Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Nehezen indul be az élet!
BIBEBŐŐŐŐ .....Ezt csak azéry h a mai nap is elinduljon valahogy a fórumon
" alakítsunk egy nagy kört kezeket a magasba és én a kör közepébe állok mindenki hozzon magával még 1 embert , sokan vagyunk de még mindig nem vagyunk elegen yeeee,,
Na!Te is. Sebaj tóbiás, holnap is van nap...
Neked is!
Jóéjt! Lépek én is... reggel kelés, meló...
Sziasztok!
Jó éjt neked!
Szia!Jó éjt!
Sziasztok!Jó éjt!
Uraim én megyek aludni!
Hosszú volt a mai nap...
Jó Éjt!
Igen, az ihlet megszállt .
Hát csak sütögess tovább, látom az előző hozzászólásodban is sikerült
Akkor Mind Dávid, kb akkora utat tesz meg.Most képzeljétek, ha nekik kéne Tisza-tóra menni?Így meg Klein is hajlandó Velenceire jönni, ezért egy ember marad sajnos rossz helyzetben.De van aki még így is többet fog utazni(azért hiába kicsi ez az ország, elég nyújtott).
Ne hívj szervezőnek, mert az felelősséggel is jár .Én csak segítek.Ha teljesen hidegen kéne megközelíteni a dolgot, akkor Velencei Tó.Pusztán statisztikailag is....én úgy néztem.De sztem zárjuk le ezt a részét, mert még szétszaggatjuk itten a már szépen kigyúrt pizzatésztát Most már a szószon, és a feltéten kell gondolkodni, mert a sütő melegszik, és lemaradunk az evésről, ha késlekedünk ....ÖCSÉM, H MIK VANNAK BENNEM
Győr mellet
Na én csoki lakhelyét nem tudtam pontosan értelmezni.Azt láttam h TÁP.Én a tápióságra gondoltam(pl szecső).De gondolom tévedek.Hol lakik Ő?Egyébként valakinek biztosan szenvedősebb lesz, de nincs mit tenni.Mondom:Ha tehetném én ülném le mindenki helyett, de én Ú.M. a központban lakom.
Tudom és értem is.De valakinek mindenképpen sokat kell nyeregben töltenie,pl:csoki.
Aranyosak vagytok, de tényleg nem akarom azt érezni, hogy rajtunk áll vagy múlik! Szervező! Nyugtass meg, hogy nem miattam lesz Velencei-tó... annyira nem vagyok központi figura...
Egyébként iszonyatos munkát végzek a cuccon(ezt most nem azért mondom, h sajnálj, vagy h én sajnálom, hanem azért mert nekem pl nagyon tetszik ez, és remélem annál jobban fog neked is)...nem egyszerű dolgot sütögetek
Igen, mert arra gondoltam, h ha Krisz el tudna mégis jönni, akkor 17 ember csak ráveszi már Dávidot, h jöjjön el Ő nagyobb távot.De ha még erről az oldalról is átmegy Atti, és a haverja, akkor nincs mit tenni.
Való igaz, h nincs könnyű dolgom ebben .Mert vagy innen leszek csúnya, vagy onnan.De nekem ebből most kivételesen érzelmileg ki kell maradnom.És így látom azt h Velencei tó.Ez is lett megszavazva(ami meg nagyobb erejű is).
Azééééjj Mert van rajta nem 1
Nyugi Velencei tó marad, hisz Fehér sem hiányozhat... Látom a kérdés mögötti jó szándékot, Enzo csak Gerynek akart kedvezni
Most megint azt kell mondjam, hogy igen, de nem csak miattad
Remélem a Trance-t is szereted, mert bajban leszek.