Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De láttad az emot ikont, igazából csak messze van neki.De tényleg nem lesz mit tenni, mert Még Klein is eljön.
Igen, tudom h Arra szavaztak többen.Ezért nem tudok mit tenni.Ha kívülről nézem(és nekem ez esetben muszáj ezt tenni), akkor a helyzet úgy áll, hogy Mind a két helyszín 3-3 embernek kínos.A többi pedig ide is-oda is el tud menni.Kemény meccs lesz valakinek, de elvileg valóban eldőlt már, hiszen Attila is elmenne a Velencei-tóig.
Igen az lett megszavazva.Meg írta is hogy nem jön,akkor nem kell variálni semmit.
Majd találkozunk máskor, máshol... Mondom, ne rajtunk múljon!
De ha visszalapozol, akkor a többség Velencei-tóra szavazott... a többieket is kérdezd meg!
Ja ok.
Krisz is hozza az asszonykát, meg sztem még néhány hölgy csak érkezik a lovagokkal.Előre számoltam, csak ennyi
De akkor ti meg nem tudnátok jönni sem...nem?
Bizony... de mivel mi nem leszünk ottalvósok, ne rajtunk múljon. Ha a többség inkább odamenne, akkor csináljátok ott! Nem vagyunk sértődősek!
5 hölgy? Én 2-t tudok.Kik azok?Ha nem titok?
Csak kérdés!Neked akkor egyáltalán nem jó a Tisza-Tó igaz?Úgy emlékszem a beosztásod...
Cupp! Nézegessétek, h melyik a jobb oksa?Hiába vagyok jó szervező, nem szeretnék 15 embörnek, és három-öt holgynek elhibázni semmit.
Hát valóban nem közeli.De dj klein is onnan jön, tudnátok együtt jönni.nem olyan gáz az.Hidd el, ha tehetném szívesen leülném bárki helyett(persze a motoron ) azt a távot, de van ez, meg a Tisza-Tó.Azt meg leszavazták.Bár az is igaz, h az csak egy embernek van szintén nagyon messze.Meg Fehér oda nem fog tudni jönni.Ezért az én kezem kötve van.De ezt a többség hozta ki így.
Seráfitty
Na így már mindjárt tájibb .Hát ki tudja már, h ki honnan származik.De egyébként ha jól tudom nagymamám Zalai, Nagyapám felmenői meg Erdélyiek voltak.
mivel én nem is emgyek ezért nekem is 8
Mivel mmi nem leszünk ottalvósok, ezért nekünk mindegy melyiket válasszátok...
Ki tudja .De elnézést, h a hölgyekért nem emeltem külön szót
Már egy hónapja eldőlt, hogy Velencei-tó...
Ne ríjá' már!
VELENCEI TÓÓÓ? az tőlem rohadt messze van
A Velencei-tó mellett lesz a találkozó,nézegesd a fórumot mert itt lesz róla több infó.
mi mi milessz?
vagyis szögedi
"embörke"? Talán szegedi vér csörgedez ereidben?