Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen sokszor ez van ...EZ VAN Monnyuk a mi oktatónk egyetlen kérdésre nem tudta a választ pontosan, de arra is el tudta mondani az alapelvet, ami kell hogy vezéreljen.
oktatóm is sokszor nem tudtta elmondani hogy mért B a helyes válasz csak azt mondta hogy jegyezzük meg hogy arra a kérdésre az a válasz
nekem nem gyári értékre van állítva
az a gyári érték az igazábol csak egy tájékoztató ha szétszeded a karbit és rakod össze akkor a gyári értékre kell állítani a keverék csavart ahhoz hogy beinduljon a motor
mikor már beindult és van alapjáratod akkor már pontosan be tudod állítani
teljesen máshogy kell beállítani hidegbe meg nyáron a hőségbe is hogy teljes erőbedobással üzemeljen
nekem úgy van beállítva hogy aránylag mindíg jól megy így tudom használni nyáron is meg télen is de igazábol 25 fok környékén megy a leg jobban
szedd szét a karbit nézd meg mijen fúvókák vannak benne meg a légszürőbe rakjál új szivacsot vagy mosd ki benzinbe és olajozd be utánna
Nálumnk meg út szélének, igazából nem értem a pontos definíciót, de valószínű, hogy olyan utakra értendő az útpadka megléte, amikl szélesek, és az út mellett járda is van, csak valamennyi távolságra.És ezt a "távolságot", mint csíkot az út mellett kell útpadkának értelmezni...valószínüleg...legalább is a kresz könyvben valahogy így jött le
Azt tudja valaki hogy az honnan tudom megmondani mekkora a hengerem loketterfogata? Mert gyanus hogy ez a polini ami fel volt rakva 160-as lehet...
felénk azt ároknak hívják
haverom mindíg ott közlekedik a nagymotorral is mert azt szokta meg
még nem tűnt föl neki hogy ha utána megyek akkor a sáv közepén megyek, őmeg az összes csatornafedelet és gödröt teszteli
Gyerekek!NSR nem akar 7 fölé pörögni?Én a powert is számba venném.Ha nem byit ki úgy ahogy kéne, akkor nem is fog 7 ezertől sehova sem pörögni.Ha meg kisebb fokozatban igen, akkor kicsi az ereje, és akkor ez kevés benzint árul el.
"Allitolag" annyit mentek vele, en is ratettem vagy 4-500t, de szentem csak a hengerfej meg a dugo volt uj, a henger biztos nem.
Nekem is hasonlot csinalt... hidd el hogy karbi... fuvokakat at kell nezni benne, legszuro legyen tiszta, es addig kell csereberelni amig meg nem talalod a jo fuvokameretet ahol mar nem fullad. Illetve kompressziot is nezd meg, talan az is beleszolhat.
Mi itt leszünk, én még kresszezek picit

Na, elmegyek megtisztulok...
Vagy az útpadkára, ami az út burkolattal nem rendelkező széle
Hát most már sokkal jobb CSak hinni kell!Hinni, és Hinni.A többi fontos dolog adott
na kész lett végre a távtaróm holnap teszt! remélem nem nyomok egy fejest a betonba
Egyértelmű, és most már átlátsz mindent?
Végül is igen Mondjuk szeretem teljesen átlátni a dolgokat, legyen az bármi(hisz tudod)
De most már legalább tudod a választ
Meg, de ez sovány vígasz Én is vizuális vagyok
Áhá, akkor meg van...
Természetesen ésszerű határok közt állítgattam a karbit, nem össze vissza és mikor rájöttem hogy nem az a baja vissza is állítottam a gyári értékekre szervizkönyv alapján.
A gondom épen az, hogy magasabb fokozatokban 4. 5. 6.-ban egyáltalán nem bírom 7ezer fölé pörgetni. Csinálhatok én vele akármit, de hogy 6.ban 7 fölé menjen az ki van csukva. Ha alacsonyabb fokozatban kihuzatom és úgy pakolom fölfelé, akkor már megtartja a fordulatot 8 fölött, de a kettő között döglődik. Egyébként olyan mintha a gyújtás hagyogatna ki, rángat meg tortyog, de ha a gyújtás szarakodna, nyilván nem csak abban a fordulatszám tartományban tenné. Már kiakaszt! Nincs ötletem.
De még nem látam képen.Gondolom az a rész, ami általában az út száélétől is lejebb van, és állandóan aszfalt morzsalékos.
Megvan:g) Útpadka: az útnak az úttest mellett levő, útburkolattal el nem látott része.
Leírom a kérdést:Közlekedhet-e segédmotoros kerékpárjával az útpadkán? Nem értem miről beszél, és lusta lennék megnézni, fáradt vagyok már.És holnap frissen kelés, meg tonna szőlőcukor reggeli-ebéd
Egyszer voltam bent, egy motoros nyílt napon, az állat volt ...de teljesen más élőben, mint tvbe
Szerintem az útpadka lehet szélesebb is, pl a körfogalom középső része amire mondjuk a buszok fölhajthatnak...de nem biztos hogy ez, csak tipp...