Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, azt hiszem azt szokták többen jelölni.Erre kéne valami fix dolog, h mindenki tudjon nyilatkozni.Hogyan kéne?
Hát nem nyugtat meg Nekem attól nem jobb hogy neked is rossz .Csak tudod ez nekem szó szerint kaja helyett van most, és jelenleg inkább nem eszem.Nem hiányzott a kitolás plusz 5 ezerért
De megolódik úgyis, már megvan minden tervezve.

A linkekkel nem tudom mi van, de hátha jobb már.
Én a Liget Velencére szavazok :)
Értem. Hát sajnálom,de ha ez megnyugtat én sem mentem át elsőre kresszen,egy hibaponttal léptem én is át a megengedettet.
Ellenőrzöm, és javítom, ha nem jó.Az volt, hogy adtak is programot(kresz), meg tanultam is rendesen.És amikor leültem a vizsga gép elé, az 55 kérdésbő 30 tuti ismeretlen vol .És így is 1 hibapont híjja volt.Az a helyzet, hogy hiányos programot adtak ...és az is elképzelhető, hogy direkt...sajnos simán meglehet.De jóhiszeműen inkább annyit feltételezek, hogy csak bugrisok, és nem igazán értik a dolgukat, ezért lépek onnan
Na kettőt bead,de a harmadikat még most sem :/
Jah értem.Hát igen én se nagyon tudok mostanában feljutni sajnos
Hát mi történt?
Most néztem az oldalakat.Lehet nálam van a baj.
Szia!

igen, mostanában eléggé szét van a banda.Májusig csak lefixálni akartam mindent, hogy kész legyen a szervezés.Igazából Májusban.Jogsit csinálom.Már egy Kresz vizsgát el is hasaltam .Szép kaland volt, de iskola váltás lesz belőle...hosszú, de már a megfelelő programmal gyűröm.
Mikor nézted?
Én a három közül egyet tudtam csak megnézni
Az egyik nem található a másiknál meg nem ad ki semmit csak egy képet xD
Én vagyok a béna? :D
Szija :)
Rég beszéltünk.
Nekem a május nem jó :(
Csak június15től érek rá suli miatt.
Ezért kellene össze egyeztetni időben.
Elkezdted már a jogsit?
Egyébként én is el akartam intézni ezt Májusra(amellett, h talán jogsim sem lesz M ájusig)
Szia!

Sajnos még egyelőre csak 4-5 ember szavazott egyáltalán a helyszínről is.Kértem is már, hogy mindenki hangoztassa, ha fent van.Az adat lapomon meg lehet nézni a 3 helyet, hogy melyik tetszik jobban.
http://www.m0moto.hu/product_i... Ittvan pl ez 10 e... de ebbe bennevan minda 2 csapágy(alsó,felső) vajon ? :D Vagy csak 1 re vonatkozik ? Nemtudod véletlenül ?
Rendben. Kösziszépen. :)
ez biztos hogy jó bele
10000ft körül van
azt nemtudom hogy hol lehet venni, motoros boltba biztos van készletbe
Sziasztok :)
Nem szeretnétek kitűzni az időpontot a talira?
Már ideje lenne szerintem elkezdeni szervezni hogy mindenki időben tudja a dátumot.
Köszi, nagyon kedves, de főleg 50-st keresek. Ha minden igaz most végre tényleg találtam egyet. Nagykanizsán.
Köszi szépen. És tuti h jó bele ? :) Árban mennyibe számoljak ? 10 pénz ? :) nahmeg, hogy SKF-nél kapható ? vagy hol vegyem ? :))) (bocsi a sok kérdésért :P)
nem sűrün találni jó állapotút használtan
inkább vegyél újat
vidd el centírozni az első kereket
2000-ért megcsinálják
aztán kogyan sikerült kiszedni a régi kerékcsapágyakat?
Kormánycsapágy?
Halihó! Sikeresen kicseréltem ma a hátsó kerék csapágyakat. A hátsó kerék kotyogás megszünt a kormány szitálás viszont nem. 50km/h-tól szitál. Nem tudom mi legyen a következő lépés. Mindent megrángattam megnéztem semmi hibát nem találok már.
Sziasztok ! Nincs valakinek véletlenül elfekvőben valamilyen 18-as gumija hátra ? Életmentő lenne :)
ja biztos hogy még nem ment egy métertse