Egyszer csak azt vetted észre, h baromira viszket a kezed.Körülnézel,és a távolban röhögnek a sarokról .De ez oda-vissza ment .Vagy amikor literes üdítővel dobáltuk 1mást...főleg amikor paradicsom lé ment
A Rauch volt ez.Az üdítős dobozokat töltés előtt 180 fokos peroxid gőzzel sterilizálták.Persze belenyulkálni a műszakvezetőnek kellett(nekünk).Volt olyan h orrán-száján dőlt a takony az emberből, és fehérre marta akezünk a peroxid.Érdekes egyébként, hogy néhány óra múlva eltűntek a fehér pöttyök.
Nem sok .Én dolgoztam élelmiszer iparban 35%-os peroxiddal. Ha ráment a bőrödre, volt 10 pásodperced, h vízzel semlegesítsd, mert fehérre oxidálta a bőrt.Tenyéren nagyon csikis volt, nem bírtamAzzal szivattuk egymást, hogy bekentük a kilincset
Hát nem bizony, feketét sosem fogja fedni a fehér...Fekete nőből sem lehet szőkét csinálni, már hajilag... Ez nem egy élettelen vasdarab..:))))))))))))) Na jó, ez egy jóóóóóó nagy vicc volt! A gépeinknek van lelke
Értem.Azt tudom h ez nem fényezés, és nem is tudom hogy hogyan kell ruhát festeni, ezért aztán kérdezősködök mé(szeretek tanulni:) ).És ha befestenék telibe feketére, utánna nem lenne egyszerűbb fehérre?Vagy ez nem olyan, h elfedi, és legfeljebb nem lesz annyira fehér?(nem röhögni, nem voltam szabász sosem )
Most azt tervezgetem, hogy júli. közepén kimegyek Gyergyószentmiklósra, a találkozóra, meg akkor Békás-szoros, Gyilkos-tó... ]:-))) Csak ~750km, nem nagy távolság. 8-10 óra. Meg akkor Parajdi Sóbánya, Tordai-hasadék... ]:-)))
http://www.motorhirdetes.com/m...
Nekem meg szerezhetne valaki egy NS 125 R(!) első telót, mert csak F-eket találok bontásra most... ]:-(((
Most azt tervezgetem, hogy júli. közepén kimegyek Gyergyószentmiklósra, a találkozóra, meg akkor Békás-szoros, Gyilkos-tó... ]:-))) Csak ~750km, nem nagy távolság. 8-10 óra. Meg akkor Parajdi Sóbánya, Tordai-hasadék... ]:-)))
Linkelem megint a térképet.Ez a jelentkezők indulási pontjainak jelölése.Az újabbak nincsenek, ez régebbi kép.
"D" verzió: M5 jönnek fel, M0-on át Érdig, onnan meg szinte mindenki együtt... ];oDDD
De persze ez nagy kerülő Nekik, meg nem mindenkinek jó a pálya, rendszám nélkül... ]:-)))
Köszi