egy jó kis minta.A célnak megfelel, mert itt a fényezés védelme a fontos.Ráadásul formája is van.Nekem nem tetszene, ha csak egy vastag csík lenne rajta(és az nem is idomulna).
Az ülés elött ahogy van az a vékony kis idom, ott párhuzamosan van két illesztés amit részben letakar. Engem személy szerint zavar kicsit ahogy az illesztés előjön alóla.
Mert azzal nemigen lehet mit kezdeni, ha kerek lámpáson ülsz.Engem inkább izgat az hogy szétbarmolom a fényezést, az nem néz ki jól rajta.
A tanknál lévő elemekről beszélsz?
Hát... kinek hogy ... messziről mutat, de közelebbről engem zavar hogy az illesztések alatta vannak...
A lendkerekleszedo NSR-hez van? Mit kersz erte?
CCakát!
Na lépek, jóéjt!
Köszi Szerintem az oldalsó baromi nagyot dob rajta
Egyébként akár tiszta krómot is kérhetsz.Vagy pirosat...rajtad múlik, neki csak szerszám vagy festék csere
Aranyos vagy, köszi, de nekem nem kell... Aprilian volt, NSR-en nem lesz, mert a motor fekete és kékben meg nem nézne ki jól... más színt meg nem akarok belekeverni az összképbe... :)
De a tiédnek jól áll!
Privátban elküldöm a számát jó?Mondjad, h feliratos tankpad kellene, és egy Vaterás vásárló adta meg a számot.
Át van gondolva ne félj Penge.Egy hagyományos pengével elmettszem, és semmi gond nélkül fog illeszketni.De kérheted más méretben, és formábvan, stílusban, színben...a srác irtó rugalmas
Na akkor mesélj erről... hol? mikor? ár? Meg hogy ha majd szét kell szedned a motort, akkor a matricát is mindig cserélni fogod? Csak mert ha jól látom rálóg az oldalidomra is...
Ilyen dologban az értékeléses adás-vételek azért több biztonságot nyújtanak.Vatera...
És akkor Kedves társak megosztanék veletek valami olyasmit, ami véleményem szerint robbanni fog még a motoros szférában, de előbb Nektek adom át
Egyedi tankpadok!