Na uraim... ugy dontottem uj malossi hengerszettre fogok beruhazni... ugyhogy ha valakit erdekel, olcson megvalok egy Polini hengerszettol. A henger fala enyhen serult az also reszen, ennek a nyoma lattszik a dugattyun is. A gyuruknel mar nem serult, kompresszio rendben van, ha nem szetesofelben levo blokkra teszed akkor meg azert megy egy darabig. Adok hozza uj henger es hengerfejpakolast, power szelep nelkul. Mondjuk olyan 15000 kornyeken.
Na hállo. mostanába nemnagyon van időm irni inkább hajtom a vasat Csoki jövő hétvégén ugynézki megyünk pannonia ringre pályázni egyet a kis pályára nem jössz el?
Annyi.Itt a vizsga időpontok parásak.Budapesten a feje tetején áll minden
De hagyjuk ezt, áttöröm ezt a falat is Nem izélek többet rajta, ahová akarok, vonattal is el tudok menni
A motoros tesztlapokat fújom.Az autós meg annyi van, hogy csak nagyjából lehet valóban.Persze vezetek is már, meg a kiegészítéseket is átnéztem, meg a változásokat is.Nem szabadna igazából bajnak lennie.
Ne aggódj! Ha mindet átnézted valóban, akkor nem lesz gond! Szerintem az autósat lehetetlen mindet átnyálazni, rengeteg, de motorosból tényleg nincs olyan sok!
Valóban ezt szokták mondani, de úgy érzem, nem tudok eleget Jó persze szeretek maxra menni, de most inkább a para van.Mi van, ha tényleg nem csak azok a tesztlapok lesznek, amik a programomon motorosként voltak fönt? Gyerekek esküszöm nem szoktam darázni, de most ez megvisel. Jó, mondjuk tétje is van, mert be akarom motorozni az országot, és ugye ehhez mennie kell mindennek.
Sziasztok!
Na most már ne tanulj utolsó este, mert csak mindent összekeversz! Nyugi, pihi, alvás közben meg majd szépen elraktároz az agyad mindent amit kell...
De hagyjuk ezt, áttöröm ezt a falat is Nem izélek többet rajta, ahová akarok, vonattal is el tudok menni
Én is mellé nyomtam.Összekevertem, mert az oktatással együtt adtam oda a pénzt ugye
Eladó szeretett motorom új hengerrel, dugóval:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
érd.: 06709480833
:)
legalábbis az ősszel annyi volt
Na most már ne tanulj utolsó este, mert csak mindent összekeversz! Nyugi, pihi, alvás közben meg majd szépen elraktároz az agyad mindent amit kell...