Hát nem nyugtat meg Nekem attól nem jobb hogy neked is rossz .Csak tudod ez nekem szó szerint kaja helyett van most, és jelenleg inkább nem eszem.Nem hiányzott a kitolás plusz 5 ezerért
De megolódik úgyis, már megvan minden tervezve.
Ellenőrzöm, és javítom, ha nem jó.Az volt, hogy adtak is programot(kresz), meg tanultam is rendesen.És amikor leültem a vizsga gép elé, az 55 kérdésbő 30 tuti ismeretlen vol .És így is 1 hibapont híjja volt.Az a helyzet, hogy hiányos programot adtak ...és az is elképzelhető, hogy direkt...sajnos simán meglehet.De jóhiszeműen inkább annyit feltételezek, hogy csak bugrisok, és nem igazán értik a dolgukat, ezért lépek onnan
igen, mostanában eléggé szét van a banda.Májusig csak lefixálni akartam mindent, hogy kész legyen a szervezés.Igazából Májusban.Jogsit csinálom.Már egy Kresz vizsgát el is hasaltam .Szép kaland volt, de iskola váltás lesz belőle...hosszú, de már a megfelelő programmal gyűröm.
Sajnos még egyelőre csak 4-5 ember szavazott egyáltalán a helyszínről is.Kértem is már, hogy mindenki hangoztassa, ha fent van.Az adat lapomon meg lehet nézni a 3 helyet, hogy melyik tetszik jobban.
http://www.m0moto.hu/product_i... Ittvan pl ez 10 e... de ebbe bennevan minda 2 csapágy(alsó,felső) vajon ? :D Vagy csak 1 re vonatkozik ? Nemtudod véletlenül ?
Köszi szépen. És tuti h jó bele ? :) Árban mennyibe számoljak ? 10 pénz ? :) nahmeg, hogy SKF-nél kapható ? vagy hol vegyem ? :))) (bocsi a sok kérdésért :P)
Halihó! Sikeresen kicseréltem ma a hátsó kerék csapágyakat. A hátsó kerék kotyogás megszünt a kormány szitálás viszont nem. 50km/h-tól szitál. Nem tudom mi legyen a következő lépés. Mindent megrángattam megnéztem semmi hibát nem találok már.
De megolódik úgyis, már megvan minden tervezve.
A linkekkel nem tudom mi van, de hátha jobb már.
Hát mi történt?
Most néztem az oldalakat.Lehet nálam van a baj.
igen, mostanában eléggé szét van a banda.Májusig csak lefixálni akartam mindent, hogy kész legyen a szervezés.Igazából Májusban.Jogsit csinálom.Már egy Kresz vizsgát el is hasaltam .Szép kaland volt, de iskola váltás lesz belőle...hosszú, de már a megfelelő programmal gyűröm.
Az egyik nem található a másiknál meg nem ad ki semmit csak egy képet xD
Én vagyok a béna? :D
Rég beszéltünk.
Nekem a május nem jó :(
Csak június15től érek rá suli miatt.
Ezért kellene össze egyeztetni időben.
Elkezdted már a jogsit?
Sajnos még egyelőre csak 4-5 ember szavazott egyáltalán a helyszínről is.Kértem is már, hogy mindenki hangoztassa, ha fent van.Az adat lapomon meg lehet nézni a 3 helyet, hogy melyik tetszik jobban.
10000ft körül van
azt nemtudom hogy hol lehet venni, motoros boltba biztos van készletbe
Nem szeretnétek kitűzni az időpontot a talira?
Már ideje lenne szerintem elkezdeni szervezni hogy mindenki időben tudja a dátumot.
inkább vegyél újat
2000-ért megcsinálják
aztán kogyan sikerült kiszedni a régi kerékcsapágyakat?