Tudom de nem kell az egesz moci... raadasul egeszben nem nagyon eri meg megvenni, az idomok eleg ramatyok illetve vezerloelektronika, fekek az ertekesebb dolgok hianyoznak... es mar egyet amugy is elbontottam nem nagyon kene megegy :)
Tudja a túró, sokat találtam, volt amelyik gyanús volt, hogy talán NS, azokat felhívtam. De mondom NSR-t kompletten találtam 60e-ért bontásra. ]:-)
Gugli a barátod... ];o)
Nem hinném h van neki, de megkérdezhetem.A KRESZ-rõl meg azért elmondom, hogy hiába tanulók, ha nem azt kérdezik, amit megtanultam.Ahogy irtam hiányos programot kaptam, és azt tanultam meg(bizony teljesen)...no comment, elvileg direkt húzás is lehetett, de nem tudni.
Érdemes kicsit utána járni. Most találtam 2 hete komplett első telókat, jó állapotban, 10eFt-ért (csak sajnos én nem NSR-t kerestem, hanem NS-t), de 60-ért már komplett motor is van, rossz hengerrel bontásra. ]:-)
Srácok valaki nem tud egy jó bontót vagy oylan helyet ahol utángyárott alkatrészeket tudok venni? 98-as hona nsr-hez kellene nekem vilklaöszekötő a 2 vállal együtt....akiket hyívtam bontót nekik csak 93-asból van...valyon az jó lehet vagy sem?
89es hez van komplett hengerszettem
nemtudom hogy pontosan ugyan az e
poweres a tied?