Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is sűrűn járok halasra,ott melózok meg Bácsalmáson
Én mindig kikapcsolom,de valahogy véletlenül mindig megérintem és össze vissza írkál mindent mire észreveszem
Az tényleg ütõs lesz úgy. Meg valami szlogent talán, vagy a TEG neved, vagy valami...vagy az már sok?
Nekem a Nokia 5800-ban tetszett,jól működött.
:) Azon amit belinkeltem?
Köszönöm de azt hiszem az messze van egy kicsit,remélem halason is meg tudják csinálni mert ott mindennap járok.
De ha nem akkor majd lehet elkérem a címet :)
Láttalak a videón!Tetszik!
Van amikor tényleg gyorsabb vele írni.De aztán olyan is akad bõven h nekem kell megtanítani neki egy szót...na ilyenkor az én vérnyomásom is emelkedik.
Hát vagány az biztos.Én is azt tervezem ha átfestem a rucit fehérre akkor a hátára ráíratom feketével hogy HONDA
Cegléden tudok egy nagyon jó műhelyt ahol motoros ruhákat javítanak és alakítanak méretre.
Igen, sokszor megviccel, de nem csak engem, hanem azt is aki kapja.Kemény lehet ennyit fent lenni régen en la csináltam sokszor, de ekkorastultam.
Én sose értettem a lényegét,tipikusan olyan dolog a telefonon ami csak arra jó hogy felidegeljen mikor smst írok
Lassan de biztosan.
Hát presze h megéri.meg aztán sokkal vagányabb is. ...mondjuk. bering dzseki amit apu adott, az azért nagyot üt, hiába textil.
És hogy halad?
Az tud fura szavakat létrehozni!
Sebaj majd kibogarászom hogy mit szeretnél :) :)
Igen, majd ilyenekre kéne figyelnem, mert nem lehet rábízni. gépre az írást.Telefonról írok ugyanis, azért a T9 szótár.
Úgy ám
Igen az enyém is bőr.De szerintem nem egy olcsó mulatság :/
De hasznos :)
Az sosem baj.Azért van a buci, h pörögjön benne a szerkezet igaz?
Nem feküdtem le mert fólia sátrat csinálok azzal szórakoztam
Hát ennek sem tudtam egy részét értelmezni
Jaja pont jó ő sem nagyobb darab mint én :)