Nagyon durva... olyan, mintha el lennék zárva a külvilágtól... annyira besűrűsödtek az áremelések, hogy észre sem veszem, csak néha fennakadok egy-egy dolog árán...
Akkor fasza szerelőm van... jól van,megnyugodtam... úgyis csak akkor viszem át majd, ha már felidegesít az NSR... Mióta a ti tanácsaitok szerint állok neki dolgoknak a motoron, azóta csak röhögök magamon, mert azelőtt mindig nagy ámulattal hallgattam a szerelőmet, mit, hogyan csinált meg...
A strobidról viszont megnéznék egy sötétben készült videót, amíg élőben nem láthatom... :)
Az passzol bele csak az alakja más mint a régi. Lehet kapni mindkettőt a 17.5 karbihoz a neten bárhol.
Ha akad a súber széle akkor mit lehet csinálni vele?
Beleraktam a 120-s főfúvókát és láűs csodát!
Koppig be és kettőt vissza állítottam a csavarokon és megy rendesen. Most már csak a váltótengelyt kel holnap megnéznam újra. Szét kel szedni a deknit mert lefelé nem vált rendesen. Egyszerűen nem találtam meg az egyest.
A strobidról viszont megnéznék egy sötétben készült videót, amíg élőben nem láthatom... :)
Tényleg... máshol mennyiért csinálták volna meg szerinted a síkolást meg a tömítést?
Azt már csak holnap nézem meg
Ha akad a súber széle akkor mit lehet csinálni vele?
De mind1, most már az a lényeg, hogy megy, el tudod vinni szakihoz... ]:-)))
benzin 340Ft
2012 jan.
440Ft
Mondjam tovább? ]:-)
Majd a gyertyát nézegesd még... ];oDDD
Koppig be és kettőt vissza állítottam a csavarokon és megy rendesen. Most már csak a váltótengelyt kel holnap megnéznam újra. Szét kel szedni a deknit mert lefelé nem vált rendesen. Egyszerűen nem találtam meg az egyest.