Én meg haladtam egy nagyot a díszkivilágítás terén.Már biztos h rakok rá ilyet.Lefújtam festékkel a ledsort, és ahogy reméltem, megtöri a fényét, és sejtelmesen kivilágít a festék alól foltokban.Sajnos a fényképező nagyon érzékeny volt, ezért csak neon csíkot mutat, de baromi lett.Fényezést, kivitelezést nem nézni, ez még kísérleti stádium!
És gondolom nem az örömtől bizsereg Gipszet kaptál rá?Emberek, ha láttatok még annyira összetört orrcát, hogy gipszet adtak neki, akkor az enyém volt az Pedig senki nem hallott még ilyenről
"Inkább élményekben legyen gazdag" Nincs ezzel baj.Jó 5let a háttámla, látszik h Te is párban gondolkodsz:)...........................Azért csak beszúrom Egy California pizzát kérnék dupla sajttal
Pedig milyen jó néha egy délutáni szunya Na azt mondjuk még gyakorlom, mert nekem is csak egy megy naponta.Meg aztán olyan, mintha fejberugtak volna amikor délután egy órát alszom és föl kell kelni.Dönteni, meg gondolkodni tudok, de szó szerint fáj
Tudok én is, de ha reggel felkeltem, akkor nincs tovább. Napi 1-re vagyok hitelesítve... ]:-(((
Erősítgetem tovább a csomitartót. Kicsit felgyújtottam a műhelyt... Álmosan nem kellene....?!?!
Az a nút (köszi Enzo, még mindig hulla vagyok a kevés alvástól) sérült (a felső, pirossal bekarikázott) meg még valószínűleg, ami egy komplett kereket, vagy egy perselyezést jelent (én a kerékre szavaznék), mert az a rész, a kerék része...
A persely szerintem nagyon jó 5let Csak azért örülök ennyire, mert nekem is ez jutott eszembe amikor a csapágyfészek deformálódásáról olvastam(tehát annyira hülye nem lehetek )
MA elmegyek 1 bontóba és megprobálok venni egy másik ilyen agyat! vagy ha nem drága akkor 1 komplett első kereket! mit rajzoltál? most néztem h a kerékbe is benne van ez a nút! de gondolom ez sokat nem jelent
"Inkább élményekben legyek gazdag!"
Erősítgetem tovább a csomitartót. Kicsit felgyújtottam a műhelyt... Álmosan nem kellene....?!?!
U.i.: utálok mindenkit, aki tud napközben aludni. Meghalok... ];oDDDD
A persely szerintem nagyon jó 5let Csak azért örülök ennyire, mert nekem is ez jutott eszembe amikor a csapágyfészek deformálódásáról olvastam(tehát annyira hülye nem lehetek )