Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én "fajtám" nem hiányzik senkinek... hidd el... a szüleimnek és a feleségemnek.... és nekem ez bőven elég... ennyi...
De rendes vagy, hogy féltesz! De azt gondolom mindannyian bátran kijelentjük, hogy nem kell a nagyobb gépet kajakra húzni! Azzal is lehet ésszel... Gondolom te is tudtál az Astra-ddal ésszel nyomulni.... Én egy 1.4-es autóból ültem át egy 4.0-be... gond nélkül... megtanultam mennyin áll meg és hogyan megy ha padlót kap... azóta is csak nagy ccm autó van... remélem nem is lesz más...
A motor meg, elhiszem, hogy ki kell motorozni, mindig ezt mondjátok... de nem lesz annyi pénzem erre a "hobby"-ra sosem, hogy az NSR után vegyek egy 250 ccm gépet, utána egy 400 ccm-t, azután egy 600-ast... ennyi pénzt nekem nem érnek az "ugródeszkák"... de van eszem nekem is, ne félj, csak tetszik és kíváncsi lennék... nem arra, hogy mennyi a vége... én a hangjába vagyok szerelmes, meg a külsejébe, nem a végsebességébe...
De azért titkon jól esik, hogy féltesz...
bizony ám ha nem mész végig csőgázon akkor had maradjon csak az nsr-ke kivéve ha sok pénzed van és nem hiányzol senkinek akor egy 1000-es gsxr :D
Szerintem igaza van enzonak. akkor kell nagyobbat venni hamár játszva mész az nsrel, hamár nemcsak egyenesbe hanem kanyarokba is nyelezed a gépet mert kimotoroztad.
Ja!Ráadásul én úgyí tudom, h a Kawa az egyik legkegyetlenebb gép.Mind kényelemre, mind kezelhetőségre, az egyik legnehezebb gép.Nem kezdő-haladóknak készítik.A japánok nem viccelnek sosem.Ezzel a géppel vigyázni kell.
Basszus ilyenkor miért nincs itt senki, hogy ők is figyelmeztessenek?
Igazad van, mert ha akarja az ember, el kell kezdeni, és menni.Csak fokozatosan kell.
Tudod nagyon jól, hogy nem tennék ilyet veled(félek h lecsapsz ).De ez nem vicc.Lehet h van érzéked, mésem tudnál űrhajót vezetni egyből.Apám mondott nekem egy találót nemrég.Amikor mondtam, h teljesen ügyetlennek érzem magam ezen a motoron, azt mondta, h a nagymotorozás teljesen más, ne is lepődjek meg.Hozzá kell szokni.Te ugye már nyomtad 25-össel.De ha most egy 600-as gépre ülsz(ami ráadásul az egyik leg kihegyezettebb), akkor kb 4 lépcsőfokot ugrassz át.Ekkora lépést nagyon kis esélyed van lábon kihordani!VIGYÁZZ MAGADRA, MERT FOGSZ MÉG EMBEREKNEK HIÁNYOZNI!
Szép kis észosztás... :)
Szerintem minden csak érzék kérdése, mindent így kezd el az ember, de ezt már megtárgyaltuk... na majd meglátjuk! :)
Haver is a nulláról kezd egy 500-as géppel.Megígértem neki a taslit.Féltem azt is, mert legutóbb, mikor kölcsön adtam egy körre a motorom, úgy hozta vissza 15 perc múlva, hogy abból másfél percet motorozott, és 10-et feküdt eszméletlenül az út szélén.Azt hitte minden motor egyforma...most meg 500-asra ül.Szép mondhatom!
És ha azt érzed, h bármilyen helyzetben ura tudsz lenni(bár ez teljesen nem lehet igaz sosem, mert a hoppákat nem mi irányítjuk), akkor tudsz csak nyugodtan továbblépni.
Ez így ahogy van együtt!De kihagytál egy lényeges dolgot, a legfontosabbat.Nem te mondtad, h szinte nincs motoros múltad?Pláne nem ekkora gépekkel?Édes bátyám!Nem lehet ilyen géppel kezdeni!Nem akarsz a 8 órási hírekben szerepelni ugye?Ha mondhatom ezt akkor térj észhez, mert csúnya vége lesz!Tessék szépen kilovagolni a 125-ös gépedet!
Naaaa..... azért mert nincs szikra? Vagy azért, mert zöld, mert Kawasaki és mert 600-as?
Nem kell az neked, hidd el!
Tényleg nem tudja senki, mitől nincs szikra egy gépen?
Az is több a semminél...
És a kép ugye
Nos kérem!Így szeressük mi a pizzát itthon! Amint látható kechup helyett itt csili kerül rá .ÉS másnap nincs baj!
Az lesz, van egy netes oldal ahol tudom nézni élőbe, de az úgy már nem az igazi, a felétől...
Hát akkor nem tudom mi a baj
még nincs
Köszi, majd ha kell, akkor már tudom hogy náz ki...
Ja, a 600-ason nincs...
A végét meg tudod nézni a munkahelyeden vagy az már úgy nem érdekel?
Ez még az orrodat is tisztíccssa!Meg a vízbő is kiveszi a zoxigént ...ja!És minden ilyen cucc arősen rákkeltő(bár ez talán annyira nem, mert ez ecetsavas)
Ja... csak én rendszám nélkülivel szemezek...
Neked van rá jogsid?