Nem én voltam ,de több képen rajta vagyok, de csak az ismer fel aki tudja milyen kabátom van... , de motoros csimma még mindig nincs...de ami késik nem múlik...
csípem ezt a filmet.Megint elmesélek valamit akkor.Ennek a filmnek a hatására kezdtem el ping-pongozni odatoltam az asztalt a falnak, és gyerünk Volt olyan, h a haverral 5-6 méterről csapkodtuk a labdát
Akkor lassan befejezi a meséjét, sőt talán már tovább is ment a parkból
Szép kis tumultust csináltatok.A takarító nő is konkrét volt .De komolyan, vagy ezeket is Te fotóztad, vagy bújkáltál De a dzekid megvan Van csizma ha jól láttam?
A borsó, meg a héjja Milyen szép gondolatok vannak abban a filmben olyan nyugodt környék.Élnék olyan helyen...melyiken megy?
Egyébként ez egy kiváló vígjátéka a Schwarzinak Talán a legjobb...sőt!
A takarító néni sem volt semmi... Pont Faterom motorját pucolja a képeken...
Mögénk állt meg, leszállt a motorról, erre elkezdi törölgetni az NSR-t, szakadtunk Tőle a röhögéstől...
Azt nem tudom, hogy ki lett volna helyette, csak ez rémlik, hogy eredetileg nem őt szerette volna Cameron bácsi...
Hát ez jó film lehet ...de gondolom nem valami paródia, mert azokban elég rosszul fest Swarczi...
Most megy a Forest Gump...az is jó film...A borsó meg a héjja...
Ezért írtam h a csapágy csak forog, a kenés evidens, és alattad legfeljebb többet forog...de nem 20 évnyit...de mind1 nem erősködök, az viszont biztos, h ma ugyanazért a pénzért semmit nem kapsz minőségben.Nézz meg egy megszakítót...régen nem cserélték ám évente(vagy évente többször, mint most)
jó de azse mindegy hogy papóka schwalbeval elvált óvatosba énmeg kipörgetem sportosan magyarul nekem nem áll be afőtengely xD max kiszakad a blokk oldalán
Dehogy küldenéd Hát szerinted 20 év alatt mit kmaptak azok...20 év apa.Nem 2-3 kemény használat.A csapágy különben sem tesz mást csak forog.Ott a kenés evidens.
Tényleg?Valami rémlik,de sztem totál nemis tudtam h nem Őt akarták Miket tudsz Te Kit akartak oda?Erről jut eszembe, van Neki egy "Utolsó akciőhős" c filmje, abban olyan történik meg vele, h bemegy a tékába, keresi a T2 filmet, és a Stalone feszít a Harley-n a poszteren
Swarczit nagyon eltalálták abba a filmbe, pedig eredetileg nem is neki szánták a szerepet...
Itt van még kép a felvonulásról:
http://fmp-motorosok.hu/galeria/category/59-jelmezes-
felvonulas-20120401
Ezek az öreg dögök ilyenek.Érdekes egyébként, hogy láttam én 30 éves Schwalbe-t, és még az eredeti csapágyaival ment. Most vagy az van, hogy fogta, és kicserélte a mostaniakban valaki, mert "jóvana, biztos ki köll mán cserélni", és utánna cumi van, mert tized annyit nem képes teljesíteni a mostani, vagy pedig de
Képek vannak még?Mi Faterral 2 hete tervezzük, hogy megjáratjuk a Pankát, de nem akarja beváltani az ígéretet, pedig akkor csinálnánk T2- féle fotót Csak a Winchester hibázna ...meg az a csőrös kamion elejű állkapocs ...A napszemcsi elég zorall hozzá ...Astala vista Baby
csaknem csaknem :D vannak mostanába kis motoros rejtéjek itt nálunk. :Dpl havernom jön svalbival kicsit beteg votla gép nem angyon akart húzni énemnetm enyémmel lőtereztünk. hazafelé meg fordult akocka az enyém lett szar az övé emnt mint a állat mondom: EZMIEZ? uánta néztük h főtengelycsapágyam úgy lóg hogy a megszakitó össze vissza szakít azért volt szar.:(
Szép kis tumultust csináltatok.A takarító nő is konkrét volt .De komolyan, vagy ezeket is Te fotóztad, vagy bújkáltál De a dzekid megvan Van csizma ha jól láttam?
Egyébként ez egy kiváló vígjátéka a Schwarzinak Talán a legjobb...sőt!
Mögénk állt meg, leszállt a motorról, erre elkezdi törölgetni az NSR-t, szakadtunk Tőle a röhögéstől...
Hát ez jó film lehet ...de gondolom nem valami paródia, mert azokban elég rosszul fest Swarczi...
Most megy a Forest Gump...az is jó film...A borsó meg a héjja...
Itt van még kép a felvonulásról:
http://fmp-motorosok.hu/galeria/category/59-jelmezes-
felvonulas-20120401