Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?Bocsi, de mára már fáradt vagyok a nyelvtan órához...mi is a probléma?
nemkell mindjárt nekiesni a gépnek és szétszedni mindent, csak jozanésszel gondolkozni
Sziasztok, valaki megtudná mondani, a kormánycsapágyak méretét ? (JC22) Manualba nemtaláltam :/ Meg hogy Skf-csapágyboltban lehet e kapni ? vagy honnan a legegyszerübb/leggyorsabb,legolcsóbb beszerezni ? :)
szerintem meg mielőtt bármit is kezdesz szerelni töltsd fel az aksidat meglátod menni fog
Tagadás és kérdés nem jöhet egymás után.
Nem sérült e meg
Miután eddig minden jó volt, a szétszedésben kell keresni az okot(vagy az összerakásban)...Occam borotvája Előbb nézz át mindent, hogy nem-e sérült valami kábel, vagy nem-e ér össze valamelyik.Szorítunk ne félj, jó lesz
SEE YA
Nézd meg, hogy nincs-e valami kábel összeérve a pozitívval.Első körben(a szétszedés miatt) zárlatra gondolnék.Az akkut töltsd fel, addig vissza se rakd amíg nem tuti minden kábel.
Sziasztok!
Kezd összeállni már az én gépem is Ma sokat haladtam...
Viszont, mikor próbáltam indítani, ráadtam a gyújtást, szívató, önindító és Krakk...se kép se hang. Az aksit teljesen levágta, már alig pislákol az üresjelző...pedig előtte szemet szúrt úgy világított...
Mitől lehetett ez? Az önindítónak van baja, vagy más? Még annyi, hogy az indexek is ki lettek kötve, és az még mindig nincs fönt...
Betoltuk, tehát megy, de az önindító meg se moccan...az aksi kipurcant, de mitől így hirtelen?
Akkor lehet hogy a mínuszon voltam kiakadva...mittudo mén
Nekem a zöld a -, a piros a +
Nekem az a furcsa, hogy itt nem a piros, hanem a zöld a pozitív.legalábbis úgy emlékszem erről volt szó.
Jól sejted...
Stealer?Jól sejtem, hogy miért értett a gyújtás kapcsolóhoz?
Szeretem ezt a motort... qrva jó... meg tetszik, ahogyan össze van rakva... egy ex-auto-stealer haverom megszakértette a gyújtáskapcsolót... Nem volt 2 perc és megmondta, hogy melyik két kábelt kell kapcsolóval összekötni, úgyhogy az is meglesz nemsokára... :)
Néddacsak!Eszembe jutott melyik füldönkívülire emlékeztet a mocid Jó az "arc" memóriám mi?
Nem tudok bele tenni, mert nem szegecselt.Én meg nem vágom szét.Tulajdon képen megszeretem majd a hangját, és ennyi.Vagy ha nem szeretem, akkor meg hozzászokom.
Várom, kíváncsi vagyok a hangjára... tettél már bele gyapotot?
Holnap rakok fel videót, brutál mód könnyen indul a motor! Egy hét után hidegen csak rápöccintettem a gombra.
Felül nekem valamiért fura volt, meg bárhogyan állítottam, mindig a vállaimat láttam... oldalirányba meg nem akartam, hogy szélesebb legyen. Így viszont kényelmes, eddig még nem zavaró... ezt majd az idő igazolja...
Bocsánat, lemaradt a gondolat.Szóval pont az a lényeg, hogy teljesen takarja a térdem, és ehhez érjen hozzá, ne a fényezéshez:)
Úgy biza!"Örülünk Vincent"
Ja!Egyébként az a szárny nem dekoráció, hanem tank bevonat.Csak még éppen jól is néz ki:)
Nekem is tetszik... felül is fasza, de alul szerintem bivalyabb...