ÚÚ szegényke!az nem lesz kellemes:(Nekem is volt, csak nekem altatás és érzéstelenítés nélkül(na ennyit a magyar orvoslásról, azt nem várta meg h hasson a csillapító)
Kotorásztam kicsit a lomjaim között. Találtam egy Kesjár Krauzert (így hívták valahogy az EZT hátsó csomagtartóját. Két két 15mm-es gázcsövet összeforrasztottam, és az NS ülés melletti fogantyúihoz fogattam. Prototípusnak kiváló, mehet rá a csomag... ]:-))) Még nem tudom, hogy csak lefestem-e, vagy csinálok másik csőből rendesebbet, de úgy tűnik, megefelelő lett... ]:-))) Nem szép ez sem, de ismertek már, nekem ne szép legyen valami, hanem praktikus... ]:-)))) Már csak a rézcsövek teherbírása aggaszt, más nem is... ]:-) Szóval elbütykölgettem a délelőttöt.
Már nem teszek ilyet.Váz csak egy van Blok még kettő, de inkább mérgelődök kicsit, aztán majd máskor tovább megyünk.Az olaj egyébként könnyezik, de letojom.Ennyi miatt nem balhézom.Egy szezonban egy pár deci fog belőle elszökni összesen.És ezt is a maximum melegek mellett értendő.
Én direkt úgy tervezem, h leszakadjon Főleg, mert még te is kértél belőle.Biztosra mennék.A saját spoilerezésemhez már kitaláltam, de bonyolult..megoldható,de nehéz.A vázat nem csavarná szerintem.olyan tömörnek látszik.És olyan könnyűnek.Megtervezem csak időbe telik(azt nem is mondtam h nagyapám építészmérnök volt:)) )
Sziasztok!
Nem is biztos, hogy jó ötlet, így átgondolva...Inkább veszek új idomot, ha ripityára törik, mint egy komplett vázba átpakolni a rendszert...ha tényleg elcsavarja..., 50-50 esélyes hogy előnyére avagy hátrányára válna.
De ha tényleg motorozol, akkor úgyis fogsz... ];oDDDDD
Bár ismerek olyat, aki motorosnak titulálja magát, de az első felhőnél rohan a garázsba, és autóval jön vissza... ];oDDD
Ne aggódj, majd motorozol.Én meg nem is motorozhatok, mert nincxs jogsi
De ez most nem érdekel, akkor is boldog vagyok
Nem neked kellett NS-f?
Kotorásztam kicsit a lomjaim között. Találtam egy Kesjár Krauzert (így hívták valahogy az EZT hátsó csomagtartóját. Két két 15mm-es gázcsövet összeforrasztottam, és az NS ülés melletti fogantyúihoz fogattam. Prototípusnak kiváló, mehet rá a csomag... ]:-))) Még nem tudom, hogy csak lefestem-e, vagy csinálok másik csőből rendesebbet, de úgy tűnik, megefelelő lett... ]:-))) Nem szép ez sem, de ismertek már, nekem ne szép legyen valami, hanem praktikus... ]:-)))) Már csak a rézcsövek teherbírása aggaszt, más nem is... ]:-) Szóval elbütykölgettem a délelőttöt.
viszont nem találsz használtat tökéletes állapotút
Na ennyi voltam mára... további jó fórumozást nektek!
Jóéjt!
Enzo, lehet, hogy ezt át kellene gondolnod... Végülis nem drágák az idomok a mi gépeinkre...
Nem is biztos, hogy jó ötlet, így átgondolva...Inkább veszek új idomot, ha ripityára törik, mint egy komplett vázba átpakolni a rendszert...ha tényleg elcsavarja..., 50-50 esélyes hogy előnyére avagy hátrányára válna.
Bár ismerek olyat, aki motorosnak titulálja magát, de az első felhőnél rohan a garázsba, és autóval jön vissza... ];oDDD