sziasztok!
Van egy Honda NSR 125-ös mocim 94 évj.!
Az abibim vele hogy folyamatosan durrognak szét az első kerék csapágyaim méghozzá a kilométer meghatás felöli! A tengelyem nem üt megnézettem esztergályossal! van valakinek tippje h mitöl adja meg magát 15km-en belül? köszönöm elöre a fálasz!(csak minöségi csapágyat vettem bele és ez már az 5-ik)
Bassza meg, hogy az NS 125-höz nincsen manual. Az MTX-é FRANCIÁUL van, Isten sem találja meg benne a teló-szimering méretét, de nekem is rendelnem kellene.. .]:-(((((
Neem dehogy!Csak kicsit lekötelezve érzem magam, mert Ővele tárgyaltam, de végül nem az Ő motorját vettem meg.Ezért, ha tudok segítek neki.De nem akarja ám mindenáron eladni.Internetre fel sem rakta.Épp ez a szép az egészben, ezért merem ajánlani.Tuti h kell rá költeni, de én hiszek Neki h jó a gép.
Miskolci vagyok, és nem tudom a méreteket az a legnagyobb baj. Mert bementem az egyik motoros boltba ahol szoktam vásárolni ott álltalában mindent kiszokott nézni a katalógusból, de neki sincs meg a méret :S
Szia!Hol laksz?Mert én csak lesétálok a helyi ótósba, és tuti szereznek.Ha nem akkor bemegyek 10 Km-el beljebb, és ott a motoros, de ott 1000 hogy adnak.
A kérdésem ismét ugyanaz mint multhéten, valaki '93as kocka lámpás NSR-re nem tudja hol lehet beszerezni kormánycsapágyat ?
A közelbe minden motoros boltot bejártam de nem tudtak ebben segíteni.
Érkeznek közben az érdeklődők a motorra... látszik, hogy beindul a szezon...
Van, aki alkatrésznek is megenné az extrák nélkül, van, aki meg telibe megvenné, de az meg alkudozik... már nem akarom eladni, mert fasza, de ha jön egy jó ajánlat... hát nem is tudom... :)
Számomra a rejtvény egyértelmű Hogy fogja ezt rendes sisak, és kesztyű nélkül megúszni Jó persze h Ők megoldják...de hallottam én már ilyen esetről valakinél....menet közben
Van egy Honda NSR 125-ös mocim 94 évj.!
Az abibim vele hogy folyamatosan durrognak szét az első kerék csapágyaim méghozzá a kilométer meghatás felöli! A tengelyem nem üt megnézettem esztergályossal! van valakinek tippje h mitöl adja meg magát 15km-en belül? köszönöm elöre a fálasz!(csak minöségi csapágyat vettem bele és ez már az 5-ik)
Meggyüttem!
http://italmondo.hu/index.php?...
http://www.manualedereparatie....
Kezd gyanús lenni. Jutalékot kapsz? ];oDDDD
A kérdésem ismét ugyanaz mint multhéten, valaki '93as kocka lámpás NSR-re nem tudja hol lehet beszerezni kormánycsapágyat ?
A közelbe minden motoros boltot bejártam de nem tudtak ebben segíteni.
Szép napot Cimbora, meg a többieknek is!
Van, aki alkatrésznek is megenné az extrák nélkül, van, aki meg telibe megvenné, de az meg alkudozik... már nem akarom eladni, mert fasza, de ha jön egy jó ajánlat... hát nem is tudom... :)
Számomra a rejtvény egyértelmű Hogy fogja ezt rendes sisak, és kesztyű nélkül megúszni Jó persze h Ők megoldják...de hallottam én már ilyen esetről valakinél....menet közben