Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali

89es hez van komplett hengerszettem
nemtudom hogy pontosan ugyan az e
poweres a tied?
Tudom de nem kell az egesz moci... raadasul egeszben nem nagyon eri meg megvenni, az idomok eleg ramatyok illetve vezerloelektronika, fekek az ertekesebb dolgok hianyoznak... es mar egyet amugy is elbontottam nem nagyon kene megegy :)
Üdv. Ez jó lenne NSR-be?
http://racing-bazar.hu/alkatre...
Sziasztok. Nemrég került hozzám egy 125ös, 1986-os nsr. Ehhez keresek hengerszettet. Üdv!
Tudja a túró, sokat találtam, volt amelyik gyanús volt, hogy talán NS, azokat felhívtam. De mondom NSR-t kompletten találtam 60e-ért bontásra. ]:-)
Gugli a barátod... ];o)
Ok meglatom, most ugy nez ki lehet veszek egy komplett blokkot (tobb ajanlatom is van, meglatjuk mi jon ki belolle)
Mennyi az a jelkepes osszeg?
na és hol találtad? link esetleg?
Stoner egy remek fickó!Tud dönteni!
B_ricsi a villahidak nem törött motorból letek kiszedve? hányas évjáratú motorba voltak? képet tudsz küldeni?
azért mondom mert a macskalámpásnak más a futóműve mint a kör és kockalámpásnak
Sziasztok!

Nem hinném h van neki, de megkérdezhetem.A KRESZ-rõl meg azért elmondom, hogy hiába tanulók, ha nem azt kérdezik, amit megtanultam.Ahogy irtam hiányos programot kaptam, és azt tanultam meg(bizony teljesen)...no comment, elvileg direkt húzás is lehetett, de nem tudni.
ez kockalámpás, bár ugyan az az egész csak a müanyagok másak meg a lámpa
hello

megvan még hozzá 2500 ft az ára ha érdekel
teljesen jó állapotú, ha kell képet küldök
ha a 93as nsr még körlámpás akkor biztosan nem jó hozzá.
ha tudsz küldeni róla képet és méreteket akkor megnézem a 93-asé jó e hozzá
zombori.motor@citromail.hu
Érdemes kicsit utána járni. Most találtam 2 hete komplett első telókat, jó állapotban, 10eFt-ért (csak sajnos én nem NSR-t kerestem, hanem NS-t), de 60-ért már komplett motor is van, rossz hengerrel bontásra. ]:-)
tudok neked adni alsó és felső villahidakat ha arra gondolsz. A kettő együtt 10e Ft.
Van nekem is 2 blokkom henger nélkül egyben. Ha kell valakinek akk egy jelképes összegért egyet odaadok. Minden tökéletes bennük.
Az "r" s változatról a hátsó sárvédő érdekelne. :D (amiket hoztam tőled telók tökéletesen működnek ;)
Srácok valaki nem tud egy jó bontót vagy oylan helyet ahol utángyárott alkatrészeket tudok venni? 98-as hona nsr-hez kellene nekem vilklaöszekötő a 2 vállal együtt....akiket hyívtam bontót nekik csak 93-asból van...valyon az jó lehet vagy sem?
hali
a sárvédő már nincs meg
szia, kuplung agy és a tengely együtt 5eFt, a körmös anyát adom ajándékba mivel kicsit sérült (még használható)
Üdv! az F-es ről érdekelne engem az első sárvédő. Mennyibe adnád? Posta megoldható?