Ja es maga a munkafolyamat. Szerintem ne hallgass senkire, ha tudsz angolul kovesd a service manual utasitasait. Mondjuk nekem most ugy is szet van szedve, de kb fel ora alatt kiszedtem a telokat, leengedtem es szetszedtem. Egyaltalan nem nagy show. Ha a telo aljan a csavar elforog, rakd vissza a belsejet ideiglenesen es egybol ki lehet csavarni. Egyaltalan nem nagy melo, bar ha nem vigyazol frocsog az olaj rendesen :)
En is most fogom megrendelni toluk, en irtam egy mailt nekik, holnapra kiderul hogy van e Prox-ban, Mert az a 2-3e ft-os kategoria. Holnap megirom hogy van e.
Most csinálom éppen. A méret a régihez viszonyítva stimmel, de még nem raktam be. A porvédőd ha jónak néz ki szerintem akkor is kiderül hogy repedezett mikor kiveszed. Hasonló ára van, szerintem érdemes megrendelni. Az enyém is jónak tünt és ahogy kivettem kiderült hogy végig van repedezve hiába puha még.
jó ötlet havernak is így van és 1. osztályú amúgy emg kell bele a jó csapágy emrt ha miden igaz nyáron jön bele a 60/5 vagy 60/40es henger :D 4es váltóval
Na már találtam is... a méretek ezek a miénkhez?
35x47x7,5/10
Ha ez az, akkor megveszem!
Csoki, a galériádban a telószimering csere neked első alkalommal mennyi ideig tartott? :)
Kb fél órát vagyok, aztán munka van... utána meg már csak este...
Ilyet láttam már videon Cimbora... ügyesek... mi ebben a rejtvény? :)