Nem érdekel, így marad....
A feleségem is büszke rám, ki is hozott egy cigit, tök jó fej volt...
Pedig ilyen esetekben szegénykém igyekszik minél távolabb lenni tőlem és minél kevesebbet szólni hozzám... (a legjobb taktika)
Elb...sztam ma a bal oldali idom hátulját oldalt... rá akartam fújni, hogy "NS 50R", tök fasza betűket rajzoltam hozzá... ráragasztottam az idomra, fasza volt... fújtam, száradt, leszedtem... és akkor jött a "hol a kalapács" szitu... az "S" betűnél elengedte a ragasztó és lefolyt...
Na úgy felhúztam magam, hogy ráfújtam a feketével... nagyon csúnya lett... majdnem szétb...szott az ideg... letöröltem.... úgy megy olyan volt, mintha meghúzták volna... végül ráfújtam feketével és nem érdekelt, hogyan néz ki... csúnya, de az enyém és jó... Ez van, ha kapkod az ember...
Egy 2T önsúlyú, emelt terep-futóműves, 2,1m magas Pick-Up-al járok. Nem ugrok félre senki útjából, de nem is lehet ezzel ugrálni nagyon. 6 év alatt 26-an (!) koccantak belém. Biztos túl kicsi az autóm, azért nem veszik észre. A motoros baleseteimről meg már ne is beszéljünk. Túl könnyen lehet jogsihoz jutni, soknak a mentalitása miatt nem adnám meg.
Tegnap egy merci ml "terepjáró" (]:-DDD Jó vicc, a merci ml, meg a terep) ütött el hajszál híján, egy szűk, nem belátható kereszteződésben, mert a zsírgyökér sms-t írt kanyarodás közben. Ha nem bringával vagyok, utána megyek, és lepofozom a talpáról (mert persze, hogy én vagyok a csúnya rossz). Ha autóval megyek, akkor meg hajtogatok belőle kishajót... ];oDDD
Kár, hogy ezeket nem lehet kilőni, mint hibás egyedeket... ];oDDD
Itt vagyok, csak a jó idővel jön a sok kinti dolog... tudod, kertépítés, ásás, kutyázás, motorozás, stb...
Amikor jó idő van, nem nagyon vagyok bent, akkor mindig van dolgom...
Amúgy sziasztok!
Nagyon ügyes De jó h betetted ide Néztem h milyen medveről beszél meg a visszapillantóban is csak másodszorra láttam a bringást....akkor Te is vigyázz! Te is hiányozni fogsz valakinek ha baj lesz
meg kell várni a nyárt akkor biztos nem lessz ijen sok a gázszámla
ha ismerősöd adtta neked a motort akkor nem muszály átiratnod
van üzembentartói nyilatkozat ojant írjatok és akkor használhatod a motort csak nem a te neved van a forgalmiba
Nek kell gyötrődni.egyszerű és nagyszerû. célnak megfelel.jó, biztos lehet rajta még csiszolni, de az 5let jó.Valami ilyen módszert találtam ki a gomba rögzítésére is.
Ja, én majd valami darabolni valót keresek, de amit Te írtál, az 140-150 körül nem ez a kategória. De tudod most átíratásra spórolok. Röhej, hogy mennyi pénzből vagyunk minden hónapban szegények... ]:-DDDDD
Hülye vagyok, nem néztem meg... Itt van elforgatva... ]:-)))
A táskák most próbaképp rá vannak drótozva, nem vágtam le a kép kedvéért... De egy kicsit csinosítani fogok rajta, mert így elég csúnyácska... ]:-)))
A feleségem is büszke rám, ki is hozott egy cigit, tök jó fej volt...
Pedig ilyen esetekben szegénykém igyekszik minél távolabb lenni tőlem és minél kevesebbet szólni hozzám... (a legjobb taktika)
Na úgy felhúztam magam, hogy ráfújtam a feketével... nagyon csúnya lett... majdnem szétb...szott az ideg... letöröltem.... úgy megy olyan volt, mintha meghúzták volna... végül ráfújtam feketével és nem érdekelt, hogyan néz ki... csúnya, de az enyém és jó... Ez van, ha kapkod az ember...
Egy 2T önsúlyú, emelt terep-futóműves, 2,1m magas Pick-Up-al járok. Nem ugrok félre senki útjából, de nem is lehet ezzel ugrálni nagyon. 6 év alatt 26-an (!) koccantak belém. Biztos túl kicsi az autóm, azért nem veszik észre. A motoros baleseteimről meg már ne is beszéljünk. Túl könnyen lehet jogsihoz jutni, soknak a mentalitása miatt nem adnám meg.
Tegnap egy merci ml "terepjáró" (]:-DDD Jó vicc, a merci ml, meg a terep) ütött el hajszál híján, egy szűk, nem belátható kereszteződésben, mert a zsírgyökér sms-t írt kanyarodás közben. Ha nem bringával vagyok, utána megyek, és lepofozom a talpáról (mert persze, hogy én vagyok a csúnya rossz). Ha autóval megyek, akkor meg hajtogatok belőle kishajót... ];oDDD
Kár, hogy ezeket nem lehet kilőni, mint hibás egyedeket... ];oDDD
Amikor jó idő van, nem nagyon vagyok bent, akkor mindig van dolgom...
Amúgy sziasztok!
Tanulságos....
Tessék nagyon odafigyelni! Mindenkit hazavár valaki!
ha ismerősöd adtta neked a motort akkor nem muszály átiratnod
van üzembentartói nyilatkozat ojant írjatok és akkor használhatod a motort csak nem a te neved van a forgalmiba
De mind1, januárban 109eFt, februárban 124eFt volt _csak a gázszámla_. Szerinted? ]:-(((
A táskák most próbaképp rá vannak drótozva, nem vágtam le a kép kedvéért... De egy kicsit csinosítani fogok rajta, mert így elég csúnyácska... ]:-)))