Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor hagyd a gombát... minek az?! Elvégre nem borulni készülsz...
D el van tolva a síkja.Nem egyenes a lemez.Az egyenes vonaltól hátrébb van hozva a spoiler rögzítése.Megváltozna a spoiler felrögzítése is.Na ennyi lyukat már nem szeretnék rá fúrni.
10-es kazánlemez
A toldalék lemezt váltsd ki egy erősebb anyagra, amibe tudsz menetet vágni... ennyi
A baj az h a gyári spoiler csavar helyére nem mehet a gomba,mert nem bírna ki egy borulást a konzol.
A spoiler felfogatása egy toldalék lemezzel történik.Ha ezt kihagyjuk, akkor nagyobb keresztmettszet is szóba jöhetne.De megváltozna sokminden.NEm tudom mit lehetne tenni, tuti sok idő lesz kitalálnom....de megoldom
Hanem?
Akkor?
Erre mondtam, hogy vélhetően egy fület kellene hegeszteni a bölcső aljára hozzá... ].-)
idomba egy furat kell, ami apróságnak minősülne.Úgyis a gomba menne a lyukba, ezért nem az a baj.
Az van h olyan gyér a hűtő mögötti felfogatási pont, h nem lehet oda ilyet tenni.Csak valami vázra eszkábálós dolog jön szóba.
Miért? Feladtad? Vagy nem lehet rátenni idomvágás nélkül?
No?
Mizu?Bukógomba project bukott
Sziasztok!
Hell Cimbora!
Kb fél órát vagyok, aztán itt kell hagyjalak...
Végre valaki!Itt kuksolok egy órája egyedül
Néha... ];oDDD
Valaki?
Igen ez az elektrolízises módszer.Baromi drága.
nemtudom lehet hogy azt is
azt tudom hogy elég sok kádbe bemeríttik mire tükör lessz belőle
Te is makettoztál? Akkor nem is fújják gondolom.Én egyébként tudnékolyan helyet ahol megcsinálják.De azt nem tudom h ezt is megcsinálnák-e.Mert általában fémnek kell lennie hordozó felületnek(legalábbis ott).Ilyen ajándék tárgyak fémmel való bevonásával foglalkoznak.
Ezt állítólag otthon nem lehet elvégezni, nem sima festés, ha jól tudom, valamiféle eljárással készítik
NEm cink réteget visznek a rézre?
És az jó is oda?Maketteztem ugyan, meg ismertem ilyesmit, de ez most nem jutott eszembe Jó oda az a festék?