Köszi srácok... Nem a pénzem bánom jobban, hanem azt, hogy azóta kb. egy éve ugyan úgy nem tudok motorozni, hiába vettem bele. Amúgy tervezem, hogy elviszem futóval a mocit és akkor fizetek, ha valóban működni fog. Sajna az előzőt úgy vettem, hogy telefonos érdeklődés alapján elmentem kocsival érte és akkor mondta , hogy semmi garit nem ad.... , de tuti, hogy működik.. Hát agyaltam és megkockáztattam, ha már 200km-t utaztam érte. Amúgy azóta költöztem és jóval közelebb vagyok
Azért nem tudom rögzíteni, mert csak a jobb oldali csutkán van menet a tükörszárnak. A bal oldalin meg nincs... aztán úgy vagyok vele, hogy nem veszek még egy konzolt is hozzá.
Fehér mindjárt elmondja, hogyan kell mégis érvényesíteni a csere-vagy pénzvisszafizetési garanciát De sajnos ha nem akarsz eredetit rendelni akkor ugye nincs más megoldás, csak a bontott.
Sziasztok! Üdvözlök minden kedves NSR tulajt. Új vagyok itt. Egy kérdésem lenne. A 125-ös NSR f-emben meghalt a CDI (vagy gyújtás elektronika másnéven, ha jól tudom,ha nem javítsatok ki), hol érdemes ilyent venni? Használttal egyszer sajna befürödtem, és garit sem adtak rá. Ugrott a 12 ezrem miatta . Van amivel helyettesíthető? 1990-es poweres évjárat. Köszi
Igazából nem néztem a rögzítést, csak kedvcsinálónak raktam be.Találtam kifejezetten dögös tükröket is(Kawa pl), de borsos az amelyik valóban pöpec.20 alatt nincs igazán dög tükör.
Na amiket belinkeltél, azok nem jöhetnek szóba a rögzítés miatt...
Az én mocim annyira egyedi, hogy a bal csutkán nincs olyan konzol, amiben benne kellene lennie a tükörszár menetének...
Azért vettem kormányvégre rakható tükröt... Azt szerettem volna hogy lefelé álljon, de az index miatt nem jó, mert tudom tökig elfordítani a kormányt...
Mit érdekelne engem, hogy hogyan néz ki, ha az életem múlik rajta.Nem csak előzésnél kell.Tudod...."a tekintetünk vándorlása..." Apám, nem akarlak b...sztatni, de akkor sem foglak békén hagyni addig amíg nem lesz biztonságos ez az egész. Azonbelül engedélyezek akármit
Milyen háromszög alakú tükör?!? Csak a yardok miatt kell nekem a tükör... hátra tudok fordulni előzés előtt...
De ha sokat b...szkurálsz, felrakom a kormányvégre, lefényképezem, és a te lelkeden szárad, hogy szarul néz ki a motorom... !
Nem érted.Nézd meg, miért van az autón is a lehető legszélén...Egyszerűen a leges-leg szélén kell hogy legyen, mert különben élet veszélyben vagy!A tükör nem design elem, de ezt tudod.Ennyi erővel marha szarul néz ki egy kerek sisak a fejeden, amikor hosszúkás a motor.Az sem kéne?Vigyázz végre magadra!
Pedig igazán meg kéne próbálni hozzászokni És a saját biztonságosat mikor fogod már végre számba venni? A szélére kell rakni, máshol nem engedélyezett.
Mutatok másmilyen tükör rögzítést.
De felteszem a kormányvégre, hogy megnyugodj...
Az én mocim annyira egyedi, hogy a bal csutkán nincs olyan konzol, amiben benne kellene lennie a tükörszár menetének...
Azért vettem kormányvégre rakható tükröt... Azt szerettem volna hogy lefelé álljon, de az index miatt nem jó, mert tudom tökig elfordítani a kormányt...
Na m1, azért köszi a választ!
De ha sokat b...szkurálsz, felrakom a kormányvégre, lefényképezem, és a te lelkeden szárad, hogy szarul néz ki a motorom... !