Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, szólok, meg fényképezek majd.De új kártyát adnak és bennme lesz a bejegyzés.
Na egy olyan túrára én is elmennék
Néha kell az h eldobja az ember az agyát.De inkább nézem a gyorsulást, mert már nincs pénzem rá.Ha van pénzed, akkor nem számít a gyilkolás, mertt úgyis van pénz alkatrészre.
Olaszországban belógtam lezárt, omladozó szerpentinekre. Adrenalin helyett kaland... Ha tudnátok, milyen helyeket láttam az Alpokban... ]:-)))
Vagy mikor 2"200m körüli hágókon megelőztek az úton a síelők... Vagy mikor Ausztriába külső íven odavertem a Honda CBR 900 RR-t, és utána a parkolóban vagy 30 motoros tapsolt a Suzuki Savage SL 400-asnak, holott én csak nem mertem lassítani, mert az életben nem gyorsultam volna újra fel, annyi cuccal a motoron... ]:-))))
Vagy mikor erdélyben 10 nap alatt motoroztam az IZS nyergében 3400 Km-t úgy, hogy a csúcssebessége 70-80 között volt, és megnézetem mindent, amit érdemes volt... ]:-))))

És mikor 1000x aludtam a motoron átdobott eprező fólia alatt, a vassal... ]:-DDDDDDDDDD
Ügyes légy! Aztán ha megvan, akkor mondd mi az eredmény! :)
Meg ha megvan a jogsi, akkor mutasd már meg, hogy mit adnak...! Qrva kíváncsi vagyok rá... :)
Na b...szd meg, kilősz minden ötletet... :)
Akkor meg csak simán gurulgatunk konvojban... ez már okés? :)
Micsinálgatunk?
Nem szeretem a gépgyilkolás semmilyen formáját. Szoktam durva terepeken is járni, de el nem mennék egy Somogybabodra, mint ahogy egy siroki nyálverés sem izgat... ]:-)))
De Spanyolországba szívesen elugranék a nyáron, megnézni milyen útközben a táj... ]:-)))))
Szombat Kresz vizsga
Erre is van megoldás, ami mindenkinek jó lesz...: jó sokan elmegyünk messzire, ott gyorsulgatunk, meg stuntolgatunk, aztán hazajövünk épségben... :)
Hol jársz a jogsival?
Meg a gyorsulás... Nem tudom, én azt szerettem inkább, mikor jó messzire mentünk sokan, és mindenki egyben jött haza... ];oDDD
Nem.Csak az udvarban pöfögött kicsit.Már megy a jogsi, ilyenkor már nem merek hazárdírozni
Meghajtottad a gépet?
CRX... imádtam régen... de csitt a 4 kerekűekről, mert Zsandar mindjárt közénk csap!
Én mindig megúsztam a yardokat Mondjuk azért, mert kietlen, és sötét helyekre jártunk.Mondjuk egyszer Kecskemétre mentünk le, néhány turbós, és ott rittyentettek össze miattunk egy drag racsingot.Nem volt semmi.Egy ember szervezte, de 130-an simán voltunk.Olyan különlegességek, mint a Renault 5 Alpine, vagy Turbo-s CRX
A Rakpart is fasza volt, meg a Hungária is... csak 1x volt menekülés, '97-ben... na az volt totál olyan, mint F&F... KPM + yardok, de qrva jó volt...
Dehogynem A cél szentesíti az eszközt
Végül is nem mind1...? ];oDDD
Olvastam, láttam a képeket is!
A reklám szerintem fasza ötlet, tutti, hogy te lennél a Honda reklámarca a jövőben!
De azok a helyek annyira azért nem kietlenek, nem lehet ott büntetés félelme nélkül bulizni.Hajógyári sem?
Meg kell próbálni, hátha.Ha mást nem azért fizet, hogy hagyd abba
A cinkotai bulik ezen a kietlen helyen szoktak menni, de APÁM!Ha Szombat este összegyűlik a tömeg, az tiszta F&F Tiszta mint a filmben.Nappali világosság van a kocsik lámpájától.Több sorban állnak a szélén a füvön, mint valami autós moziban
Pedig már beszéltünk róla...
Illegalban nekem a Rakpart, meg a Hungária krt. volt elérhető...
Útra kész vagyok (lásd korábban), már csak azok a qrva papírok... ]:-)))

Gondoltam rá, hogy kiállok a BAH csomópontban egy táblával, hogy "Hondára gyűjtök" ];oDDD Reklámfogásnak sem lenne utolsó, talán a Honda is fizetne rá... ];oDDD