hát igen. hallod! havernak kész lett a ETZ 150ig van most fúrva menni akartam vele 1 kört mondjuk mentem is nah igen. éés rugom be geci olyan kompresszió volt benne úgy visszarugott mondtam hogy jó akkor inditsa be más mert eltöri a lábam. a többiek röhögtek de amikor megpróbálták berugni ők is érezték hogy itt valami van. és oylat ment azthittem leszakad a hajam bukó nélkül
Tudod, én erre azt mondom h ********************************************* Ez egy összetett mondat lenne.Az a szomorú igazság, hogy sajnos benne van a pakliban, hogy direkt csinálja a szemetebbje .Kell a pénz a pót órákra tudod?Sőt!Nekem vizsgabiztos mondta, hogy a kis iskolák forgalmin direkte játszanak rá a buktára..ott még többe kerül a pót óra...Ez van.Nem baj, nekem csak 5Ezrembe került.Megvan a másik suli, az a szlogenjük is h :" Hogy ne érjen meglepetés" ...és elmondta a vezető, hogy direkt ilyesmi helyzetekre gondolt
2 barát beszélget
- Készülni kell holnap megyünk esküvőre!
-igen? és kit vesznek el?
-anyósomat veszi el a jóisten.... :D
hát én ezen besírtam haver most linkelte facen xD
Nekem sikerült valamennyire kiismerni, de azért volt 10-ből 2 alkalom, amikor út szélén hiába rugdostam, haza kellett rugdosni ...ÁÁ nem.Akkor is ment, csak rendesen leizzadtam, mire megkegyelmezett a kis dög ..............Van egy olyan mondás, h : "A szoci motort vagy Te szivatod, vagy ő szivat meg Téged"
Na várj, elmagyarázom.Az volt, h megkaptam a CD-t, és be is tanultam rendesen.Aztán beültem a vizsgára, és a fele kérdést nem ismertem....hiányos programot adtak
én úgykezdem hoyg gyujtás benzincsap (benzin nicns benne) kuplung 1es és lökökm tuti beindul valamikor xD mondjuk smot beindul de alig megy szegénykém xD
És direkt nem eresztem el magam, mert Gery így is kileng a piros skálába Ha beindulok, lekozmálna, mint a vasorrú bába a trafó házhoz közeledve ....kicsit vizuális vagyok
3 csiga a síneken:
"Jön a Vo...ptty"
"Mi?...Ptty"
"Ja!..Ptty"
- Készülni kell holnap megyünk esküvőre!
-igen? és kit vesznek el?
-anyósomat veszi el a jóisten.... :D
hát én ezen besírtam haver most linkelte facen xD