Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a cbr előzést megnéztem volna
200km alatt szétkopott egy vadonat új henger? akkor az nagy szar
mutass a hengerről meg a dugórol képet
lehet hogy csak karburálási probléma mert dugó cserénél szoktak újra karburálni
lehet hogy megragadtt egy kicsit pedig a hőmérő normál értéket mutatott
amikor megáltam átraktam tartalékra, vártam egy kicsit majd elkezdtem tolni aztán nehezen de beindult
kicsit puffogott meg nem volt rendes alapjárat, gondolom az olajat még nyomta neki mikor már benzint nem és azt nem tudtta elégetni ezért nem akart rendesen beindulni
amikor már volt alapjárat akkor elindultam vele és nem volt semmi gond utánna tankoltam aztán megjártam a velencei tót oda vissza
visszafelé elég nagy szélvolt úgyhogy 8000-re állítottam a fordulatszám mérőt ahol lehetett haladni rendesen és azt is bírta
lehet hogy még nem érzékelte hogy itt a tavasz és neki menni kell, de tudttára adttam
Félreértettél.... ezek a srácok nem néznének ki, nekem lenne ciki ekkora gépek közé beékelődni... főleg így 50-esként... :)
köszi de most beszéltem a bontóssal fele annyiért mondta! de azértköszi asegítséget!
Apropó eladó szeretett motorom ha tud rá valaki valamit az irjon! motorikusan fullra felújítva nemsokára a kerék is meg lesz! 94 évj
a bal olbalit azzsem meguszod 4-5 ezerból de a jobb oldalitén12000 ért vettem a szimering nem húzós
4T-be minden hűlye be tudja kötni, de megcsináltuk 2T robogóban. Most Brümi lesz talán a következő gázos motor, amit összerakunk. 3-5l/100, az nem is rossz... ];oDDD
De majd ha meglesz (ez nagyon esélyes), mesélek úgyis róla eleget, ha meg nem sikerül, akkor mélyen hallgatok majd... ];oDDD

Jó éjt, mentem én is.. ]:-)))
Ki a túró mondta, hogy csak a pénzes csávók a motorosok? A futárok az igaziak, mégis 125-ösel jár mindenki. Ahol meg kinéznek az NSR-el, oda ne is akarj szerintem tartozni.

Normál csapat úgy működik, hogy a Prezi után a leglassabbak jönnek, aztán hátrafelé az egyre gyorsabb gépek, és mindenki felveszi a lassabbak tempóját. ]:-)))

Útálom azt a gyökér szemléletmódot, amit a béna kamumotorosok terjesztenek, hogy csak akkor vagy menő, ha ilyen-olyan gépet lovagolsz. A Geronimo régi Prezije is majdnem gazdagabb lett néhány pofonnal, mikor előjött az elméletével, hogy "csak az a motoros, aki hd-n lovagol, a többi meg a selejt"... ];oDDD Évi 3 km-t motorozott, de villogott az amerikai határ szar, de drága gépével. ]:-)))
Jó!....Hát most mit mondjak?Már tudom miért akartál mindenáron 600-ast.De most miattuk motorozol, vagy magadnak?Én biztos vagyok benne, h az enyémmel is bőven happy leszek.

Most viszont menek aludni

PÁÁÁ
Na lépek is... teljesen elfáradtam ma...
Jóéjt nektek!
Sziasztok!
Unokabátyám 750-es KAWA-ja, a haverjai GixXere, meg az egyik barátunk SV650-ese... na ezekről beszélek... aztán az SV-s srác két öccsének a Hayabusa-ja, meg a CBR929RR-je... mit akarnék ezek mellett?
Most mik azok a "nagyok"?
Gáz a vasban? Ezt most nem értem, kicsit fáradt vagyok...
Nem becsülöm le, tudom mire képes... volt már egy előtte, tudod... De a "nagyok" között egy szúnyog hanggú géppel azért kicsit necces nem gondolod? :)
Hát remélem h lesz ilyenben részem
Ha bent lesz a gáz a vasban, mesélek, de addig mélységes hallgatásba burkolózom... ];oDDDDD
Azért ne becsüld le az NSR-t olyan 300-350 Köbcentiig tarthatja a versenyt a 4T-kel, ha ügyes vagy.Haver GS500-a 5 másodpercet megy 100-ig.Az NSR-nek 7 van írva.Na most, ha a srác egy pillanatot elront, vége a játszmának.
A gépgyilkolás sokkal drágább játék. 1ébként nehogy azt hidd, hogy olyan vészes... ]:-))))
Országúton 90-el nézelődve, hogy lásd is a tájat, nem kajál a vasad sokat... ]:-)))
Svájcban jártam úgy, hogy ráfagytam a gépre június közepén, délben, a szakadó hóesésben... 15 percenként meg kellett melegítenem akesztyűt a hűtőn, mert elfagyott a kezem. De a Svájci Alpok... Wowww...!
Vagy Erdély, és az még közel is van. Gyilkos tó egy 10 órás gurulás mindössze... ];oDDD
De Ausztriában is vannak helyek. ]:-)))
A Lengyeleknél ellopták az aksimat, de Prága... ]:-))))
Nekem ilyenek már nem lesznek....hisz te is levezetted h a benzin hogy "gyorsul".nyárra 500 lesz.Jövőre talán nem is lesz.Megvolt pár kaland nekem is csak autóval.Az is ugyanakkora élmény volt, csak más.Amikor végigdöngettünk a Szentendrei úton a tali után hajnalban És a szép az volt h nem őrjöngtünk, hanem stílusosan szipogtak a lefújó szelepek, dübörögtek finoman a dobok, és suhantaka a lámpafényben a Coupe-k.Vagy amikor a pilisből hazadöngettünk padlógázon Pestig Felégett a festék a féktuskón
Remélem... de az itteni motoros álloműnyhoz a gépem kicsi... akiknek meg kicsi van, azok meg olyan kis csicska kölkök, hogy nem szívesen mutatkoznék velük...
De ha lesz felvonulás vagy összejön az ENZO-féle tali, akkor majd meglátjuk, hogy rákapok-e az ízére... :)
Szívesen motoroznék át megint Pesten úgy, mint anno Csabi barátommal úgy, hogy a két gép tükre 10cm-re van egymás mögött... ]:-))) Az pl. nagyon jó játék, vagy mikor elszeded menet közben a másik gyújtáskulcsát... ]:-)))
Téli "túrák" az Omszkira, a Tavirózsába, mikor a kocsma elé mindenki fekve érkezett a jeges lejtőn, és pontoztunk... ];oDDDD
Fantasztikus látvány 25-30 motor, mikor gurul a banda együtt, páronként (mig a köcsög zsaru belétek nem köt, de elkülditek legelni, mert ők ketten mondanak valamit, ti meg negyvenen, hogy nem úgy volt). ]:-))))

Bennem ezek maradtak meg, pedig volt néhány durva paripa a seggem alatt... ]:-))) 10 év, és Neked is ezek lesznek a kedvenc motoros emlékeid... ]:-)))
Szép kalandok Én is szívesen átéltem volna ilyesmit, de azoknak az időknek vége, már nem lehet ilyeneket megfizetni
Baszki, új kártyáról szó nem volt... akkor kapsz egy totál új jogsit, benne lesz a B meg az A1 is?!?... Ez f...sza...
Jó élményeid vannak... én nem vágyom külföldre, de ez csak annak köszönhető, hogy kölyök koromban nem volt pénzünk utazgatni, külföld csak álom volt, annak ellenére, hogy a szüleim 2 meg 3 munkahelyen dolgoztak, hogy embert fargjanak belőlünk...
Gimiben meg már nem is érdekelt külföld... most meg úgy vagyok vele, hogy biztosan szép, de valószínüleg ez már nekem kimarad az életemből... nem vonz...