Feketére szerintem be lehet festeni, csak kifejezetten bőr festéssel, felújítással foglalkozó céget keress. Ne ruhafestőt! Hátha Enzo tud ebben segíteni!
Igen nekem is ezt mondták :(
De ha a pirosat feketére áttudják festeni az is jobb mint a semmi.
Mert akkor tiszta fekete lenne a ruha és az nem rossz szerintem.
De ők azt mondták hogy az is lekopik.Arról meg ne is beszéljünk hogy szerintem nagyon drágán akarták csinálni.
Sziasztok!
Látom izzik a fórum a talitól...
"A" verzió: Enzo lejön Szigethalomig, onnan megyünk együtt...
"B" verzió: Átmegyünk a vízen, találkozunk a Barlangásszal, ha nincs ellenére...
"C" verzió: megyünk ahogy tudunk... :)
NA, én is pont így gondoltam a dolgokat!Meg azt is h másvalaki is dob 5leteket.Ezennel számítani is fogok rád a szervezésben, mert egyformán gondolkodunk ebben.Én is úgy gondoltam.A Déli féltekéről is Tami+Hondás+barátja+Gandi együtt.Nyugatról meg Dávid+Csoki.Jómagam lehet h délre megyek és onnan jövök fel a többiekkel.
Hát én sem "nyelezgetném", érdekes is volna , de én is azt figyeltem meg, olyan 90-100 körül szépen el lehet motorozgatni 7000 alatt...jó fogyasztással...
Találkozó:
Hogyhogy nem alszol ott? Hajnalban hazamész? Meg a t..köm... Ha már megyek, minimum egy sátor...
Buli lenne, ha össze tudnánk hozni dekkoló pontokat útközben, mindenki ezekre futna be, aztán innen indulna tovább a csapat. Így mondjuk elindulna Gery, és Klein, aztán pl. Hatvannál várják őket páran, aztán Pesten valahol, Érdnél... És végül együtt futna az egész csapat... ]:-))) Jól nézne ki... ]:-))) Mondjuk ~100 az utazóm, én nem "nyelezgetném", mert nem szeretném "kimotorozni" a lelket is belőle... ];oDDD
Ne add fel!Ahogy Andi is írta, meg kell találni a megfelelő tudású embert.Egy kis meglepin dolgozgatok, és ihlet volt, amit meg nem szabad eldobni, olyankor muszáj kidolgozni az agyból.
Hát nem tudom.Majd még azért érdeklődök a dolog után.
Már olyan jól elterveztem
Tegnap én is kb addig voltam fent.
Milyen munkát csinálsz?
Akkor jó,örülök hogy jobban vagy.
Szeszes (fa)páccal lehet festeni bőrt, vizes bázisu festék mind kikopik! De gondolom az élénk szinek kifognak a szakembereken, nem sokan vállalják! A sima ruhafesték tényleg kikopik, már próbáltam, hiába fixáltam timsóval...:(
Bizony a visszafékezés nagyon fontos(létfontosságú).Egyszer nekem is volt egy szép kalandom.Gödöllő, és Isaszeg között van egy 4 Km-es egyenes.Nagy sor, előttem kipattan a golf, én meg mögötte.(sajnos csak a sor közepénél jöttem rá, hogy az GTI volt).A hellyzet:-7 fok télen este, havas út, szemből már villognak, és még mindíg gyorsítok.A golf már régen bent van.Nagyon vigyázott rám valaki, mert sikerült visszafékezéssel együtt a gyor sávcsere.
Sajnálom a ruha ügyet.De szerintem csak nemakartak vele vesződni, vagy annyit nem lehetett volna elkérni, amennyit szerettek volna.Sajnos nem hiszek én a vállalkozóknak.Mekgérdeztem volna Őket, hogy éd skkor miért tudták azt is megfesteni, úgy hogy tíz éve ott van a színe...Persze az is lehet h nincs elék szakértelmük ehhez.Ne add fel, biztos vagyok benne h lehetséges!Én fél 1-ig fent voltam(egy kis munkát csinálgatok).Köszi jobban is vagyok, ma már semmi gond.
Sziasztok :)
Jézusom mennyit írtatok.
ENZO bocsi hogy tegnap nem jöttem vissza, elindultam csak nem értem el idáig
Képzeld ma voltam a bőrruhásnál,azt mondták nem tudják úgy átfesteni hogy ne kopjon ki pár nap után
Szóval ez a lehetőség elvetve
Nah mind1 majd kitalálok valamit.
Te hogy vagy?Meggyógyultál már?
Egy ismerős csajszi vett egy Aprilia Pegazus 600-ast, de nem mert elsőre menni vele, megkért vigyem el én Őt valahova. Nagyon érdekes hangon sikította végig az autópálya felhajtót, pedig csak 45°-ot döntöttem Vele... ],oDDD
Nézem az ilyen autópályán, forgalomban 280-as tempókat. Nem normálisak. Én ÜRES pályán próbáltam ki az Olaszoknál a 270-et. Elhatásoztam, hogy ha látok valamit az út szélén, akkor megpróbálok megállni előtte. Olyan 120-ig sikerült lefékeznem, mikor oda értem... Így lehet megdögleni gyorsan... De tényleg lehet menni normálisan nagyon durva gépekkel is, meg baromi gyorsan, csak ne forgalomban, másokat is veszélyeztetve, szerintem... ]:-)))
A CBR 1000 F-et kitoltam a sor mellé, 2 személy, csomag, 80-ról 160-on volt, mire a 4. autó mellé értem, mindezt visszakapcsolás nélkül, 6-ban. Tudod úgy szoktak meghalni, hogy nem tudják visszafékezni a sorba, és belecsattannak... ]:-)
Szervdonorok... ]:-)))
Ja, a motort az eső mossa (ha nem kell szerelni), nem? ],oDDDDD Nagyon hajtotok itt a látszat dolgokra, mert még soha nem lopták el a gépeteket. Nekem már többet. Én mát megtanultam... ]:-)))
De ha a pirosat feketére áttudják festeni az is jobb mint a semmi.
Mert akkor tiszta fekete lenne a ruha és az nem rossz szerintem.
De ők azt mondták hogy az is lekopik.Arról meg ne is beszéljünk hogy szerintem nagyon drágán akarták csinálni.
Köszönöm
Látom izzik a fórum a talitól...
"A" verzió: Enzo lejön Szigethalomig, onnan megyünk együtt...
"B" verzió: Átmegyünk a vízen, találkozunk a Barlangásszal, ha nincs ellenére...
"C" verzió: megyünk ahogy tudunk... :)
Hogyhogy nem alszol ott? Hajnalban hazamész? Meg a t..köm... Ha már megyek, minimum egy sátor...
Buli lenne, ha össze tudnánk hozni dekkoló pontokat útközben, mindenki ezekre futna be, aztán innen indulna tovább a csapat. Így mondjuk elindulna Gery, és Klein, aztán pl. Hatvannál várják őket páran, aztán Pesten valahol, Érdnél... És végül együtt futna az egész csapat... ]:-))) Jól nézne ki... ]:-))) Mondjuk ~100 az utazóm, én nem "nyelezgetném", mert nem szeretném "kimotorozni" a lelket is belőle... ];oDDD
Már olyan jól elterveztem
Tegnap én is kb addig voltam fent.
Milyen munkát csinálsz?
Akkor jó,örülök hogy jobban vagy.
Sajnálom a ruha ügyet.De szerintem csak nemakartak vele vesződni, vagy annyit nem lehetett volna elkérni, amennyit szerettek volna.Sajnos nem hiszek én a vállalkozóknak.Mekgérdeztem volna Őket, hogy éd skkor miért tudták azt is megfesteni, úgy hogy tíz éve ott van a színe...Persze az is lehet h nincs elék szakértelmük ehhez.Ne add fel, biztos vagyok benne h lehetséges!Én fél 1-ig fent voltam(egy kis munkát csinálgatok).Köszi jobban is vagyok, ma már semmi gond.
Jézusom mennyit írtatok.
ENZO bocsi hogy tegnap nem jöttem vissza, elindultam csak nem értem el idáig
Képzeld ma voltam a bőrruhásnál,azt mondták nem tudják úgy átfesteni hogy ne kopjon ki pár nap után
Szóval ez a lehetőség elvetve
Nah mind1 majd kitalálok valamit.
Te hogy vagy?Meggyógyultál már?
Nézem az ilyen autópályán, forgalomban 280-as tempókat. Nem normálisak. Én ÜRES pályán próbáltam ki az Olaszoknál a 270-et. Elhatásoztam, hogy ha látok valamit az út szélén, akkor megpróbálok megállni előtte. Olyan 120-ig sikerült lefékeznem, mikor oda értem... Így lehet megdögleni gyorsan... De tényleg lehet menni normálisan nagyon durva gépekkel is, meg baromi gyorsan, csak ne forgalomban, másokat is veszélyeztetve, szerintem... ]:-)))
A CBR 1000 F-et kitoltam a sor mellé, 2 személy, csomag, 80-ról 160-on volt, mire a 4. autó mellé értem, mindezt visszakapcsolás nélkül, 6-ban. Tudod úgy szoktak meghalni, hogy nem tudják visszafékezni a sorba, és belecsattannak... ]:-)
Szervdonorok... ]:-)))
Ja, a motort az eső mossa (ha nem kell szerelni), nem? ],oDDDDD Nagyon hajtotok itt a látszat dolgokra, mert még soha nem lopták el a gépeteket. Nekem már többet. Én mát megtanultam... ]:-)))