Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztonsági rést nem használok. Skype? zsandar001
Nagyon durva... olyan, mintha el lennék zárva a külvilágtól... annyira besűrűsödtek az áremelések, hogy észre sem veszem, csak néha fennakadok egy-egy dolog árán...
Ezt szerettem volna hallani... :)
MSN?
Most nincs mivel felvenni, a telefon meg 25fps-t sem tud szerintem, azon nem látszik. Na mingyá' kitalálok valamit... ]:-)))
Akkor fasza szerelőm van... jól van,megnyugodtam... úgyis csak akkor viszem át majd, ha már felidegesít az NSR... Mióta a ti tanácsaitok szerint állok neki dolgoknak a motoron, azóta csak röhögök magamon, mert azelőtt mindig nagy ámulattal hallgattam a szerelőmet, mit, hogyan csinált meg...
A strobidról viszont megnéznék egy sötétben készült videót, amíg élőben nem láthatom... :)
T-home vezetékes? Arról is tudsz, azt is ingyen tudom hívni. De csak a T-Home-ot...
Ha megáll a hitelezés, megáll a gazdaság.
20-m van
Nem tudom, de nagyon drága lett minden, miközben mindenki megy csődbe... ]:-)
Nagyon durva.... és ebből több, mint 300 HUF a jövedéki adó...
Tényleg... máshol mennyiért csinálták volna meg szerinted a síkolást meg a tömítést?
Ha 30-asról megcsörgetsz, visszahívlak és elmesélem... ]:-)))
Ja a csavar.
Azt már csak holnap nézem meg
Polir-papír... ]:-)))
Az passzol bele csak az alakja más mint a régi. Lehet kapni mindkettőt a 17.5 karbihoz a neten bárhol.
Ha akad a súber széle akkor mit lehet csinálni vele?
Alapjárati csavar nincs berágódva a suber oldalába?

De mind1, most már az a lényeg, hogy megy, el tudod vinni szakihoz... ]:-)))
2011 jan. APEH honlap:
benzin 340Ft
2012 jan.
440Ft

Mondjam tovább? ]:-)
Akkor ott még akad valami, de lehet hogy a tű nincs középen, vagy a suber széle akad.
Tavaly augusztusban ugyanez a srác 1600 HUF-ért csinálta... azért volt furcsa most a 3000 HUF...
Ja, a tű végül passzolt bele?
Azért elviszem egy szakihoz is mert néha fenn maradt 3000 és nem is akart visszamenni. Ha sebeségbe ráengedem akkor visszamegy 1500-ra.
Szerintem ne sokald... ]:-)))
Örülök, hogy akkora baromságot nem mondtam... ];oD
Majd a gyertyát nézegesd még... ];oDDD
Igen... max 2000 HUF... nem húz le...
Beleraktam a 120-s főfúvókát és láűs csodát!
Koppig be és kettőt vissza állítottam a csavarokon és megy rendesen. Most már csak a váltótengelyt kel holnap megnéznam újra. Szét kel szedni a deknit mert lefelé nem vált rendesen. Egyszerűen nem találtam meg az egyest.