Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felénk ebből soha nincs gond, inkább az dominál, hogy kinek van jobb műhelye... ],oDDD
Ha lenne most 650+50e-rm... ];oDDD
http://www.motorhirdetes.com/m...
Egyszer csak azt vetted észre, h baromira viszket a kezed.Körülnézel,és a távolban röhögnek a sarokról .De ez oda-vissza ment .Vagy amikor literes üdítővel dobáltuk 1mást...főleg amikor paradicsom lé ment
A Rauch volt ez.Az üdítős dobozokat töltés előtt 180 fokos peroxid gőzzel sterilizálták.Persze belenyulkálni a műszakvezetőnek kellett(nekünk).Volt olyan h orrán-száján dőlt a takony az emberből, és fehérre marta akezünk a peroxid.Érdekes egyébként, hogy néhány óra múlva eltűntek a fehér pöttyök.
Jó munkahely lehetett az is!
Nem sok .Én dolgoztam élelmiszer iparban 35%-os peroxiddal. Ha ráment a bőrödre, volt 10 pásodperced, h vízzel semlegesítsd, mert fehérre oxidálta a bőrt.Tenyéren nagyon csikis volt, nem bírtamAzzal szivattuk egymást, hogy bekentük a kilincset
Szegénynek nem maradna haja
Lehet azt, csak jó sok peroxid kell hozzá .Na jóvan, én csak kérdeztem, mindent én sem tudok
Hát nem bizony, feketét sosem fogja fedni a fehér...Fekete nőből sem lehet szőkét csinálni, már hajilag... Ez nem egy élettelen vasdarab..:))))))))))))) Na jó, ez egy jóóóóóó nagy vicc volt! A gépeinknek van lelke
Vissza bizony, már megtörtént, muszáj egy kicsit kockáztatni , így izgalmas... Csak ne kollégám jöjjön már, ha ő segít nekem...
Értem.Azt tudom h ez nem fényezés, és nem is tudom hogy hogyan kell ruhát festeni, ezért aztán kérdezősködök mé(szeretek tanulni:) ).És ha befestenék telibe feketére, utánna nem lenne egyszerűbb fehérre?Vagy ez nem olyan, h elfedi, és legfeljebb nem lesz annyira fehér?(nem röhögni, nem voltam szabász sosem )
Ja, hogy visszateszed ilyen tré állapotban... ]:-)))

Nekem meg szerezhetne valaki egy NS 125 R(!) első telót, mert csak F-eket találok bontásra most... ]:-(((
Szééép! Jó kis terv!
Semmi rossznak nem vagyok én elrontója. ];oDDD

Most azt tervezgetem, hogy júli. közepén kimegyek Gyergyószentmiklósra, a találkozóra, meg akkor Békás-szoros, Gyilkos-tó... ]:-))) Csak ~750km, nem nagy távolság. 8-10 óra. Meg akkor Parajdi Sóbánya, Tordai-hasadék... ]:-)))
Még nincs kész a tankom, levegő-olaj keverékkel nem fog menni... Ha kész elmegyek kollégámhoz, és megcsináljuk...
Tali:

Linkelem megint a térképet.Ez a jelentkezők indulási pontjainak jelölése.Az újabbak nincsenek, ez régebbi kép.
Nem hiszem, hogy lehet! Meg az is problémás, hogy csak részeket kell festeni...
Én nem szeretnék pályán menni, autóúton izgalmasabb!
Nomivanafékeddelmár?
És ha kivonják előtte valahogy?Azt lehet?És tényleg!A bőr bírja?
Rendben, akkor átslattyogok holnap
Menten gondoltam, hogy délre húz a szíved... ];oDDD

"D" verzió: M5 jönnek fel, M0-on át Érdig, onnan meg szinte mindenki együtt... ];oDDD

De persze ez nagy kerülő Nekik, meg nem mindenkinek jó a pálya, rendszám nélkül... ]:-)))
Nincs mit!
Remélem :)
Köszi