Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

először ez réz réteget visznek fel aztán arra a crom
ez ming vegyi úton kerül fel
Makettozó körökben ha jól tudom, elterjedt festési mód a műanyag krómoztatása..., pl tartályos pótkocsikat.
És mennyiért ugye.De biztos az h műanyagon is elvégzik?Akkor nem olvadt az a króm igaz?De akkor hogy viszik fel?Mert én úgy tudom h a foncsoron cink réteg van.
műanyagot szoktak cromozni csak nem tudom hogy ezt így utólag lehet-e csinálni meg hol van valami normális hely ahol korrektül megcsinálják
Jah tényleg!Még a foncsor épsége is döntő.Nem lehet javítattni.Mondjuk elképzelhető h spec módon tudják, de az nagyon borsos.Ezt ilyen füstréteg bevonással csinálják.
hátizsákba szoktam pakolni
ha meg vinni kell a sátrat és hálózsákot akkor azt felkötöm a hátsó ülésre
a foglalata ba20d ugyan ojan mint a simsoné
én vettem ijen foglalatú halogént 35W-osat
kicsit jobb lett mint a régi égével de nem az igazi
a foncsor is már eléggé bemattult, szerintem nem bírna el nagyobb égőt mert műanyag az egész
lehet ezt valahogy újra fényesítteni? cromozni lehet?
Megjöttem Óriásit túráztam a kutyával.Megint volt fényképezés:)
Valószínűleg igen, meg volt ütve...Nem láttam, nem tudom, kint vártam a kocsiba...
én még nem tudtam rendesen kipróbálni, de ha tejetem, biztosan megnézetem, mert tényleg fontos.Köszi A tied meg volt ütve?mekkora sebességen csinálta?
Nekem érezhetően dobott a kerék..., de mindenképp nézesd meg...
Ez eléggé egyedi...
Jó is h észbe juttattad itt.Nekem is meg kéne nézetni, de semmi kadvem szétkapni.A pólót várjuk:)

Ez az egyén meg házilag préseléses módon próbálta előállítani a mintás pólót
Csütörtökre szerintem kész lesz...
Visszaértem a gumistól is... hát elég sok súlyt rápakoltak..., de a lényeg, hogy most már jó lesz
Én kíváncsi vagyok rá Majd megmuti ugye?A szembeszomszéd is szokott pólót festeni.
Természetesen ez lesz, csak a megfogalmazás nem volt pontos...
ÁÁÁÁ ez marha jó Most találtam

http://youtu.be/_ve4M4UsJQo
Talán ez egy bizonyos álomra vonatkozik
"S" betű lemaradt
Hát akkor az tényleg elég egyedi lett mert a honda jelmondata az hogy " Power Of Dream "
"Örülünk Vincent"
A melletti képen a bukógomba vázlata, amit majd tervrajzba foglalok
Kimentem, felmértem, most megtervezem.Aztán holnap nekiesnek apámék a műhelyben.
Jó kis munkahely:) Ilyen kéne nekem is:) dE mit beszélek?A Lufthansánál én tankoltam a nagygóré autóját Csak nekem merték odaadni, h kimenjek vele a városba
Felénk nem engedtek be, pedig mi akartunk menni... ];oDDD
Hát..., eléggé...
"szegedi létemre még sosem voltam a víztoronyba...,"
Mert ez arrafelé kötelező? ];oDDD